Johan Cruijff ArenA stelt verdere verbouwing voorlopig uit

door Bart Veenstra 107

Bron AT5/NH Nieuws

Johan Cruijff ArenA stelt verdere verbouwing voorlopig uit

door Bart Veenstra 107

Bron AT5/NH Nieuws

Laatst geüpdatet

De Johan Cruijff ArenA zal voorlopig niet verder verbouwd gaan worden. Dat meldt een woordvoerder van het stadion aan AT5/NH Nieuws. In de zomer van 2018 werd de vernieuwde oostkant opgeleverd, maar het gaat nog wel even duren voordat ook de noord- en zuidzijde worden verbouwd.

De directie van de Johan Cruijff ArenA heeft nog altijd de wens om ook de andere zijdes van het stadion te verbouwen, al zal dit tot na het komende seizoen niet gebeuren. 'Wanneer dat wel kan, zijn we nog aan het onderzoeken', vertelt woordvoerder Karen Nitschke van de Johan Cruijff ArenA.

Sinds de coronapandemie staat een vervolg van de verbouwing onder druk, zo vertelt Nischke. 'Wij hebben na de realisatie van oost inderdaad aangegeven dat we de wens hebben om de andere fases ook nog te doen. De situatie rond corona heeft ervoor gezorgd dat we het stop gezet hebben. Dat het nu stilstaat heeft inderdaad met de financiën te maken.'

Over de verbouwing van de oostzijde is men bij de Johan Cruijff ArenA erg tevreden, zo geeft Nitschke aan. 'Het geeft veel meer ruimte aan de bezoekers en het voegt zeker wat toe aan het stadion', aldus de woordvoerder, die uitlegt dat er meer aan het stadion wordt gesleuteld. 'Het is goed om te weten dat we naast die echt grote ingreep van de oostzijde, ook nog in aanloop naar Euro2020 een aantal zaken hebben vernieuwd en verbeterd. Ook een aantal zalen is verbeterd. Wat dat betreft is het stadion nog steeds in ontwikkeling.'

De bookmaker ziet Ajax als de grote favoriet voor het oefenduel met Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt! Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties