Naar verluidt: 'Liverpool aast op Dortmund-ster Malen'

door Brent Tomassen 40

Naar verluidt: 'Liverpool aast op Dortmund-ster Malen'

door Brent Tomassen 40

De transfermarkt is in inmiddels gesloten, maar er zijn nog altijd geruchten omtrent oud-spelers van Ajax. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 29 september

'Liverpool aast op Dortmund-ster Malen'

Liverpool lijkt zijn pijlen gericht hebben op Donyell Malen, zo weet het Duitse Bild te melden. De voormalig jeugdspeler van Ajax staat er goed op in Duitsland en scoorde dit seizoen al driemaal in vijf Bundesliga-wedstrijden. Volgens het Duitse medium moet Malen zo'n zestig miljoen euro kosten. In 2021, toen Malen nog actief was bij PSV, toonde Liverpool al interesse voor de snelle aanvaller.

Donderdag 28 september

'FC Barcelona houdt situatie De Ligt nauwgezet in de gaten'

FC Barcelona houdt de situatie van Matthijs de Ligt bij Bayern München nauwgezet in de gaten, zo schrijft El Mundo Deportivo. De Catalanen 'azen' op topspelers die bij grote clubs op het tweede plan terechtkomen en daaronder valt ook De Ligt. Sinds zijn transfer naar Bayern München en met name de komst van Kim Min-jae is de oud-Ajacied niet zeker van zijn basisplaats. Vanwege de financiële situatie van FC Barcelona moet de club van hoofdtrainer Xavi het doen met zogenoemde buitenkansjes.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.