Haller wederom gelinkt aan Borussia Dortmund: 'Spits mogelijk opvolger Haaland'

door Bart Veenstra 86

Bron Sport Bild

Haller wederom gelinkt aan Borussia Dortmund: 'Spits mogelijk opvolger Haaland'

door Bart Veenstra 86

Bron Sport Bild

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller wordt wederom gelinkt aan een mogelijke transfer naar Borussia Dortmund. De Frans-Ivoriaanse spits werd eerder genoemd bij de Duitse topclub en ook nu wordt Haller genoemd als 'plan B' door Sport Bild.

Plan A van Borussia Dortmund is nog altijd Erling Haaland. De Noorse spits is echter enorm gewild en de kans is groot dat hij in de zomer een transfer zal maken, zo liet zijn zaakwaarnemer Mino Raiola onlangs nog weten.

Borussia Dortmund kijkt dan ook al rond voor een opvolger van Haaland en volgens Sport Bild geldt Haller als één van de mogelijke opvolgers. De spits van Ajax wordt een heißen Kandidaten genoemd, al zal Borussia Dortmund wel diep in de buidel moeten tasten om Haller los te weken bij Ajax. De Amsterdamse club verlangt namelijk meer dan veertig miljoen euro voor Haller, zo valt te lezen.

Schick geldt als andere optie

Een andere optie voor Borussia Dortmund is Patrick Schick. De Tsjech komt uit voor Bayer Leverkusen en voor die club was hij dit seizoen al zestien keer trefzeker. Schick heeft bij Bayer Leverkusen nog een contract tot medio 2025 en het is nog maar de vraag of Leverkusen zijn spits naar een directe concurrent wil laten vertrekken.

In januari vinden er tussen de beleidsvoerders van Borussia Dortmund en Raiola gesprekken plaats over de toekomst van Haaland. De verwachting is dat er dan meer bekend zal worden over een eventueel vertrek van de Noorse spits in de aankomende zomer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties