De Vrij: 'Ik vond het ook wel leuk dat we tegen Ajax hadden geloot'

door Terrence Riepma 40

Bron De Gelderlander

De Vrij: 'Ik vond het ook wel leuk dat we tegen Ajax hadden geloot'

door Terrence Riepma 40

Bron De Gelderlander

Laatst geüpdatet

Stefan de Vrij had het leuk gevonden om het in de achtste finales van de Champions League met Internazionale op te nemen tegen Ajax, zo vertelt hij in gesprek met De Gelderlander. Door een fout tijdens de loting gaat die ontmoeting echter niet door en moet Inter het nu opnemen tegen Liverpool FC.

Tijdens de loting eerder deze maand ging er iets fout met het balletje van Manchester United. De Engelse ploeg werd geloot tegen Villarreal CF. Dat kon niet, omdat de twee elkaar al troffen tijdens de groepsfase van de Champions League. Ajax lootte even later Inter, maar door de fout moest de hele loting opnieuw worden gedaan.

'Ik vond het ook wel leuk dat we tegen Ajax hadden geloot', vertelt De Vrij, die ook zag dat de loting misging. 'Ik dacht meteen: er gaat iets fout. Nu is het Liverpool geworden. Een heel sterk elftal, maar we gaan ons er gewoon goed op voorbereiden.' Ajax zal het nu moeten opnemen tegen SL Benfica.

'Leuk voor Nederlandse spelers om Ajax te ontmoeten, maar niet meer dan dat'

Denzel Dumfries, teamgenoot van De Vrij bij de regerend kampioen van Italië, is van mening dat het geen tegenvaller is dat Liverpool nu de tegenstander is: 'Als je iets wilt bereiken in de Champions League, moet je van iedereen kunnen winnen. Ook van Liverpool. Voor Nederlandse spelers is het leuk om Ajax te ontmoeten, maar niet meer dan dat.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties