Kale baalt van Ajax: 'Pijn aan je ogen'

door Bart Veenstra 6

Kale baalt van Ajax: 'Pijn aan je ogen'

door Bart Veenstra 6

Laatst geüpdatet

Ajax-supporter Kale was woensdagavond als enige Ajax-fan aanwezig bij de bekerzege van zijn favoriete club tegen SVV Scheveningen en ondanks de ruime overwinning is Kale niet bepaald tevreden. De ploeg van trainer Marcel Keizer won uiteindelijk met 1-5 en plaatste zich daardoor voor de tweede ronde van het bekertoernooi.

'Ja, wat moet je hiervan zeggen? Je verwacht dat de jongens die je hier ziet spelen het snot voor hun ogen spelen en dat gebeurt niet', baalt Kale in gesprek met AT5. 'Je ziet de goede goal van Dolberg in de eerste vijf minuten en je denkt, ik pak mijn telraampje en ga er lekker voor zitten.'

Dat gebeurde echter niet. Pas vlak voor rust scoorde Ajax de tweede treffer en in de tussentijd viel er weinig te beleven voor Kale. 'Ik zie veertig minuten Ajax eigenlijk plichtmatig spelen. Ik vind het een verplicht nummer. Er zit geen sjeu aan, helemaal niks. Het doet gewoon pijn aan je ogen. Hier zit dan misschien niemand, maar voor de televisie zitten misschien mensen te kijken. Dan denk ik, gun die nog wat in ieder geval.'

Verslaggever Kale: 'Joël Veltman, wat is hier leuk aan?!'

Supporter Kale bezocht gisteravond de wedstrijd tussen Ajax en SVV Scheveningen in Den Haag. Hoewel Ajax met 1-5 won, was Kale allerminst tevreden. Hij was de enige supporter. 'Ja, wat moet je hiervan zeggen?' Kale sprak na de wedstrijd met Joël Veltman en Carel Eiting.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.