Geruchtenmolen: 'Watford laat doelman Bachmann niet gaan'

door BartVeenstra 138

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Watford laat doelman Bachmann niet gaan'

door BartVeenstra 138

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer geopend en dat betekent dat de geruchten op volle toeren komen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 30 juli

'Watford laat doelman Bachmann niet gaan'

Watford laat doelman Daniel Bachmann niet vertrekken. Ajax en ook Arsenal zouden interesse hebben in de goalie van het nationale elftal van Oostenrijk, maar Watford staat er niet voor open om de doelman te verkopen. Dat meldt The Sun vrijdag. Bij Watford, dat komend seizoen weer uitkomt in de Premier League, geldt Bachmann als een belangrijke pion in de plannen van manager Xisco Muñoz.

Dinsdag 27 juli

'Ajax richt vizier op 'juweeltje' van Schalke 04'

Ajax zou interesse hebben in de zestienjarige Luca Podlech, zo meldt BILD dinsdagavond. De doelman, die door het medium een 'juweeltje' wordt genoemd, speelt bij Schalke 04 en wordt daar gezien als groot talent. Hij is dan ook jeugdinternational van Duitsland. Podlech, die nog een contract heeft tot en met de zomer van 2023, speelt normaliter in de jeugd, maar mocht wegens personele problemen regelmatig aanschuiven bij het eerste elftal. Een officieel debuut volgde overigens niet.

Wat verwacht jij van Ajax in deze transferperiode? Wie moeten er nog bij en welke spelers zullen er vertrekken? Bespreek het in ons forum!

'Ajax zoekt contact met Oostenrijkse EK-ganger'

Ajax zou een vervanger voor Kjell Scherpen en André Onana op het oog hebben. Journalist Duncan Castles meldt in The Transfer Window dat de club contact heeft gezocht met de 27-jarige Daniel Bachmann. De doelman is eerste keeper van Watford en teven international van Oostenrijk. Met zijn land deed hij mee aan alle wedstrijden op het afgelopen EK, waaronder de met 2-0 verloren interland tegen Nederland. Volgens Transfermarkt heeft Bachmann een transferwaarde van zo'n twee miljoen euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties