Derksen: 'Onana moet zich werkelijk kapot schamen'

door Jesse ter Haar 39

Bron SBS

Derksen: 'Onana moet zich werkelijk kapot schamen'

door Jesse ter Haar 39

Bron SBS

Laatst geüpdatet

Johan Derksen is niet te spreken over de houding van André Onana tegenover Ajax. De Amsterdammers keerden de goalie - die een schorsing uitzit voor het schenden van de dopingregels - niet de rug toe, maar andersom lijkt dat wel te gaan gebeuren.

De Kameroener ligt immers vast tot medio 2022 en vooralsnog schijnt het 'angstvallig stil' te zijn rondom de keeper. Naar verluidt denkt hij eraan nog een seizoen bij Ajax te blijven, om vervolgens transfervrij de deur achter zich dicht te kunnen trekken. Enige bevestiging hiervan is er echter nog niet.

'Onana moet zich werkelijk kapot schamen', reageert Derksen bij De Oranjezomer. 'Ajax heeft zich zo chique gedragen. Zijn salaris wordt doorbetaald en door zijn stomme schuld zit Ajax zonder wereldkeeper. En geen enkel gevoel, alles draait om Onana. Hij is transfervrij, gaat weg en stopt alle poen in zijn zak. Stank voor dank.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.