Ajax-selectie: Interlands en vakantie

door SJvanveen 12

Ajax-selectie: Interlands en vakantie

door SJvanveen 12

Laatst geüpdatet

Het seizoen zit er op voor de meeste Ajacieden en dus rukt men uit voor vakantie. Ajax Showtime maakte een kort overzicht.

Vijf Ajacieden moeten nog even wachten op vakantie. Nick Viergever, Joël Veltman, Kenny Tete, Davy Klaassen en Matthijs de Ligt (die nu nog van vrije dagen genieten) spelen nog interlands met Nederland, André Onana en Amin Younes komen uit op de Confederations Cup. Daarnaast is de kans reëel dat Lasse Schöne en Kasper Dolberg nog meegaan met het Deense elftal. De spits van Ajax gaat overigens niet naar het EK O21, Ajax laat hem niet gaan.

Donny van de Beek, Mateo Cassierra en David Neres laten wel al zien waar ze heen gaan. Eerstgenoemde gaat met zijn vriendin naar Bali, zo laat hij zien op zijn Insta Story. Mateo Cassierra heeft zijn vrienden en familie opgezocht en ook David Neres vermaakt zich prima met zijn familie in Brazilië. Vaclav Cerny is terug naar zijn vaderland Tsjechië en Davinson Sánchez vermaakt zich op het strand. Ajax-huurling Queensy Menig is in Miami.

 

?

A post shared by Kenny Tete (@kennytete) on

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.