'Neres in beeld bij bondscoach Brazilië'

door Bart Veenstra 22

'Neres in beeld bij bondscoach Brazilië'

door Bart Veenstra 22

Laatst geüpdatet

Ajax-aanvaller David Neres is mogelijk in beeld voor een plekje in de nationale selectie van Brazilië. Tite lijkt de bondscoach van Brazilië te blijven, al wil hij dan wel gaan verjongen. Daarvoor wordt onder meer de naam van Neres genoemd, zo schrijft Globo Esporte.

Tite wil richting het WK van 2022 bijvoorbeeld Paulinho vervangen door Arthur, terwijl hij voor zijn aanval Malcom (Bordeaux) en Richarlison (Watford) als nieuwe opties ziet. De naam van Ajacied Neres staat ook in dat rijtje. De rechtsbuiten van de Amsterdammers gaf onlangs zelf aan te hopen op een plekje bij De Goddelijke Kanaries, maar zegt zelf nog veel beter te moeten worden voordat hij daar klaar voor is.

Ook in de defensie is er behoorlijk wat werk aan de winkel. Immers, Thiago Silva en Miranda zouden in 2022 - wanneer het WK in Qatar plaats vindt - beiden 38 jaar oud zijn. Brazilië deed het op het WK lange tijd niet onaardig, maar in de kwartfinale ging het wel onderuit tegen België.

Fan van Sjaak Swart? Dan is het onlangs verschenen Sjaak Swar boek echt wat voor jou! Het boek is nu verkrijgbaar in een normale, maar ook een bijzondere luxe versie!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties