Elf Ajax-gezichten FIFA 17 bekend

door Bart Veenstra 22

Elf Ajax-gezichten FIFA 17 bekend

door Bart Veenstra 22

Laatst geüpdatet

Op YouTube is een video gelekt waarbij elf gezichten van Ajax-spelers uit het nieuwe FIFA-spel (pre-order FIFA 17 hier) te ontdekken zijn. Van de spelers die te zien zijn, hebben doelman Tim Krul en spits Bertrand Traoré een 'echt' gezicht gekregen.

Dit zal uiteraard te maken hebben met het feit dat beide spelers normaal gesproken actief zijn in de Premier League. Krul wordt voor een seizoen gehuurd van Newcastle United (dat afgelopen seizoen degradeerde), terwijl Traoré dit jaar gehuurd is van Chelsea. De andere negen spelers die te zien zijn hebben wel iets weg van hoe zij er normaal gesproken uitzien, maar hebben wel een standaardgezicht gekregen.

Woensdag lekten al de ratings uit van de spelers van Ajax, waaruit bleek dat Davy Klaassen, Hakim Ziyech en Joël Veltman de beste spelers zijn van de Amsterdamse club. In onderstaand filmpje zijn de gezichten van spelers van Ajax te zien, maar ook die van PSV.

Pre-order nu jouw FIFA 17 en speel vanaf minuut één!

FIFA 17 AJAX & PSV PLAYER FACES

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.