Perez: 'Nare smaak na het interview met Van der Sar'

JesseTH, 11-01-2021 om 22:55, 13209 views, ESPN |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Kenneth Perez heeft een slecht gevoel bij het feit dat Ajax en de familie Nouri het niet eens kunnen worden over de afhandeling omtrent de situatie van Abdelhak Nouri. Het verhaal op zich komt al slecht over op Perez, maar de recordaankoop van Sébastien Haller voegt daar nog een dimensie aan toe.

'Ik had een nare smaak in mijn mond na het interview met Van der Sar, die vertelde dat Ajax er niet uit kwam met de familie van Abdelhak Nouri', aldus Perez bij Voetbalpraat. 'Dat gaat over geld en in dezelfde adem hebben ze net een speler gepresenteerd voor een slordige veertig miljoen over vier jaar. Dat rijmde niet helemaal bij mij in mijn hoofd. Niet alleen in de beeldvorming, maar ook qua eerlijkheid.'

Wel voegt Perez eraan toe dat het van belang is over welke bedragen er tussen partijen gaat. Toch is hij van mening dat Ajax voor een speler met de impact Nouri best iets extra's mag doen. 'Ik weet natuurlijk niet over welke bedragen ze het hebben, maar voor iemand die heel veel heeft betekend voor veel mensen binnen Ajax en daarbuiten, vind ik het een beetje wrang.'

Valentijn Driessen houdt zich liever op de vlakte wanneer het inhoudelijk over het onderwerp gaat. 'Ik ken de inhoud van de gesprekken niet. Ik weet niet wat Ajax wil geven en wat de familie van die jongen wil hebben. Ik vind het moeilijk om erover te oordelen en daarom vind ik het uiteindelijk goed dat er een arbitragezaak gaat komen en er dus onafhankelijke mensen naar gaan kijken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ik krijg toch een hele nare smaak in mijn mond als ik Perez weer eens uit zijn nek hoor lullen. Hoe kan je dat nou zeggen als je de feiten niet kent. Dat doet Driessen bij uitzondering wel netjes.
2 0
Maus1978
Op het moment dat Falentijn een betere reactie geeft dan jij, dan weet je als Perez dat je heel slecht bezig bent...
2 0
Flipper33
Met andere woorden Ajax had het geld voor Haller aan de familie van Nouri moeten geven ! Die vent zegt het niet letterlijk maar bedoeld het wel degelijk zo pfff mafkees !
1 -1
Simon1
Kenneth "ik-weet-niks-maar-wil-toch-wat-zeggen" Perez is er weer.

En Valentijn wat doe je nou?! Je bent ineens redelijk en correct...
4 0
geDaante
Driessen zegt het goed, we weten niks, dus maar niks over zeggen, ook niet wat je denkt, want dat kan nergens op gebaseerd zijn. De familie kan teveel vragen, Ajax kan te gierig zijn, we weten het niet.
1 0
Rijn1
Ik vermoed dat die advocaat Kasem erachter zit, en nog meer centen wil zien dan Ajax heeft aangeboden aan de familie.
1 0
WZAWZDB14
Weet je wat ik een beetje 'wrang' vind?
Dat je eerst zegt niet te weten over wat voor bedragen het gaan maar vervolgens wel gaat oordelen...

Het oordeel dat je hier kunt maken, berust voledig op de bedragen die beide partijen voor ogen hebben, anders kan en moet je hier niks over zeggen.
1 0
Web
ik ben er van overtuigd dat Ajax met een heel goed voorstel is gekomen
Daar geloof ik heel erg in
1 0
Schip
Dat is echt de eerste keer dat ik Valentijn Driessen iets zorgvuldigs en corrects hoor zeggen. Overigens nadat hij hele andere dingen had geroepen over deze zaak, maar kennelijk is hij tot de orde geroepen of weet hij nu pas dat hij daarmee fout zat.

AS moet hier terughoudend in zijn, omdat dit geen voetbalonderwerp betreft en je mensen uitlokt nare dingen te roepen over een familie die door een hel is gegaan en dagelijks gaat.

Zet dan een oproep onder artikelen hierover om geen kwetsende dingen te roepen.

