Romano: 'Chelsea zoekt in januari nieuwe linksback, Tagliafico en Dest opties'

door BadembaBarrie 37

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Chelsea zoekt in januari nieuwe linksback, Tagliafico en Dest opties'

door BadembaBarrie 37

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico staat op de lijst met mogelijke versterkingen voor Chelsea in de aankomende transferperiode. The Blues zijn op zoek naar een nieuwe linksback en hebben daarvoor meerdere mogelijkheden in gedachten, waaronder Tagliafico evenals oud-Ajacied Sergiño Dest. Dit alles meldt Fabrizio Romano op Twitter.

Geen van beide backs zou Chelsea's eerste keus zijn. Die eer komt huidig Everton-verdediger Lucas Digne toe. Chelsea zou de verdediger en zijn management zelfs al gepeild hebben en daar is naar verluidt een positieve reactie op terug gekomen.

Dest en Tagliafico zijn de overige namen die Romano noemt als potentiële versterkingen. Eerstgenoemde mag naar verluidt vertrekken bij FC Barcelona en wordt door Chelsea op waarde geschat, maar er is nog niks concreets ondernomen. Tagliafico is weken geleden al besproken, aldus Romano, die niet meldt wat de overwegingen zijn.

Blessure Chillwell

De reden dat Chelsea zo naarstig op zoek is naar een linksback heeft alles te maken met de blessure van Ben Chillwell. De Engelsman liep enkele weken terug een knieblessure op en inmiddels is duidelijk dat hij de rest van het seizoen aan zich voorbij moet laten gaan. Zodoende heeft Chelsea in Marcos Alonso nog maar één, redelijk ter discussie staande linksback in huis.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.