Ajax ondanks twee jaar geen winst bij FC Groningen toch ruim favoriet (Ad)

door Bas Velzel 14

Ajax speelt zaterdagavond tegen FC Groningen in de Euroborg. De afgelopen twee seizoenen wisten de Amsterdammers niet bij FC Groningen te winnen. Toch denken de bookmakers bij dat Ajax makkelijk met de drie punten naar huis gaat.

Een overwinning van de Amsterdammers is namelijk maar waard, terwijl een overwinning van FC Groningen dan weer goed is voor . Als je denkt dat Ajax met maar één puntje naar huis gaat dan kan je bij een juiste voorspelling terugkrijgen.

De twee ploegen speelden in het begin van het seizoen, speeldag zeven, voor het eerst tegen elkaar. Toen won Ajax in de Johan Cruijff ArenA met 3-0 van de Groningers. Eenzelfde uitslag in de Euroborg kan goed zijn voor . Edson Álvarez opende de score in de ArenA bij de eerste ontmoeting, een nieuw openingsdoelpunt van de Mexicaan is waard!

Ajax vecht terug van achterstand

Ajax kwam tegen Feyenoord twee keer achter in de eerste helft en ging ook met een achterstand de rust in. Uiteindelijk wist Antony, die geschorst is voor de wedstrijd, de winnende te maken. De laatste keer op bezoek bij FC Groningen kwam Ajax ook voor rust achter. Denk je dat Ajax weer achter komt met de rust, maar de wedstrijd wel weet te winnen? Bij een correcte voorspelling krijg je dan terug!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.