'Dest heeft momenteel geen ambities om van club te veranderen'

door NielsOpdam 8

Bron BILD

'Dest heeft momenteel geen ambities om van club te veranderen'

door NielsOpdam 8

Bron BILD

Laatst geüpdatet

Sergiño Dest wil op dit moment geen transfer maken, zo vertelt het management van de oud-Ajacied in gesprek met BILD. Dest werd onder andere gelinkt aan Bayern München en Chelsea, maar zijn management meldt nu dat de Amerikaans international niet vertrekt bij FC Barcelona.

'Hij heeft momenteel geen ambities om van club te veranderen', begint Michael Reschke, die in het verleden technisch directeur van Bayern München was en nu hoofd Europees voetbal is bij voetbalmakelaar ICM Stellar. 'Ik ben sceptisch over een transfer naar München in de zomer.'

Eind december werd de oud-Ajacied nog genoemd bij Chelsea. Volgens Fabrizio Romano stond Dest, samen met onder anderen Nicolás Tagliafico, op een lijst met mogelijke versterkingen tijdens deze transferperiode. De Londenaren zijn op zoek naar een nieuwe linksachter en Dest was naar verluidt een van de opties.

Dest kwam dit seizoen twaalf keer in actie in La Liga

In de zomer van 2020 stapte Dest over van Ajax naar FC Barcelona. In Spanje heeft de vleugelverdediger dit seizoen twaalf competitiewedstrijden gespeeld. Tijdens die wedstrijden gaf hij drie assists. In de Champions League kwam de Amerikaans international vier keer in actie. Dest ontbrak ook een aantal keer wegens blessures.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties