'Ajax bekeek international Georgië meermaals'

JesseTH, 14-09-2018 om 20:50, 21864 views, Aftonbladet |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ajax heeft Giorgi Kharaishvili volgens Aftonbladet meermaals bekeken. Het betreft een 22-jarige aanvallende middenvelder die officieel nog onder contract staat bij Saburtalo, maar momenteel op huurbasis speelt bij IFK Göteborg. Die club heeft een optie tot koop op de Georgiër.

Mats Gren, sportief directeur van de Zweedse club, weet nog niet zeker of de optie gelicht zal gaan worden. 'Ik weet dat andere clubs hem volgen. Als we onze optie lichten, kan niemand hem voor die tijd van ons afpakken. De 22-jarige Kharaishvili wil zelf ook een tijd hier blijven.'

Ook Kharaishvili reageert op de transferperikelen rondom hem, maar blijft ongedetailleerd. 'Ik heb mijn zaakwaarnemer laten weten dat ik alleen op de hoogte gehouden wil worden over zaken die honderd procent concreet zijn. Hij heeft nog niets gezegd. Hij weet ook dat ik mij erg goed voel bij Göteborg.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EVH
As zomer worden we leeggekocht dus de scouting moet aan de bak de komende maanden.
0 0
FlyingDutchMan
Laat die Shota Arveladze maar komen, als het een Kinkladze wordt dan laat maar in Zweden kou lijden!
1 0
sjaakahz94
Ben gecharmeerd van Koopmeiners. Fysiek dik in orde, prachtig linkerbeen en een hele slimme voetballer. Zeer compleet en een jongen die zich niet gek laat maken. Is niet voor niks meteen al een onmisbare kracht geworden bij AZ vanaf zijn debuut. Deze jongen zou je er prima bij kunnen hebben, zie hem graag erbij komen volgend seizoen.
2 -4
Ozymandias
Koopmeiners is een goede speler maar Ajax heeft met Eiting al een talentvolle (linksbenige) verdedigende middenvelder in huis. Persoonlijk vind ik Eiting een groter talent dan Koopmeiners. Alleen is Koopmeiners atletisch gezien verder in zijn ontwikkeling.
0 0
Cleo9
13 in een dozijn, nee bedankt.
3 0
Daneman
ik zou rap op zoek naar laatste man gaan. stel, de ligt overkomt iets, dan wordt een sterk ajax opeens een paar klasse slechter
2 0
Tecmessa
Wöber is een prima stand-in, Schuurs komt eraan en je kan ook nog tijd Frenkie een linie laten zakken.
3 0
Voetbalverstand
Volgend jaar gaan misschien Ziyech en De Jong weg. schone misschien? Interesse in parels is altijd goed.
1 0
Jornnn
Misschien kan je wel weg laten. Ajax krijgt te maken met een flinke leegloop. Een goede scouting is dit jaar essentieel, want het gat dat straks ontstaat is niet op te vangen met eigen jeugd.
3 -1
Voetbalverstand
Dat zou kunnen inderdaad. Al heb ik zo'n gevoel dat Overmars geen 5 basisspelers gaat verkopen in 1 window. Dus een misschien is wel op z'n plaats.
2 0
MSwertz92
Wij komen wel echt het meest middenvelders tegen he. Tenminste dat valt mij op.
1 0
vijfennegentig
Logisch, dat is verreweg de belangrijkste linie in ons voetbal.
1 0
Mikey Stormram
Tja, een nog een middenvelder. We hebben nu al een (luxe)probleem met Van de Beek en Eiting. En dan heb je ook nog een Bijleveld en Gravenberch in de jeugd lopen die ook kansen verdienen/minuten moeten gaan maken
0 0
Jornnn
Deze spelers hebben talent genoeg, maar daar kan je niet mee de CL in. Als er een uitvalt of uit vorm is, is de spoeling daar achter wel erg karig. Of wil je met De Wit en Ekkelenkamp topclubs gaan bestrijden?
2 0
trodat4030
Of met Wober waarbij Blind een linie vooruit schuift. Of met een straks fitte Dolberg naast KJH (beetje hangend op links) waar Tadic of Ziyech op de flank staat en de ander op AM. Of met Kristensen op rechtsback en Mazraoui op t middenveld.. Keuzes te over. Er staan nu zo'n 6 'middenvelders' in de basis met Mazraoui, Blind, FdJ, Schone, Ziyech en Tadic en op de bank zitten er ook nog 2 met Donny en Carel. Lijkt me meer dan zat.

Maar deze speler zal, mócht Ajax er werk van willen maken, pas voor volgend seizoen een optie zijn, zéker als ie dit seizoen nog minuten heeft gemaakt voor z'n eigenlijke werkgever (weet niet of dat gebeurd is, maar als dat gebeurd is, is ie dit seizoen niet speelgerechtigd voor Ajax, je mag maar voor 2 clubs in 1 seizoen uitkomen). En de kans bestaat dat er dan weer een hoop middenvelders zijn vertrokken (Ziyech, FdJ en misschien vd Beek ook wel).
0 0
Ajax#1900
Donny en Eiting spelen niet als aanvallende middenvelder natuurlijk, dus met het vertrek van Ziyech komende zomer valt hier wel iets voor te zeggen. Maar waarschijnlijk is het weer een onzin gerucht.
1 -2
trodat4030
In feite heb je gelijk, ze banken beide. Echter áls Donny speelt, speelt ie als AM, al schijnt hij zich ook op de controlerende rol te moeten focussen. Althans, de trainer heeft nooit gezegd dat ie zich daar níet op moest richten.. Ofzoiets..
0 0
ajaxrulesz
Laat maar komen als het echt een goede is, goede spelers zijn altijd welkom.
3 -4