[Update] De Boer onzeker over El Ghazi

door Finn Dekker 22

[Update] De Boer onzeker over El Ghazi

door Finn Dekker 22

Laatst geüpdatet

Anwar El Ghazi trainde in aanloop naar het duel met FC Twente voor een groot deel apart van de groep. Op de officiële site van Ajax valt te lezen dat de rechtsbuiten wat klachten heeft aan de knie en daarom deed hij niet mee met alle oefeningen van de training.

Frank de Boer had verder wel de beschikking over de rest van de selectie. De ploeg werd daarnaast nog aangevuld met een paar jongens uit Jong Ajax. Onder meer Damian van Bruggen, Vaclav Cerny en Django Warmerdam sloten aan. Opmerkelijk, aangezien Van Bruggen over enkele weken vertrekt naar PSV en Warmerdam dit seizoen door een blessure niet meer in actie zou komen.

De Amsterdammers spelen zondag om 14.30 uur in de ArenA tegen FC Twente. De Ajacieden zullen de wedstrijd moeten winnen om aan kop te blijven in de Eredivisie. Of El Ghazi de wedstrijd gaat halen is niet met zekerheid te zeggen, maar de rappe buitenspeler lijkt op tijd fit.

Update - 13.53 uur (29 april)
Frank de Boer is in de aanloop naar de wedstrijd met FC Twente niet zeker over Anwar El Ghazi. De rechtsbuiten van Ajax kampt momenteel met klachten aan zowel de knie als rug. 'Hij heeft donderdag wat last gehad en is gisteren weer uitgevallen', aldus de hoofdtrainer op de wekelijkse persconferentie van vrijdagmiddag. 'Vandaag ging het beter, maar het is afwachten. Het zat niet helemaal lekker in zijn rug, geloof ik.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties