Genee zet vraagtekens bij uitspraken Kluivert

door Thijs Zwagerman 31

Genee zet vraagtekens bij uitspraken Kluivert

door Thijs Zwagerman 31

Laatst geüpdatet

Voetbal Inside-presentator Wilfred Genee heeft vraagtekens gezet bij een aantal uitspraken die Justin Kluivert de afgelopen maanden in de media heeft gedaan. Genee denkt dat de buitenspeler zijn eigen straatje schoon probeert te vegen.

'Niet zo lang geleden, ik zeg februari van dit jaar, zei Justin nog: "Ik wil graag nog drie tot vier jaar bij Ajax blijven. Dan wil ik voor veel geld weg, misschien wel 160 miljoen euro, en heeft de club er ook nog wat aan. Dan kan ik verder groeien."'

Dat Kluivert amper drie maanden later te kennen geeft dat Ajax hem onder druk zet, vindt Genee dan ook ongeloofwaardig: 'Als je dan nu opeens zegt dat de club je zo slecht behandelt, dan ik: "ja, het is ook wat je moet zeggen (als Kluivert zijnde, red.)."'

Kluivert staat nu nog tot medio 2019 onder contract bij Ajax. Als de Amsterdammers nog iets aan de buitenspeler willen verdienen, is de aankomende transferperiode het ideale moment om hem te verkopen. Europese topclubs als Liverpool, AS Roma en Manchester United zijn geïnteresseerd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.