'Atlético Madrid wil Vos ondanks contractverlenging overnemen van Ajax'

door Bart Veenstra 541

Bron Fabrizio Romano

'Atlético Madrid wil Vos ondanks contractverlenging overnemen van Ajax'

door Bart Veenstra 541

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Atlético Madrid wil Silvano Vos van Ajax overnemen. Dat meldt de Italiaanse transferjournalist Fabrizio Romano donderdagmiddag via X. Vos ondertekende eerder deze zomer nog een nieuw contract bij Ajax.

De interesse van Atlético Madrid in Vos is niet nieuw. De Spaanse topclub wilde Vos eerder contracteren, maar niet veel later tekende de talentvolle middenvelder bij in Amsterdam. Vos staat nu tot medio 2028 onder contract bij Ajax. Eerder stond hij nog tot de zomer van 2024 onder contract.

Ondanks die contractverlenging wil Atlético Madrid alsnog zaken doen met Ajax. De Madrilenen zien in Vos een toptalent voor de toekomst op zijn positie. Vos speelt normaliter als controlerende middenvelder. De meeste wedstrijden speelt hij voor Jong Ajax, al zit hij wel al geregeld bij de selectie van Ajax 1. Zijn debuut maakte hij vorig jaar in het thuisduel met Fortuna Sittard.

Concurrentie voor Vos in Ajax 1

Op zijn positie heeft Vos vooral concurrentie van zomeraanwinst Benjamin Tahirovic. De Bosnisch international kwam deze zomer over van AS Roma en had in de eerste wedstrijden van dit seizoen een basisplaats. Hoe Vos zelf tegenover een eventuele overstap naar Atlético Madrid staat, is op dit moment nog niet bekend.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.