Parool: 'Bosz isoleerde zichzelf bij Ajax'

BvdPloeg, 06-06-2017 om 12:00, 17695 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Na De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en Voetbal International heeft ook Het Parool een poging gedaan om de situatie rondom Peter Bosz te schetsen. In tegenstelling tot de andere drie media ligt de 'schuld' volgens de Amsterdamse krant vooral bij de coach zelf.

'Peter Bosz heeft bij Ajax alle steun gehad van zijn leidinggevenden, maar met zijn eigen staf boterde het steeds minder. Hij isoleerde zichzelf. Borussia Dortmund helpt Ajax van een groeiend probleem af', luidt de conclusie van Het Parool. Volgens de krant kreeg Bosz altijd steun toen hij jonge talenten liet vertrekken vanwege gebrek aan speeltijd en toen Ajax werd uitgeschakeld in de Champions League. Bovendien kreeg hij met Hakim Ziyech en Daid Neres dure versterkingen tot zijn beschikking. 'Een nieuwe lichting jeugdspelers klopte al maanden nadrukkelijk aan de poort van het eerste elftal, maar de trainer maakte pas in een laat stadium - en slechts mondjesmaat - gebruik van dat talent. Bij Ajax, vóór alles een opleidingsclub, wekte dat wrevel. Borussia Dortmund bood beide partijen uiteindelijk een oplossing.'

Volgens het medium laat Bosz zich nu meevoeren met de stroom naar een topclub in Duitsland, wat voor hem een unieke mogelijkheid zou zijn. 'Dat de eigenzinnige Bosz zich, met Hendrie Krüzen als zijn trouwe assistent, nauwelijks liet overtuigen door de andere stafleden, isoleerde hem binnen de organisatie. Dat kwam ondubbelzinnig aan het licht in de uitwedstrijd tegen PSV, luttele dagen na de slijtageslag tegen Schalke 04 in Gelsenkirchen, waar Ajax in de verlenging en op het tandvlees de halve finales van de Europa League had bereikt. Er werd Bosz geadviseerd een flink aantal van zijn spelers rust te geven, maar Bosz liet zich niet vermurwen en voerde in de topper in Eindhoven nauwelijks veranderingen door in zijn elftal. En dat kwam een vermoeid ogend Ajax duur te staan in de kampioensrace (1-0 nederlaag). Bosz was halsstarrig in zijn keuzes, klonk het verwijt.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax Koersvast
Heel goed, Bosz! De trainer bepaalt wie er speelt en niemand anders!!
0 -4
suske
Bozs heeft altijd bepaalt wie er speelde. Maar daar ging het niet om wat betreft het conflict. dat ging om andere dingen.
0 0
Freddy Al
Oke dus deze kant wordt hier ook toegelicht,hulde!
0 0
nuff-said
Kom nou zeg. Omdat ie jeugdspelers ging gebruiken tijdens de beker werden we uitgeschakeld daar. En natuurlijk had ie wat verse benen kunnen gebruiken tegen psv maar hij wilt ook gwn kampioen worden. Dat had ie beter kunnen doen ja maar who cares? Uiteindelijk heb je je geld gemaakt en we jadden een goeie kans gemaakt, zeker met deze manier van spelen, om de CL qualificatie goed door te komen. Het was zijn eerste jaar na drama jaren met de boer dus dan mocht hij kampioen worden. Hij hoefde niet persé. Hij gaf ons meer dan we verwachtten
0 0
WeerDinges
Meer dan een half seizoen klagen over dat we een kakkerlak als coach hebben die zwaar ondermaats presterende spelers rukeloos laat staan. Talent verkoopt en Tête niet opsteld. Tegen Willem 2 in de beker zijn tweede elftal opsteld wat uiteindelijk gelukkig de basis vormde voor de rest van het seizoen. Niks winnen, cruciale momenten punten verspeeld ( Exc, Gro, PSV) maar als hij weggaat is het ineens een ramp en hebben we een rampzalige directie. Terwijl voor zijn aanstelling al bekend was dat Bergkamp gebombardeerd was tot cultuurbewaker. Niks zo veranderlijk als de support voor ons clubje helaas.
4 -3
je
Bergkamp de nieuwe trainer Van Ajax 1.
2 -1
masterrr
Waar bemoeien die groep assistenten zich mee?

Zij verliezen hun baan toch niet als het slecht gaat? Bosz zet zijn naam op het spel, dan moet je hem ook de ruimte geven om z'n werk te doen. Natuurlijk in de filosofie v/d club, maar gezien alle talenten die doorstromen leek me dat ook geen probleem.

Oftewel, ego's?
2 -2
niquedegraaff
Hier ben ik het mee eens. Als ik de Aarde moet redden, stel ik zelf een team samen waarmee ik denk dat ik dat kan doen, anders hoeft het voor mij niet. Kan mij voorstellen dat je op zo'n zelfde gedachte hinkt wanneer het om de opdracht gaat om een voetbalclub kampioen te maken. Ik zou mij ook geen allerlei vriendjes van derden door de strot laten duwen. Er moet een team staan in de staf.
0 0
suske
De man met het grootste ego is Peter Bozs
2 -3
A Cohen
Ik heb al op een andere plek al een paar reacties gegeven.
Ook ik heb meermalen geschreven dat Bosz eigenwijs en eigenzinnig was.
Het debacle bij PSV uit was ik al weer fff vergeten.
Ik begreep ook niet waarom hij bijv. niet begon met Kluivert en Neres op de vleugels.
En waarom geen Nouri en Frenkie de Jong op het middenveld.
Ajax was niet vooruit te branden en na 45 min werden Younes en Traoré vervangen omdat ze op het tandvlees liepen. Dom dom dom dom.

Beetje bij beetje komt er meer naar buiten.
fff voorzichtig zijn met oordelen.
Ik heb ook al vanuit mijn emoitie gereageerd.
Maar reactie vanuit de ratio is beter.

Bosz is weg. Wie wordt zijn opvolger ?
4 -1
suske
Ik heb het stuk van Sintenie gelezen . En dat komt op mij een stuk realistischer over. Ik raad mensen hier op AS aan omdat stuk/artikel eens goed te lezen. het geeft perfect aan hoe het in het Bozs jaar is gegaan. En hoe Bozs altijd door Ajax is gesteund in zijn werkwijze. Het moet de meeste volgers hier toch bekent zijn dat het technisch hart om de zoveel tijd bij elkaar komt inclusieve de hooft trainer Bozs dus. In dat overleg worden de dingen besproken die goed gaan en waar men tevreden over is. Ook worden de punten waar men niet mee eens besproken. En onder de aandacht van de hooft trainer Bozs dus gebracht. dat is een normale gang van zaken. Als Bozs dat niet kan plaatsen is dat zwak van hem. Bergkamp zit nu ook eenmaal in het technisch hart en mag zijn onvrede uiten. Ook namens zijn mede trainers die het met hem eens zijn. Dit overleg is bedoelt om de Ajax visie op langere termijn te bewaken/handhaven. Bozs was tenslotte hoofdtrainer voor de korte termijn en zo gezegd een passant. ik vind het daarom grote onzin om Bergkamp en zijn mede collegas de schuld te geven van het vertrek van Bozs.
3 -6
Minsc
"hooft trainer Bozs"? Whaaaa.
0 0
suske
Bozs was toch hoofdtrainer van Ajax. of wil jij hem betitelen als een van de trainers?
0 0
gras
Waar gaat dit over.

De leiding staat achter de trainer, de trainer voert zijn eigen beleid gewoon uit, enkele assistenten denken er anders over.

Dat is helemaal geen reden om uit elkaar te gaan. Bergkamp zat niet meer op de bank, klaar. Hier was of veel meer aan de hand, of het is een makkelijk excuus.

Wat des te treuriger is, is dat er geen enkel alternatief is voor een trainer die hoog druk zet.
3 0
PeterVKV
Maak je niet druk, de trainer hoeft niet hoog druk te zetten maar de spelers en die hebben dat geleerd van Bosz.
0 -3
Sallons@AS
Bosz gaf Onana, de Ligt, Kluivert, vd Beek, Nouri, Frenkie de Jong, en Dolberg de kans. Onana, De Ligt en Dolberg zijn zelfs basisspelers geworden. De Ligt en Kluivert kregen vooral na de winterstop veel minuten. Ook was hij een frisse wind voor Viergever die zich omhoog heeft gewerkt tot sterkhouder. Wel ff jullie huiswerk doen Parool.
2 -3
Pauw
'Jonk isoleerde zichzelf bij Ajax'
4 0
ovdw
precies ja. wat een bullshit dit allemaal zeg...
1 0
Bijgoochem
Toch werden dit soort zaken door de media al geroepen voordat Bosz begonnen was. Derksen en consorten waarschuwden hier al voor.
0 -1
Ar
Eigenwijze niet met anderen communicerende meneertjes verdwijnen door de achterdeur.
Bosz, Jonk, het lag toch vooral aan henzelf.
WatJonk betrof kon je dat zelfs uit zijn eigen woorden opmaken.
1 -3
Babangida83
Wat betreft PSV-uit. Lijkt me te gek voor woorden als anderen de opstelling gaan bepalen voor Bosz. Of ze nu gelijk hebben of niet. Daar klinkt een beetje subjectiviteit door. Anders is het hek van de dam.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik Neres niet als versterking gezien heb dit seizoen. Dus nog een loos argument. Dit verhaal voelt nogal geforceerd/gekleurd aan.

Dat er meer jong talent de kans gegeven dient te worden, daar ben ik het wel mee eens en considereer ik ook niet als het bemoeien met de opstelling. Echter, dit lijkt me niet een groot probleem. Immers gaf Bosz wel degelijk veel kans aan jonge talenten. De vraag is misschien gerechtvaardigd of het niet nog een beetje meer kon. Daar mogen meningsverschillen over bestaan, lijkt mij. Zou niet direct tot ruzie moeten leiden.

Wat betreft de isolatie van Bosz. Dat is natuurlijk een wisselwerking waarbij iedereen de waarheid anders beleeft. Is per definitie zo. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen.
0 -1
joodforeverever
Had Bosz nog meer jeugd op moeten stellen dan elftal was al jong genoeg denk.
Tête was ik wel voorstander van ipv Veltman maar Riedewald is niet beter dan Viergever.
stop eerst maar eens met die Bergkamp nu. die maakt met iedereen ruzie
1 -1
Caparzo
Goed, een blik vanaf de andere kant, prima voor de balans. Zoals ik al eerder zei, je dient beide kanten van het verhaal te kennen vooraleer je oordeelt. 95% van de AS reaguurders heeft het PB ook zwaar verweten, de opstelling bij psv, en terecht.
2 -1
AFCA-CBS
Wat een onzinnig stuk. Ook echt die wedstrijd tegen psv erbij halen. Wist meneer Rekelhof het weer beter? Onder de Boer waren er jaarlijks veel meer blessures dan in het fysiek veel zwaardere afgelopen seizoen. De methode van Verheijen (die Bosz gebruikt) blijkt dus veel beter te werken. Ook ongekend hoe topfit veel spelers nog waren tegen het einde van het seizoen. Dat zegt wel wat.
5 -2
klopper
Ik vind hier eigenlijk niemand echt goed uitkomen. Bosz niet. Van der Sar niet. Bergkamp niet. Spijkerman niet. Snap best bepaalde standpunten en argumenten van beide zijdes. Snap niet dat daar niet normaal mee om gegaan kan worden. Allemaal volwassen mannen. Onvolwassen gedrag. Erg jammer.
5 0
Bijgoochem
Dus missen we een leider die daarboven staat en iedereen bij elkaar houdt.
2 0
Babangida83
Dat is wel mijn conclusie na het rapport Ling gelezen te hebben. De hoop was dat Van der Sar dit kon. Maar het afgelopen jaar is gebleken van niet. Laten we hopen dat hij hier van geleerd heeft en volgende keer sneller kan ingrijpen waardoor het probleem niet zo groot wordt. Voor Sar is dit ook de eerste keer.

Ik hoor wel steeds de naam L´Ami terug. Zowel ten tijde van Jonk als nu. Terwijl dat toch een keeperstrainer is. Lijkt me dat zowel Bergkamp, Spijkerman en Bosz hem op dat gebied gewoon zijn gang laten gang. Maar ook andersom. Dus waarom die er iedere keer bij betrokken is, is mij een raadsel.
1 0
Babangida83
Voor het eerst dat ik het met je eens ben. Ik vermoed ook dat dit de kern van het probleem is.
Dat betekent overigens niet dat het probleem bij Ajax nu intern is opgelost, nu Bosz weg is.
1 0
Redrum
Denk dat je wel een punt hebt. We willen allemaal graag een schuldige aanwijzen, maar misschien dat alle betrokkenen wel gewoon amateuristisch gehandeld hebben. Van een aantal van de betrokkenen is in ieder geval bekend dat ze stront eigenwijs zijn en Peter is er daar zeker één van. Persoonlijk heb ik nooit warme gevoelens gehad bij Peter Bosz, zelfs niet toen we de finale gehaald hadden. Op de één of andere manier heeft het voor mij altijd gek gevoeld om hem als trainer van Ajax te zien. Neemt niet weg dat ik het nu ontzettend klote vind dat hij weg is.
0 0
Truth
Dit is precies wat er over Jonk ook werd geschreven, dat hij zich zou isoleren van de rest. Ik denk vooral dat Bergkamp en co heel goed zijn in het buitensluiten van anderen. Fool me once....
6 0
AFCA14JC
Ha-ha AS post dus de enige negatieve krant over Bosz, als tweede artikel om te lezen. Heb nog nooit zo'n eenrichtingsverkeer gezien omdat noch krant noch internet er onderuit kan dat Bosz er uit gesodemieterd is door de club zelf (dus Bergkamp en cohorten).
0 0
MankeNelis
Niet alleen het Parool ook Vitesse watcher van Roosmalen het al voorspeld bij de aanstelling van Bosz, echter lijkt het verboden hier op AS om kritiek op Bosz te hebben.
Kritiek op 'enorme lul' Bosz: "Spelers hebben er snel genoeg van" Marcel van Roosmalen is nieuwsgierig naar het dienstverband van Peter Bosz bij Ajax. Volgens de schrijver van meerdere Vitesse-boeken is de oefenmeester een 'goede trainer', maar ligt een stevige botsing op de loer.
Voila en wat gebeurd er?
1 0
Ajax_95
Dit is dus gewoon dezelfde informatie maar dan de andere kant op geïnterpreteerd. Ben zelf geneigd VI, Telegraaf en AD te geloven omdat Bergkamp al eerder problemen heeft gehad met mensen die een sterke persoonlijkheid hebben. Hoe het ook is gelopen, het valt niet te ontkennen dat dit al de tweede keer is dat Van der Sar het niet kon managen. Als je hierdoor al je trainer laat gaan om maar van de problemen af te zijn, ben je geen goede algemeen directeur vind ik.
0 0
FUBAR
Al die kranten weten helemaal niets maar proberen mee te liften op de info van de telegraaf.
0 0
Panama
Hahahah wat een onzin? Te weinig jeugd? Doen we toch de hele b1 opstellen volgend jaar. Helemaal klaar met bergkamp en co. Laat het dan zelf maar zien eikel, of wordt dat lastig met de uitwedstrijden?
0 -1
Raikkonen94
Zou me niks verbazen als Bergkamp of een van de andere slappe heren de bron was waar het Parool zich op baseert. Bosz is gewoon geliquideerd door mannen die zich groter dan de club waanden, die onder meer bestaan uit nota bene een simpele omhooggevallen keeperstrainer en een conditietrainer.
1 -1
3sterren
Van Almelo naar Dortmund is geografisch een kleine stap, maar voor een trainer/coach als Bosz een gigantische…
...Geld pakken is kennelijk belangrijker dan roem en prijzen pakken.

Trouwens, zou een meerjarig contract in het Duits hetzelfde betekenen als in het Nederlands?...
2 -4
atalantanio
De waarheid zal wel ergens in de midden liggen maar dat over PSV uit is wel eventjes makkelijk achteraf scoren zeg, dan weet ik er nog wel eentje; ''andere stafleden wilden dat Ajax zich meer zou aanpassen aan de tactiek van Mourinho in de EL finale maar Bosz wilde daar niets van weten.'' Zo kun je natuurlijk altijd je gelijk halen.
0 0
JHM
Inderdaad, uiteindelijk bepaalt toch de trainer de basis elf en niet de staf. Als je als trainer ieder advies van je staff moet aannemen komt er ook weinig structuur in lijkt me.
0 0
AjaxCitizen
En als hun advies werd opgevolgd door Bosz en hij verloor alsnog, dan moet PB op de blaren zitten door hun. Nu heeft hij in ieder geval met zijn eigen plan verloren en kan hem alleen dat aangerekend worden. Dat is voor hem makkelijker om te accepteren.
0 0
3*stars*3
Blijft een hele nare soap...
0 0
Erik1966
conflict gecreëerd voor de buitenwereld. Dit gaat alleen maar om geld. Voor de buitenwereld is er een reden om te accepteren dat hij gaat.
3 -10
AFCSANCHEZ
Kan jij even ophouden? Als je de capiciteiten er niet voor hebt om dieper in te gaan op de situatie, blijf dan lekker weg. Je blijft maar herhalen dat Bosz voor het geld kiest, we weten allemaal dat dat niet zo is. Dus stop gewoon.
1 -1
Erik1966
doe niet zo naïef. Het hele voetbal wordt kapot gemaakt door geld. Hier waren ze echt wel uitgekomen. Als er geen andere club voorbij was gekomen. Bij Ajax is het altijd onrustig. Daar moet verandering in komen. Dit was geen onoverkomelijk probleem geworden. Ik baal hiervan maar als ik 4x zoveel kan verdienen ben ik ook weg. Dan maar met trammelant. Maar presenteer je niet als de politiek correct coach die roept dat hij niet weg gaat en dat hij de spelers bij elkaar wil houden. Dit zei hij een week geleden.
0 0
AdK
God man, hoe weet je dat nou?
Ben jij dan de buurman van Bosz?
Jij leest net zo goed wat er in de media gepubliceerd wordt en draagt daarop je mening uit. Dus veroordeel een ander niet zo, we zijn hier allemaal Ajacieden.

Waar 2 partijen ruziën hebben ook twee schuld. En vaak is het niet in één facet samen te vatten, maar zijn er wel de spreekwoordelijke druppels die de emmer doen overlopen.

Al met al lees ik veel teleurstelling van ons hier op het forum. Dat het wederom niet rustig blijft bij onze club.
Maar zeg nou zelf, "what else is new?", zo gaat het al jaren > ik volg Ajax sinds '92 en zelden een rustige periode gekend.
Er valt namelijk altijd wel wat te klagen.

Maar laat jullie niet gek maken! De media toont het liefst de rode lap voor jullie ogen, zodat we elkaar weer lopen op te fokken.
Wacht maar af, wat komt dat komt, doen we niks aan.
1 -1
Beretta
Damn, als al die energie die wordt verspild aan dit soort onzin in iets productiefs werd gestopt was Ajax allang weer een top 10 club. Uitermate treurige gewaarwording.
0 0
AjaxCitizen
Snap ook niet waarom zo een Spijkerman en co tot zijn technische staf behoorden. Meestal neemt een trainer zijn eigen staf mee. Dat is gewoon gebruikelijk. Je kan niet verwachten dat wanneer je een trainer aanstelt, deze goed kan samenwerken met de assistenten die er blijven. Had hem zijn eigen staf laten vormen en Spijkerman met collega's naar Jong Ajax gezet of zo.

En dat over advies in de wedstrijd tegen PSV. Laten we zeggen dat hij die had opgevolgd en was begonnen met fitte, minder ervaren spelers en we verloren. Dan was er alsnog kritiek geweest. Intern en extern. In dit geval kon Bosz in beide gevallen niet veel goeds doen bij een verliespartij.
2 0
blava
het punt is dat hij door het opstellen van basis elf (Schone etc) een motie van wantrouwen gaf aan de jeugd (van Beek, Nouri etc). Zo van jullie zijn niet goed genoeg om vermoeide basis spelers te vervangen, dat terwijl zij wekelijks in Jong Ajax bewezen dat zij het eerste divisie niveau waren ontstegen.

Ajax verspeelde het kampioenschap in deze wedstrijd maar eigenlijk verspeelde het veel meer.
0 -1
RaynoFischer
Dat over jeugd is bullshit, heeft meer de jeugd de kans gegeven dan De Boer in zijn laatste 2 misschien we 3 jaar!
0 -2
Pauw
Blijkbaar is het in het huidige klimaat nodig jezelf te isoleren, a la Jonk.
0 -1
Pauw
Bosz heeft voldoende gebruik gemaakt van de jeugd en heeft een haast perfecte intereste getoond door bij thuis- en soms zelfs uitwedstrijden van JA aanwezig te zijn.

Dat hij had moeten rouleren is hij zelf ook achter gekomen. Te laat, maar als alleen de perfecte trainer bij Ajax kan overleven dan overleeft dus niemand.

De Boer kwam uit de inner circle; die mag langer ongestraft aankloten met Sigthorsson op linksbuiten.
1 0
Nosky
Wat een nonsens dit. Bij Jonk was het argument juist tegengesteld.
En de spelers die Bosz liet gaan, hebben keihard aangetoond dat ze niet het gewenste niveau/spelkarakter hadden. Of vinden anderen een middenveld dat verstoppertje speelt wel nutttig?

Tevens hebben de bankzitters die ooit basis stonden, aangetoond waarom zij op de bank zitten. Want dat zag je met invalbeurten wel. Overigens is er voldoende jeugd ingepast, maar zoiets doe je niet radicaal, dat doe je geleidelijk.

De basis van het begin van het seizoen, dus de FdB basis, heeft het verkloot tegen Rostov. Heeft het verkloot tegen Roda en Willem 2, nota bene in eigen huis. In de voorbereiding kwamen zij niet eens voorbij amateurs. Toen hing het roer om. Toen ging het beter lopen. Toen speelde wij top-ploegen in eigenhuis beschamend van de mat.

Wie heeft er nu gelijk. Bosz? Of die mensen die er al jaren zitten, en vorig jaar roemloos ten onder gingen in een EL poule, waar we dit jaar in de finale stonden.

Wat een nietsnutten bij het Parool.

Oh, en dit:

https://twitter.com/Nosky_K/status/872016284900184064

Opdat het maar gedeeld mag worden.
2 0
klompv
Klopt, Ajax heeft het kampioenschap verspeeld tegen Roda en Willem II, en een klein beetje op dat klote kunstgras van Woudestein. Maar ja, al die doellijntechnologie er niet had gehangen in de Kuip in de 2e helft van het seizoen..............dat is blijkbaar het geluk van de kampioen.......
0 0
AjaxPassion
"Bij Ajax, vóór alles een opleidingsclub, wekte dat wrevel"
Dit is dus het punt waar het daadwerkelijk om draait.

Bergkamp en zijn kornuiten zien Ajax als opleidingsclub en dus niet als prestatieclub. Hierdoor zullen we onder Bergkamp en Co nooit meer terugkeren naar de Europes top.
2 0
Ajax95Duivendrecht
Maar laat Bergkamp dan ook eens investeren in de jeugd, als hij Ajax daadwerkelijk als opleidingsclub ziet. Op dit moment verwaarloost Bergkamp onze opleiding alleen maar.
0 0
Nosky
Ach, laat ze dank ook fatsoenlijk gaan opleiden. Degene die zich daar hard voor maakte, hebben ze er ook uit gewerkt.

We hebben nu een fantastische lichting, waarschijnlijk te danken aan Jonk. Ben benieuwd hoe die lichting over 2-3 jaar is.
0 0
Warrior
Dat lees ik er ook uit. We zullen het wel zien volgend seizoen.
0 0
AADeluxe9
Ook naar mijn mening heeft Bosz te weinig gerouleerd na zware Europese topwedstrijden..
3 -4
AFCSANCHEZ
Bosz spreekt met zijn spelers. Als die aangeven fit te zijn dan spelen ze. Ziyech heeft ook wel eens aangegeven dat hij gewoon wil spelen, ook na een Europese wedstrijd. Zo zal dat dan wel met meer spelers zo zijn.

Hij gaat echt geen spelers laten spelen als ze aangeven moe te zijn. Het feit dat de spelersgroep graag Bosz wilde houden geeft wel aan dat Bosz niks heeft gedaan dat de spelers niet wilden.
3 0
WestlandforAjax
Maar de trainer bepaalt. Daarvoor ben je trainer om keuzes te maken. Als je 120 min volgas heb gespeeld is het toch logisch dat je met zo n sterke selectie wisselingen doorvoert in een topper?!
1 0
AADeluxe9
Tuurlijk, voetballers willen altijd spelen en zeker een (top)wedstrijd tegen PSV. De coach moet dan de verstandige zijn.
1 0
Suarez16_
Als de situatie echt zo bedorven was dan is het maar goed ook dat Bosz weg gaat. Jammer, want na de halve finale tegen Lyon leek alles koek en ei met Overmars en Edwin die stonden te juichen met Bosz en Krüzen.
1 -4
dan300491
Lees het nog een keer goed.
1 -1
AjaxIsrael
Goh wat vreemd als 4 mensen niet achter je staan en de slappe directie hun oren laat hangen naar die 4.

Overigens heeft bosz dit seizoen 7 spelers laten debuteren.
Mensen willen Bosz neerzetten als een soort Martin Jol die geen fuck om de jeugdopleiding gaf maar Bosz was iedere week aanwezig op de Toekomt.
12 -1
AjaxCitizen
Inderdaad. Volgde nauwlettend de verrichtingen van Jong Ajax. Volgens mij was hij er elke wedstrijd te vinden.
2 -1
Runnerlex
De waarheid ligt weer in het midden..pffff....
0 0
AFCSANCHEZ
Verder heeft Bosz zeker wel gebruik gemaakt van talent. De Ligt heeft een EL finale gespeeld. Dolberg ook. Talenten als De Jong, Van de Beek, Nouri, Kluivert hebben ook minuten gemaakt. Niet heel veel, maar dat is terecht. Anders was de gemiddelde leeftijd van het team wel heel jong geweest. Enige puntje was dat Van de Beek misschien beter kon spelen voor Schone, maar daar zal Bosz zijn redenen wel voor hebben gehad. Wat een onzin artikel van het Parool.
4 -1
AFCSANCHEZ
Niemand neemt het Parool serieus.
2 -2
Warrior
En na dit bericht, houden zo.
0 0