'Het klopt niet dat Ajax Bosz heeft benaderd voor hoofdtrainerschap'

door Timo Suur 652

Bron Algemeen Dagblad

'Het klopt niet dat Ajax Bosz heeft benaderd voor hoofdtrainerschap'

door Timo Suur 652

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Maarten Wijffels heeft gehoord dat het onzin is dat Ajax Peter Bosz heeft benaderd voor het hoofdtrainerschap van volgend seizoen. Dat schrijft de journalist van het Algemeen Dagblad op Twitter. Sjoerd van Ramshorst meldde zondagavond in Studio Voetbal dat Ajax een lijntje uitgegooid zou hebben naar Bosz.

'Waarom brengt iemand eigenlijk een bericht ''Bosz gebeld door Ajax'' de wereld in als het niet klopt', zo schrijft Wijffels op zijn eigen Twitteraccount. Hij is van mening dat mensen geduld moeten hebben met speculeren. De journalist van het Algemeen Dagblad meldt dat hij heeft gecheckt of het nieuws rondom Bosz klopte, maar Wijffels beweert dat het onzin is en dat het gecheckt is.

Hij kan zich wel voorstellen dat Ajax later alsnog de oefenmeester benadert, maar Wijffels benadrukt dat algemeen directeur Edwin Van der Sar er voorlopig nog geen zin in heeft. Het is voorlopig dus nog afwachten wat er gaat gebeuren omtrent het hoofdtrainerschap van volgend seizoen bij Ajax. Op dit moment staat John Heitinga voor de groep bij de Amsterdammers, maar het is zeer de vraag of hij ook volgend seizoen de eindverantwoordelijke is bij Ajax 1`. Hij stapte eind januari in op het moment dat Schreuder werd ontslagen, maar ook onder Heitinga imponeert Ajax niet.

NOS meldde dat Bosz benaderd zou zijn

Presentator Van Ramshorst meldde zondagavond in Studio Voetbal dat Bosz benaderd zou zijn door Ajax. 'We hebben zojuist het nieuwsbericht gekregen van onze collega's bij NOS Radio dat Peter Bosz zou zijn benaderd', zo zei hij tijdens het programma. Verslaggever Jeroen Stekelenburg begrijpt nog steeds niet waarom Ajax niet al een lijntje naar Bosz uitgooide eind februari na het ontslag van Schreuder. 'Ik weet alleen niet wat er in de tussengelegen maanden gebeurd is. Heitinga wordt hopelijk assistent. Een goede rol van hem en misschien kan hij een keer terugkeren. Maar dit (het hoofdtrainerschap binnen een chaotische club, red.) komt toch veel te vroeg voor hem?'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.