Schmidt: 'Ajax heeft genoeg geld om Ihattaren te kopen' | Ajax Showtime

Schmidt: 'Ajax heeft genoeg geld om Ihattaren te kopen'

door BartVeenstra 110

Schmidt: 'Ajax heeft genoeg geld om Ihattaren te kopen'

door BartVeenstra 110

Laatst geüpdatet

PSV-trainer Roger Schmidt denkt dat Ajax de financiële mogelijkheden heeft om Mohamed Ihattaren over te nemen van PSV. De oefenmeester van de Eindhovense club ging vrijdag tijdens de persconferentie in op de woorden die Ajax-trainer Erik ten Hag eerder deze week over Ihattaren uitsprak.

'Ik vind het een geweldig goede voetballer. Of hij welkom is? Goede voetballers zijn altijd welkom, maar hij is een speler van PSV', zei Ten Hag, die zich daarmee op de vlakte hield over de middenvelder van PSV.

Schmidt werd vrijdag geconfronteerd met de uitspraken van Ten Hag en had eigenlijk niet echt de behoefte om erop in te gaan. Wel wilde hij het volgende kwijt: ''Ze hebben genoeg geld om hem te kopen. Het is een beslissing van de speler en de clubs', citeert Voetbal International de Duitse trainer.

'Het gaat altijd over Ihattaren'

Ihattaren heeft bij PSV nog een contract tot medio 2022 en zodoende zijn er voor de middenvelder twee opties: of hij verlengt zijn contract of hij wordt in de zomer verkocht. De middenvelder keert in ieder geval wel weer terug in de selectie van de Eindhovenaren.

Schmidt geeft verder aan dat er wel heel veel aandacht is voor Ihattaren. 'Mo is een bijzondere speler, op wie extreem gefocust wordt vanuit de media. Altijd gaat het over hem, of hij nu wel of niet speelt en of hij nu goed of slecht speelt. Of dat logisch is? Dat weet ik niet. Dat is aan jullie.'

Verwacht jij dat Ajax met 3-1 wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 9,10 keer je inzet terug!

Bron Voetbal International

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties