Ajax en Coca-Cola verlengen partnership tot en met 2027

door Jon van Dam 44

Bron Ajax.nl

Ajax en Coca-Cola verlengen partnership tot en met 2027

door Jon van Dam 44

Bron Ajax.nl

Ajax en Coca-Cola hebben hun bestaande partnership met drie jaar verlengd, zo valt te lezen op de officiële website. Het frisdrankmerk, dat al sinds 2021 een overeenkomst heeft met de Amsterdamse club, gaat nu in ieder geval tot en met 2027 met Ajax in zee.

Het doel van de samenwerking tussen Ajax en Coca-Cola Europacific Partners is 'het samenbrengen van fans en hun unieke ervaringen bieden'. De club heeft de focus de komende jaren gelegd op acties rondom Coca-Cola Zero Sugar. Er zullen ook acties volgen met Aquarius en Powerade, allebei ook onderdeel van Coca-Cola.

Geelen blij met verlenging partnership

Commercieel directeur Menno Geelen is erg in zijn nopjes met de verlengde samenwerking: 'Coca-Cola is als een van de founders van de Johan Cruijff ArenA al sinds 1996 kind aan huis. Maar sinds ze ook onze partner zijn, kunnen we zowel fans als hun zakelijke relaties nog bijzondere Ajax-ervaringen en hospitality bieden. Dat blijven we de komende jaren met veel plezier doen.'

Ook Arjan Wiertz, directeur Away from Home bij Coca-Cola Europacific Partners, is blij dat zijn merk de komende jaren aan Ajax gekoppeld is: 'Met vertrouwen in een succesvolle toekomst hebben we onze samenwerking verlengd. We blijven inzetten op het bieden van keuze in zowel smaak als suikervrij. Extra aandacht gaat de komende periode uit naar onze producten Aquarius en Powerade. Aquarius is ons merk voor dagelijkse hydratatie, Powerade is onze isotone sportdrank en zien we ook terug op het trainingsveld en langs de lijn bij de eerste mannen -en vrouwenteams van Ajax.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.