'Sturm Graz lijkt Deni Alar kwijt te raken'

door Bart Veenstra 11

'Sturm Graz lijkt Deni Alar kwijt te raken'

door Bart Veenstra 11

Laatst geüpdatet

Sturm Graz lijkt het in de tweede voorronde van de Champions League te moeten doen zonder topscorer Deni Alar. De spits vertrekt volgens Kleine Zeitung naar zijn oude club Rapid Wien. Het is daarmee de zoveelste belangrijke kracht die de komende Ajax-tegenstander gaat verlaten.

Het Oostenrijkse medium schrijft dat de transfer snel afgerond zal worden. In gesprek met Ajax Showtime liet ex-Ajacied Heiko Westermann onlangs nog weten dat Alar een belangrijke speler voor Sturm Graz is. 'Voor Sturm Graz is hij heel belangrijk. Hij maakt veel doelpunten en is eigenlijk altijd dreigend.'

Alar is niet de eerste speler die vertrekt bij Sturm Graz. Eerder vertrok ook Marvin Potzmann al naar Rapid Wien, terwijl James Jeggo, Bright Edomwonyi en Christian Schoissengeyr naar Austria Wien vertrokken. Thorsten Röcher vertrok naar Ingolstadt, terwijl Marc Schmerböck naar WAC transfereerde. Ook Ivan Ljubic (St. Pölten), Patrick Puchegger (St. Pölten), Oliver Filip (Wattens) en Philipp Zulechner (transfervrij) hebben Sturm Graz verlaten.

In de voorbereiding doet Sturm Graz het overigens niet slecht. In de afgelopen weken werd gewonnen van NK Domzale (3-1), FC Kopenhagen (1-0) en Middlesbrough (1-0). Tot slot: minder nieuws is dat Andrija Pavlovic en Giorgi Kvilitaja voorlopig aan de kant staan met blessures.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties