[Update III] Kishna maakt rentree bij Jong ADO

BvdPloeg, 28-01-2019 om 17:58, 14683 views, ADO |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij ADO Den Haag heeft men vertrouwen in een snelle rentree van Ricardo Kishna. De vleugelaanvaller is bijna hersteld van zijn zware knieblessure, die de ex-Ajacied vorig seizoen opliep in een duel met Ajax. 

'We hopen dat hij misschien voor de winterstop nog inzetbaar is, maar anders is dat zeker na de winterstop het geval. Het gaat de goede kant op. Hij moet nog wat stapjes zetten. Maar we kunnen al een beetje genieten van zijn klasse, bijvoorbeeld van zijn prachtige goal op de training', vertelt ADO-trainer Alfons Groenendijk bij ADO TV.

Kishna is dit seizoen weer uitgeleend aan de Hagenezen. Officieel staat de aanvaller onder contract bij Lazio. De verbintenis van de 23-jarige met de Italianen loopt deze zomer af. 

Update - 20.35 uur (5 januari 2019) - Rentree Kishna wellicht al tijdens trainingskamp

Waar men er bij ADO Den Haag aanvankelijk vanuit ging dat Ricardo Kishna na de winterstop zijn rentree zou maken, is ADO-trainer Alfons Groenendijk nu nog optimistischer gesteld. De kans is aanwezig dat hij de oud-Ajacied tijdens het trainingskamp van ADO minuten gaat laten maken in een oefenduel: 'We gaan deze week bekijken of hij wellicht twintig minuutjes inzetbaar is, maar we gaan er geen druk op zetten. Hij heeft daar een belangrijke stem in', zo vertelde de trainer tegen ADO TV.

Update II - 09.25 uur (8 januari 2019) - 'Lekker voetballen, plezier maken'

Ricardo Kishna is positief gestemd aangaande zijn comeback. 'Ik train nu zo goed als alles mee. We trainen hier heel intensief en zwaar en ik heb overal pijn, behalve aan mijn knie. Met mijn gevoel zit het dus wel goed. Alleen mijn fitheid is nog een dingetje, maar de eerste minuten zitten er nu echt aan te komen', vertelt de oud-aanvaller van Ajax op de site van ADO Den Haag.

De 24-jarige Hagenees kijkt uit naar zijn rentree. 'Nerveus ben ik niet heel erg. Ik heb ook niet echt spanning voor mijn knie. Ik neem het gewoon zoals het is. Lekker voetballen, geen druk, gewoon plezier maken.'

Update III - 17.55 uur (28 januari 2019) - Kishna maakt rentree

Ricardo Kishna heeft maandagavond zijn rentree gemaakt op het veld. De oud-Ajacied speelde mee bij Jong ADO Den Haag, dat in actie kwam tegen Jong Willem II. De aanvaller moest sinds september 2017 herstellen van een zware knieblessure en het einde is nu echt in zicht. 'Ik had van tevoren wel wat spanning, maar voor mijn gevoel ging het lekker. Ik ben dus best tevreden', vertelt hij aan Omroep West.

'Elke wedstrijd kan er wat gebeuren, of je nu geblesseerd geweest bent of niet. Het is een lange weg geweest en het is met ups en downs gegaan, maar het vertrouwen in mijn lichaam is nog niet helemaal terug. Ik moet eerst door een paar stevige duels heen', vervolgt Kishna. 'En hoe het nu verder gaat? Geen idee eigenlijk. Ik had me voor afgelopen weekend al aangemeld bij de trainer, maar dat kwam natuurlijk nog te vroeg. We moeten even aankijken hoe de reactie hier op is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jojo49
Pas op voor je mooie kapsel.
0 -2
mgtow
Aftellen tot de volgende zware blessure. Kunstgras met zulke slechte knieën. Man man man.
1 0
BokkieBokstra
Hoop dat het hem nu goed gaat en dat hij eens tijdje mee kan doen. Wel vervelend dat hij bij een kunstgras club speelt. Leukespeler.
4 0
trainerdv
Tsja, Lekker voetballen, plezier maken. Meestal is die droom een paar minuten na de aftrap al voorbij. Zeker als je directe tegenstander je keihard aanpakt en je als team tegen degradatie strijdt.
0 0
KlasseLasse
het is toch een goede instelling! geen hoge eisen gewoon lekker ballen en zien wat er van komt
2 0
Hagmag
Verkeerde zaakwaarnemer, die pizzabakker...
Verkeerde mentaliteit, niet continu scherp etc. etc.
0 -4
martijndepro
Kishna had zich met zijn knieen geen betere zaakwaarnemer kunnen wensen.
10 0
aniel.rambharos
Wat droomde ik ook ooit van een voorhoede met Kishna, Dolberg en Ghazi. Jammer dat dit niet meer kan. Triest wat hem is overkomen. Toen Frank hem z'n debuut liet maken, dacht ik: jeetje, wat een jeugd pareltje! Doodzonde dat blessures roet in het eten gooide. Weg carriere!. En nog zo jong!
3 0
GvanderK
Met Kisnha, El Ghazi, Bazoer, Riedewald, Denswil, Fischer dacht ik echt dat we goud in handen hadden.
3 0
Wesl
Uiteindelijk zou je kunnen zeggen dat voornamelijk de mentale weerbaarheid deze talenten hebben opgebroken. Het mak van talenten bij Ajax, die hun hele jeugd op handen worden gedragen en denken dat de stap naar barcalona lonkt.
0 -2
SilverHaze
Gelukkig heeft de nieuwe generatie het goede voorbeeld gegeven. Ik denk dat de hele toekomst ziet wat De Ligt en andere exponenten er allemaal voor doen en dat dat beloont wordt. Het kan alleen maar beter gaan...
1 0
Sjaakvaak
Bij Kisnha zijn het zijn verotte knieën, die hebben het voor hem verpest. Fischer is (mentaal?) nooit hersteld van zijn blessures.

Bazoer, Riedewald en Denswil (en Tete) zijn zeker mentaal gewoon ten onder gegaan.

El Ghazi is nu weer kut na een paar goede wedstrijden voor Aston Villa. Hoop echt dat hij het nog waar kan maken want in tegenstelling tot de anderen, probeert hij er nog wel voor te knokken.
1 0
El-Dorado
idd alleen mentale vlak..
0 0
Schwalbino
Triest wat hem is overkomen.
1 0
kaashaas
Wie heeft deze parel als zaakwaarnemer?
0 -1
Caparzo
Vreselijk rotte foto, zoveel pijn (vooral mentaal), hopelijk blijft die vanaf nu "gezond", en lost hij tenminste een deel van zijn belofte in..
4 0
kaashaas
Kom op Ricardo volhouden jongen ! Je komt er wel!
0 0
Redrum
Hij staat vast te popelen om weer op dat prachtige kunstgras van Ado te voetballen.
3 0
AFCA-B93
Tot je weer een potje op kunstgras speelt en er weer een jaar uit ligt
0 0
Barra
Heeft er destijds goed aan gedaan om voor het geld te kiezen, want zijn knieën blijven altijd roet in het eten gooien.
8 -3
Aeter
Klopt, maar als ie echt had willen cashen, had ie beter naar een woestijnclub kunnen gaan.
0 0
Stroeve
Pijnlijke waarheid.
1 0
FlyingDutchMan
True
0 0
diwa
Haha precies miljoenen harken en blijken dat je niet geschikt bent voor topsport. Genius
0 0
MankeNelis
Wie 'het' zegt is af.
2 0
AjaxPassion
Wat bedoel je?
0 0
Rentokill
het
1 0