Ajax verliest besloten van Preußen Münster

door SJvanveen 48

Ajax heeft dinsdagmiddag een besloten oefenduel van Preußen Münster verliezend afgesloten. De Duitsers waren een maatje te groot: 3-1. Ajax Life betitelde het als een lesje in effectiviteit.

Coach Erik ten Hag stuurde in beide helften twee verschillende elftallen het veld in. Münster kwam in het eerste bedrijf op voorsprong uit een tegenaanval. Rasmus Kristensen zorgde met zijn eerste goal in een Ajax-shirt echter al gauw voor de gelijkmaker.

In de tweede helft keek een veredeld 'Jong Ajax' tegen een achterstand aan, toen opnieuw uit een counter Münster scoorde. Even daarvoor miste Ajax via Jurgen Ekkelenkamp twee goede mogelijkheden vanuit afstandsschoten. Uiteindelijk was het slotakkoord opnieuw voor Münster: 3-1.

Lees hier het hele wedstrijdverslag van Ajax Life.