Hoe dan ook, schadebegroting is erg lastig in een geval waarin iemand een fortuin had kunnen verdienen. Persoonlijk ben ik het met Perez eens dat je hier niet zuinig mag zijn en een royale vergoeding moet geven, maar ga er verder discreet mee om en leg het voor een aan deskundige rechter / arbiter. Dan moet die de knoop doorhakken en weet je dat er zorgvuldig en grondig over is geoordeeld. Dit is gewoon geen normale discussievoer voor een voetbalsite.
0 -3
Ajax27
Zegt regelmatig zinnige dingen die Perez. Maar wat heeft de situatie omtrent Nouri in hemelsnaam te maken met het aantrekken van Haller die er wellicht voor gaat zorgen dat Ajax de titel pakt en het ver schopt in de EL?
0 0
kampioenenjood
Niemand buiten de betrokken partijen weten over welk bedrag er wordt gesproken, dus kan ook niemand hier een oordeel over vellen. Wie weet is het aanbod van Ajax schandalig laag, of de vraag van de familie schandalig hoog. Een andere vraag die je zou kunnen stellen is: Zou (de familie van) een toptalent een hogere vergoeding moeten krijgen dan (een familie van) een matig talent in dezelfde situatie? Uiteindelijk gaat het om de mens, niet om de voetballer.
2 0
Belli81
Het probleem met dit soort zaken is dat emotie niet zo makkelijk los te koppelen is van de feiten die op tafel liggen. Natuurlijk heeft Nouri een speciale plek bij iedereen die Ajax een warm hart toedraagt. Zo ook bij de mensen in de organisatie die iedere dag met hem hebben gewerkt en ja ook vd Sar. Maar hoe hard het ook is, dit soort zaken moet je wel objectief blijven bekijken en beoordelen op wat men weet. Had hij bijvoorbeeld met een hartkwaal de top überhaupt kunnen bereiken? Als en eventueel past hier niet bij. Dat is aan Ajax om daar deels in mee te gaan en ik ga ervan uit dat dat ook gebeurt in de vorm van een substantieel bedrag. Het commentaar van Kenneth slaat in deze volledig de plank mis, omdat Ajax een organisatie is dat ook voor zijn andere werknemers moet blijven zorgen. Dit doen ze in de vorm van het elftal gezond houden met de juiste spelers voor het juiste bedrag. Loopt een elftal goed, dan loopt Ajax goed en komen er inkomsten. Zo blijft Ajax gezond en dat is de taak van onder andere vd Sar en Overmars. Dat staat helemaal los van de zaak Nouri. Kenneth kan ook deels zijn salaris inleveren met de tijd die hij betaald krijgt om over Nouri te praten. Verdienen over de rug van Nouri Kenneth....dat kan echt niet. Dit is eenzelfde belachelijke vergelijking natuurlijk, maar vanuit de redenatie van Kenneth zou dit ook de waarheid zijn. Ongelofelijk hoe ongefundeerd mensen dingen op tv kunnen blijven roepen.
1 0
koppensneller
Dus Perez geeft in feite toe dat hij niet eens weet waar het in de kern omgaat maar heeft er wel een uitgesproken mening over ? Bijzonder .
0 0
Eastwood
Wat minder azijn drinken Kenneth, dan gaat die nare smaak zo weer weg.
1 0
3sterren
Lees ik het goed?
”een speler gepresenteerd voor een slordige veertig miljoen”.
Ik verkeerde in de veronderstelling dat er in eerste instantie werd gesproken over 25 miljoen en dat Overmars dat heeft kunnen terugbrengen naar 22,5 miljoen euro.
Als het een fout betreft is dat een beetje slordig ; ) ...
0 0
OviMivO
Hij zal doelen op het feit dat Haller max 5mil per jaar kan verdienen incl bonussen (dus ca 20mil salaris ca 22,5mil aankoop)
0 0
3sterren
Dank voor je reactie en verklaring ...
0 0
Ajax_026
Wat fuck heeft haller hier mee te maken Ajax is een club en gaat gewoon verder. Had Ajax slecht gepresteerd de afgelopen jaren dan was er nu geen geld en dus geen Haller of andere top aankoop. Wat Perez hier zegt: is hoe vetter de koe, hoe harder je hem moet melken maar dat gaat natuurlijk niet op. Kijk naar de situatie niet naar de portemonnee.
3 0
Rdk1983
Ze hebben wat ik begrijp al z’n hele contract betaald en alles wat ie nodig heeft. Een andere werkgever zou ook niet na je contract blijven betalen. Ik vind t heel rot, maar op een gegeven moment moet t keer klaar zijn. Missch is t emotie, ik weet t niet.
5 0
geDaante
Wel als die werkgever (deels) verantwoordelijk is voor het einde van je carriere en in principe leven.
0 0
korem
Hele lastige en vervelende situatie ! Misschien is het niet alleen het geld waar de familie problemen mee heeft maar stukje erkenning dat Nouri in ieder geval nog wat jaren prof speler zou zijn. Ajax zegt volgens artikel dat hij nooit meer op Ajax niveau had kunnen spelen en hun beweren van wel !
0 -3
mgtow
Erkenning als eufemisme voor keiharde knaken ja.
4 0
Meerkoet
Alsof Ajax alles maar expres heeft gedaan, denk je dat het die mensen niets heeft gedaan.
Niemand kent de eisen en langzaam krijgt de familie toch de schijn tegen, en zeker die advocaat.
Ik weiger te geloven dat van der Sar niet oprecht is en niet de menselijke maat gebruikt.
Die vertrouw ik meer als de woordvoerder/advocaat van de familie.
6 0
ajaxxcied4life
Pijnlijk, het moment dat zelfs Valentijn Driessen zijn mond houdt en vervolgens een nitwit zonder enige kennis van zaken dingen aan elkaar gaat lopen verbinden die in beginsel niets met elkaar van doen hebben en dat allemaal om te scoren ten overstaande van ajaxhatend NL. We weten niet wat er is besproken en hoe deze onderhandelingen zijn verlopen. Ik denk wel dat Ajax meent dat het sterk staat aangezien zij aansprakelijkheid hebben erkend (waardoor de weg voor een redelijke schadevergoeding openligt) en het nu toch laten aankomen op een arbitragezaak. Dit doe je als aansprakelijke partij niet zo snel indien aansprakelijkheid vaststaat en je van mening bent een redelijk voorstel te hebben gedaan. Dit wordt vast en zeker vervolgd.
5 0
Bramzel
En wel weer vreemd dat dit soort zaken bij Ajax worden uitgelicht voor topwedstrijden proberen ze dan Ajax nog te beïnvloeden door proberen chaos te creëren?
1 0
AjaxDaniel
Dat advocaatje van de familie is zelf ook behoorlijk louche.

https://www.parool.nl/nederland/om-en-politie-advocaat-khalid-kasem-lekte-informatie-naar-organisatie-ridouan-taghi~bfb0d26c/
5 0
insectenverdelg
Kenneth heeft geluk dat hj al 10 jaar klaar is met voetballen. Als hij in deze tijd zo op t veld racistische teksten had geuit, was hij met pek en veren nederland uitgejaagd en had hij nooit meer voor een camera mogen komen
Laat staan analist worden. Ik vind dat geheel terecht, dat mensen vergeven worden, maar ga aub niet de moraal ridder uithangen als je niet weet waar het het over gaat en wat vraag en aanbod zijn on deze geld kwestie. Want dat is t puur.
6 0
Beachboy
Opportunistisch gelul, er is waarschijnlijk geen werkgever te vinden in NL die zoveel gedaan heeft in zo'n situatie als Ajax. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de publieke positie van een vvoetbalclub, maar genoeg is ook gewoon genoeg. Ik heb er vrij veel vertrouwen in dat Ajax welwillend is geweest om deze arbitrage te voorkomen, maar dat de eisende partij een brug te ver is gegaan. So be it, daar is onafhankelijke rechtspraak voor.
6 0
EuforischeRealist
Lekker hoor Kenneth de aankoop van een spits vergelijken met de tragische situatie van Appie.

Zou het kunnen dat Ajax het geld aan die spits uitgeeft omdat ze er van overtuigd zijn dat hij dat indirect terugbetaald de komende 4 jaar en dat Nouri daar, hoe spijtig ook, niet meer toe in staat is?

Niet vaak met Driessen eens maar zijn opmerking dat hij die inhoudt van de gesprekken niet kent is de enige juiste hier.
6 0
AJAXAFC1
Als Driessen al niks zegt over een onderwerp weet je als Perez dat je echt fout zit met deze mening.....
Laten we ajax en de familie nouri deze complexe situatie nou zelf uit maken....
Er zijn hoe dan ook alleen maar verliezers in deze zaak... want niemand had dit gewild..
Dus ga je nou maar lekker focussen op de analyses van Pec- emmen kenneth dat is je job
9 0
appiehappie
Kenneth, als je niet weet waar de schoen wringt, onthoud je dan van commentaar.
Ik weet het ook niet. Dan zeg ik.... jammer dat het zo loopt.
Er komt een moment dat het verschil van mening wel naar buiten komt.
Dat wacht ik ffff af.
0 0
#WZAWZDB
Ik ben Perez moe. Vind hem altijd zo irritant elke zondag. Kan die kerel echt niet uit staan. Betweter.
1 0
SjaakWolfs
Hele onsympathieke man, maar beter om naar te luisteren dan die andere ideale schoonzonen bij ESPN. Hier kraamt hij echter onzin uit.
0 0
michelt
Hou je er buiten als je niets van de onderhandeling en de bedragen weet bijdehand! Dit zijn zeer lastige zaak spreek ik uit eigen ervaring.
0 0
OdjePils
Hou je bek Kenneth, je weet niks!
1 -1
ajaxminimax
Vandaag bij VI werd ook gezegd, het gaat vast niet om een bedrag van 10 miljoen. Dat had Ajax waarschijnlijk wel op tafel gelegd, maar familie nouri wil waarschijnlijk veel meer hebben, omdat ze denken dat hij dezelfde stappen had gemaakt als bijv. De Jong, De Ligt en vd Beek. En dat is iets wat je nooit kan weten. 10 miljoen? Lijkt mij een heel aardig bedrag. Blijf er trouwens wel bij de familie is gek gemaakt door die advocaat. Die gast zit er alleen voor zichzelf
9 0
Ajaxhart
De mening van Perez is dus een slag in de lucht, en totaal niet op feiten, of kennis van zaken, gebaseerd,
2 0
Redrum
Perez jongen, hou gewoon je mond dicht als je de details niet kent. Zelfs Driessen weet beter wanneer hij zijn smoel moet houden.
11 0
Ajaxbest
De familie nouri zijn kwakzalvers en golddiggers. Die willen nu en voor de volgende generaties financieel onafhankelijk zijn. Laat mij niet lachen.
6 -2
ajaxxcied4life
Hoezo maakt hen dat dan tot kwakzalvers in jouw beleving? Dat begrijp ik oprecht niet. Weet jij wel wat een kwakzalver is?
0 0