Ajax verzint tijdelijke oplossing in app om doorstroming toeschouwers te bevorderen

door Terrence Riepma 34

Bron Ajax Life

Ajax verzint tijdelijke oplossing in app om doorstroming toeschouwers te bevorderen

door Terrence Riepma 34

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Ajax komt met een tijdelijke oplossing om de doorstroom van bezoekers van de Johan Cruijff ArenA te bevorderen, zo meldt Ajax Life. Zo is het vanaf nu een optie om van je digitale ticket in de Ajax-app een screenshot te maken, om die vervolgens te tonen bij de scanners van de ArenA.

Dit was tot op heden niet mogelijk, maar de app begon opnieuw kuren te vertonen vlak voor het Champions League-duel met Borussia Dortmund afgelopen dinsdag. Daarom is het nu wel een optie om een screenshot te maken en deze ook te gebruiken om binnen te komen.

Ajax-app staat screenshots van toegangskaarten toe

Ajax adviseert volgens het platform ook om je tickets te openen via mijntickets.ajax.nl. Dat is een site waarop je wedstrijdkaarten ook te zien zijn. Dit bleek een oplossing te zijn voor mensen die dinsdagavond binnen wilden komen in de Johan Cruijff ArenA.

Nog een advies, is het openhouden van de app of de website zodat je kaarten ook zonder internet te zien blijven. Een probleem was namelijk dat er te veel mensen op dezelfde plek waren, waardoor de Ajax-app overbelast raakte. Wanneer de Ajax-app én CoronaCheck-app al open zijn, is er van dit probleem zeer waarschijnlijk geen sprake meer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties