'Zuid-Amerikanen PSV waren te meedogenloos'

door BvdPloeg 41

'Zuid-Amerikanen PSV waren te meedogenloos'

door BvdPloeg 41

Laatst geüpdatet

Henk Spaan heeft aardig wat frustraties overgehouden aan de wedstrijd tussen PSV en Ajax. De columnist van Het Parool ergerde zich duidelijk aan enkele spelers bij de Eindhovenaren, die uiteindelijk met 1-0 wonnen.

'Er viel niet zo veel te lachen tijdens PSV-Ajax. De wedstrijd was te slecht, de Zuid-Amerikanen van PSV te meedogenloos. De overschatte Guardado trachtte net als in de Arena tegenstanders te raken en als Moreno iemands been breekt, zegt hij: "Sorry, het was per ongeluk." Of hij, PSV's grootste duikelaar sinds Robben, probeert iemand een kaart aan te smeren', is Spaan kritisch.

'Neres bleef verrassend koel toen Moreno hem een paar keer over zijn hoofd streek als geraffineerde represaille voor wat Neres hem toevoegde toen hij een blessure simuleerde. Moreno lachte heel erg vals en vreugdeloos bij dat hoofdaaien', vervolgt de journalist, die wel genoot van Justin Kluivert. 'Pas toen Kluivertje de veel grotere Locadia aanvloog, werd het grappig in Eindhoven. Nog grappiger toen Locadia (23) na afloop verontwaardigd zei dat snotneus Kluivert 'net kwam kijken'. Locadia wenst uitsluitend door arrivés bij zijn keel te worden gegrepen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.