Ajax legt alle kaartverkopen tijdelijk stil vanwege coronamaatregelen

door Bart Veenstra 26

Bron Ajax.nl

Ajax legt alle kaartverkopen tijdelijk stil vanwege coronamaatregelen

door Bart Veenstra 26

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft alle kaartverkopen tijdelijk stil moeten leggen, zo valt te lezen op Ajax.nl. Dit vanwege de nieuwe maatregelen die vrijdag door het demissionaire kabinet zijn aangekondigd. Omdat het op dit moment onzeker is of wedstrijden verplaatst of zonder publiek gespeeld moeten worden, ligt alle kaartverkoop nu stil.

De huidige coronamaatregelen gelden vooralsnog tot begin december. Het is echter niet uitgesloten dat de maatregelen voor een langere periode gaan gelden. Bovendien willen enkele clubs uit de Eredivisie dat hun wedstrijden verplaatst worden, waarover op dit moment nog geen duidelijkheid is.

Champions League en Youth League

Ajax heeft besloten om de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Sporting Portugal op 7 december voorlopig stil te leggen. 'Deze wordt mogelijk alsnog hervat zodra meer bekend is over dit duel met betrekking tot de maatregelen', schrijft Ajax. Mocht het duel zonder publiek gespeeld moeten worden, krijgen de kaartkopers hun geld terug. Dit geldt ook voor de kaartverkoop van het Youth League-duel met Sporting Portugal.

Eredivisie en KNVB Beker

Op nationaal niveau wacht Ajax de situatie af voor het thuisduel met Willem II op donderdag 2 december. De gekochte kaarten voor de uitduels met RKC Waalwijk (21 november) en Sparta Rotterdam (28 november) worden vergoed als deze wedstrijden definitief zonder publiek gespeeld worden.

Wat betreft het bekerduel met BVV Barendrecht op woensdag 15 december schrijft Ajax dat de kaartverkoop voor onbepaalde tijd is uitgesteld.

Ajax Vrouwen en Jong Ajax

Ook bij de Ajax Vrouwen en Jong Ajax is publiek niet toegestaan. Zodoende zijn ook de kaartverkopen voor deze twee teams voor onbepaalde tijd gestaakt. Eerder gekochte kaarten worden vergoed.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties