PSV moet het maandenlang stellen zonder Ramalho

door Bart Veenstra 124

Bron PSV, De Telegraaf

PSV moet het maandenlang stellen zonder Ramalho

door Bart Veenstra 124

Bron PSV, De Telegraaf

Laatst geüpdatet

PSV moet het de komende maanden stellen zonder André Ramalho. De ervaren verdediger van de Eindhovenaren heeft een succesvolle operatie aan zijn enkel ondergaan. Zijn revalidatie zal naar verwachting enkele maanden duren, zo meldt men via PSV.nl.

Ramalho, die zijn enkelblessure tijdens de laatste wedstrijd - tegen Go Ahead Eagles - voor de winterstop opliep, mist vanwege zijn kwetsuur sowieso de aankomende topper tegen Ajax. De twee titelkandidaten treffen elkaar op zondag 23 januari in het Philips Stadion.

PSV, Ajax en Feyenoord zijn zich op dit moment aan het voorbereiden op de tweede seizoenshelft. PSV staat er op dit moment het beste voor. De Eindhovenaren hebben tot nu toe 43 punten verzameld. Ajax verzamelde er tot nu toe 42, terwijl Feyenoord op 39 punten staat.

PSV zoekt naar versterking

Volgens Jeroen Kapteijns, journalist van De Telegraaf, oriënteert PSV zich nu op verdedigende versterking na het wegvallen van Ramalho. Voor nu lijkt trainer Roger Schmidt de keuze te hebben uit Jordan Teze en Armando Obispo.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties