VI: 'Højbjerg lijkt in Premier League te willen blijven'

ThijsZwagerman, 08-07-2020 om 17:10, 9862 views, Voetbal International |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International, stelt dat Ajax-target Pierre-Emile Højbjerg een langer verblijf in Engeland de voorkeur lijkt te geven boven een overstap naar Ajax. De Amsterdammers willen de Southampton-middenvelder naar verluidt graag overnemen, maar er zijn meer kapers op de kust. 

Dat naast Ajax ook Tottenham Hotspur serieus interesse in Højbjerg heeft, was al bekend. Naast de Spurs is er echter nóg een Premier League-club die Højbjerg in Engeland zou willen houden. Everton, waar Marcel Brands de technisch directeur is, zou evenals Ajax en Tottenham Hotspur azen op de diensten van Højbjerg. 

Højbjerg heeft bij Southampton nog een contract tot medio 2021. De Deense middenvelder weigert deze verbintenis echter te verlengen en daardoor lijkt een vertrek aanstaande. Volgens Voetbal International geniet een langer verblijf in Engeland daarbij waarschijnlijk de voorkeur. Højbjerg zal zo'n zestien miljoen euro moeten kosten. 

Denk jij dat Napoli met 0-2 wint op bezoek bij Genoa? Zet in en krijg 6,80 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ElBlanquito
Ajax moet proberen om Matheus Pereira te kopen van sporting Lissabon. Is dit jaar verhuurd aan West Bromwich Albion.
Geweldige speler met scorend vermogen en dit jaar al 20 assists op zn naam in de championship!

Voor de personen die hem nog niet kennen. Kijk even op YouTube.

Geweldenaar!
3 0
ST
Normaal gesproken, is de PL de laatste competitie om bij te gaan scouten. Veel te duur. Tadic en Blind daar gelaten. Mij lijkt de Duitse en Franse competitie interessanter om te scouten.
2 0
dumperPattiruhu
Naja je kunt ook bij de Primera division/ Serie A kijken, die aan de onderkant van de ranglijst staan.
0 0
Cruijffthebest
Te duur en voegt te weinig toe. Er moet echt een kwaliteitsspeler komen als vervanger voor Ziyech!!
6 -3
Ajax27
Die is in 2018 al gekomen, Tadic. Of vorig seizoen Promes. Of bedoel je Antony, die dit jaar komt. Of heb je het over jongens als Unuvar, Taylor en of Hansen, die ook op die plek uit de voeten kunnen. Onze voorhoede is goed bezet, evenals de 10 positie. De opbouw vanuit het middenveld, zoals Frenkie en Schone dit deden, dat was een wankel punt afgelopen seizoen. Niet meer dan logisch dus dat daar naar een versterking wordt gezocht als Martinez naar de LB positie wordt verplaatst en Donny naast m wellicht ook vertrekt. Daar ga je dan niet 2 talenten neerzetten. Max eentje, met ervaring naast m. En nee... Marin en Alvarez zullen het niet worden.
1 0
Toekomst1900
Hele andere type speler. Een speler wat we vorig seizoen al nodig hadden, toen het ontbrak aan een controleur. Als je Hojbjerg met Gravenberch als blok heb, met Donny ervoor heb je een prima middenveld!
4 0
ST
Eens
1 -1
WillyBrokamp
Er zijn 2 of 3 ploegen in de PL die miss beter zijn dan ons aller. Als deze man liever daar degradatie voetbal speelt, ja dat moet hij natuurlijk zelf weten
0 0
Sluk
tegelijkertijd zijn er iets van 10 ploegen die direct onder ons zouden eindigen en boven de andere 17 ploegen in de eredivisie.
0 0
Lagasj
Ploeggenoot Ward Prowse is vele malen beter dan Hojbjerg.
2 -2
Ozymandias
Prowse is totaal onzichtbaar in wedstrijden waarin ze tegen de top van de Premier League spelen terwijl Höjbjerg in dat soort wedstrijden het spel van Southampton juist naar zich toe trekt.
1 -2
Ajax4life16
is een Engelsman en heeft een langer contract. 3/4 keer zo duur dus
1 0
Amsterdamsetrots
Ook op de CVM positie? Heb Southampton nauwelijks zien spelen de afgelopen tijd, maar is hij niet meer een aanvallende middenvelder?
0 0
Lagasj
Spelbepaler / middenvelder.
0 0
Murtagh
Niet heel verrassend

snel een BeNeLiga opzetten
4 -3
afcasven1995
Tjsa Newcastle-uit of Emmen-uit, kies maar.

In de Eredivisie kan Ajax nooit vast doorgroeien.
5 0
Kingoffdatoilet
Emmen uit, 100%. Dat verschrikkelijke voetbal van Newcastle.
0 0
Kokakola
Kampioenkandidaat en Europees spelen of 40 wedstrijden doelloos in grote stadions spelen. Tottenham heeft de afgelopen 5 jaar aardige eindklasseringen behaald, maar blijft ook maar een subtoppertje als je het over de clubhistorie hebt. Misschien zelfs minder dan dat.
6 0
Santiago
Je snapt zelf ook wel dat de Premier League van een 10x hoger niveau is dus daar is de uitdaging veel groter dan bij Ajax.

6 (of 8 als je een beetje geluk hebt) Europese wedstrijdjes kunnen daar wat mij betreft niet tegenop.
2 -1
DarkChild
Niet alleen wat jou betreft, dat leeft ook zo bij het overgrote deel van de spelers. Daarbij liggen de salarissen bijna altijd nog veel hoger dan bij ons. Je hebt de uitzonderingen nodig zoals Tadic (die ook een monstercontract heeft bij ons, laat daar echt geen misverstand over bestaan) en Daley die naast de historie met Ajax ook een enorm contract heeft.

Ik snap wel dat op een Ajaxfan site die blik snel vertroebeld, maar het is echt niet dat we nu structureel Europese top of subtop zijn (dat laatste misschien afhankelijk van hoe je dat wil stellen)
1 0
Matzet
Je mist nog wel een klein detail: Ajax speelt om het kampioenschap, terwijl je bij een ploeg als Tottenham en Everton met hoge verwachtingen aan een seizoen begint en als september voorbij is denk je: ‘kut, moet ik de komende 7 maanden weer doelloos over het veld rennen, want weer geen prijs’. Met 2-3 seizoenen Ajax kom je als dragende speler vrijwel gegarandeerd met prijzen en CL-ervaring als somebody binnen bij een topclub.
1 0
Santiago
Op zich ben ik het me je eens. Het ligt er echter wel aan of je puur prijzen wil winnen zodat je ze bij wijze van spreken op je CV kan zetten.

De Eredivisie titel of een KNVB beker is nu ook niet iets heel speciaals meer. Dan ga je als speler toch liever naar een Spurs toe om daar proberen te vechten voor eventuele prijzen (ook al zal het zeer moeilijk worden om ze daar te winnen)

Ik ben het wel eens met Toekomst1900 dat je je bij Ajax waarschijnlijk beter in de kijker kan spelen. Maar goed Tottenham is op zich ook niet slecht qua naam.
1 0
Toekomst1900
1 a 2 jaar Ajax, Champions League spelen en je daardoor verzekeren van EK en daarna WK lijkt me ook aantrekkelijk!
1 0
fc Barcelona_ke
die freek jansen meldt vanochtend over serieuze belangstelling van Hojtjerg en die dezelfde persoon meldt nu dat die speler liefst in Premier League blijven spelen.
je geeft ons valse hoop! heel jammer. als je weet dat hij kansloos voor Ajax kiezen, dan meld je toch niet over serieuze interesse!
2 -1
Amsterdamsetrots
De interesse van Ajax blijft. Of Hojbjerg nu naar Ajax wilt of niet, dat doet er niets aan af.
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Tip ga niet in op een gerucht
2 0
fc Barcelona_ke
het gebeurt t vaker als je speler interesse getoond, over uurtjes is door andere media, zaakwaarnemer, zelf speler, andere club ontkennen. maar Freek meldt dat serieuze interesse en dezelfde persoon dat zei dat hij liever in Engeland blijf. dat vind ik beetje vaag!
0 0
Amsteraaij
Marcel brands.. die gozer heeft zo'n top baan. Hele dag geen kut doen. Af en toe op social media kijken in welke spelers Ajax interesse heeft en dan daar ook interesse in uitspreken. Wat een topper
2 -2