Ajax sluit partnerovereenkomst met Coca Cola

door BadembaBarrie 139

Bron Ajax.nl

Ajax sluit partnerovereenkomst met Coca Cola

door BadembaBarrie 139

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een officiële partnerovereenkomst gesloten met Coca Cola. Dat kondigt de club donderdagmiddag aan via de officiële kanalen. Er is een contract voor drie seizoenen getekend door de beide partijen.

De partnerovereenkomst houdt onder andere in dat naast de Johan Cruijff ArenA, waar de verschillende dranken die eigendom zijn van Coca Cola al sinds 1996 geschonken worden, de producten van het concern nu ook op Sportpark de Toekomst verkrijgbaar zullen zijn.

Jaap Wassink, Country Director Coca-Cola European Partners reageert enthousiast op de deal. 'Ajax heeft een wereldwijde uitstraling, grote ambities en een achterban die het beste verwacht; dat geldt ook voor ons', vertelt hij op de site van de club. 'Wij hebben de afgelopen jaren enorm ingezet op het bieden van keuze in zowel smaak als suikervrij. Met ons grote aanbod in verantwoorde keuzes kunnen we goed inspelen op de behoeften in het sportkanaal. Wij zien er naar uit dit aanbod en onze activaties voor de fans in te zetten.'

'Trots op dit partnership'

Ook Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is in zijn nopjes met het partnership met Coca Cola. 'Ik ben trots op dit partnership én hun (Coca Cola, red.) waardering voor onze creativiteit en ambitie. Die waardering is volledig wederzijds. We kijken er naar uit om dit partnership gezamenlijk vorm te geven.'

De deal is de volgende in wat een reeks van zakendeals is geworden die Ajax in de afgelopen dagen heeft afgesloten. De club ging de afgelopen dagen al met drukwerk bedrijf Businessdrukker en consultancy bedrijf STAAN Finance & Consultancy in zee.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties