'Dest wil niet vertrekken bij FC Barcelona, Ajax is afgesloten hoofdstuk'

door Bart Veenstra 87

Bron Mundo Deportivo

'Dest wil niet vertrekken bij FC Barcelona, Ajax is afgesloten hoofdstuk'

door Bart Veenstra 87

Bron Mundo Deportivo

Laatst geüpdatet

Sergiño Dest ziet het niet zitten om te vertrekken bij FC Barcelona. De rechtsback wordt in de afgelopen dagen veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij de Catalaanse club, waarbij ook een terugkeer naar Ajax werd genoemd.

Een terugkeer naar Ajax is voor Dest echter eveneens niet aan de orde, zo meldt de Catalaanse krant El Mundo Deportivo. Dest wordt door Spaanse media ook gelinkt aan Bayern München en Chelsea. Als we de berichten moeten geloven, blijft Dest echter 'gewoon' bij FC Barcelona.

De verdediger zou er volgens El Mundo Deportivo op aandringen om bij Barça te mogen blijven spelen. Dest wil zich bewijzen aan trainer Xavi. Zijn periode bij Ajax zou Dest bovendien zien als een 'afgesloten hoofdstuk'.

FC Barcelona wil doorselecteren

Bij FC Barcelona staan er meer spelers op de nominatie om te vertrekken. De Catalaanse club wil budget vrijmaken voor het halen van nieuwe spelers, waaronder Ferran Torres (Manchester City) en wellicht in de zomer Noussair Mazraoui. Onder meer Samuel Umtiti, Luuk de Jong, Philippe Coutinho, Neto en Demir mogen vertrekken.

Ajax bij bookmakers nog steeds favoriet voor landstitel ondanks koppositie PSV!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties