'Komst Ranieri slecht nieuws voor Kluivert'

GinoHaverkamp, 11-03-2019 om 07:35, 10444 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De komst van Claudio Ranieri verkleint mogelijk de kansen van Justin Kluivert bij de club. Dat schrijft Voetbal International.

De Italiaan wil bij de Romeinen namelijk spelen met een 4-4-2 opstelling zonder buitenspelers. 'Ik vind dat Patrik Schick en Edin Dzeko samen moeten gaan spelen. Ik vind Schick echt een geweldige speler en denk dat hij op het punt van zijn echte doorbraak staat. Hij gaat een publiekslieveling worden', zegt Ranieri over de keuze om met twee spitsen te spelen.

Zijn voorganger, Eusebio Di Francesco, speelde in een 4-3-3 systeem, maar daar lijkt Ranieri dus van af te stappen. Dat zou slecht nieuws zijn voor buitenspelers als Cengiz Ünder en vooral Justin Kluivert. Hun kansen op speeltijd bij AS Roma slinken nu Ranieri naar alle waarschijnlijkheid niet met vleugelaanvallers gaat spelen.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Ranieri is aan het selecteren:
9 Edin Dzeko
14 Patrik Schick
34 J̶u̶s̶t̶i̶n̶ ̶K̶l̶u̶i̶v̶e̶r̶t̶j̶e̶
1 0
Boer Gijs
Justice voor Justin
1 0
talent020
haha kan hier alleen maar om lachen, die Kluivert toch
1 0
Tnera
Wat een verrassende ontwikkeling....
1 0
Ar
Wie is die chick?
1 0
godofajax1900
Ik zou hem terug halen
En schoenen laten poetsen tot ie er misselijk van word en daar na lekker mee laten trainen bij ja en dan kijken we daarna wel verder
0 0
mgtow
Die zien we binnenkort holle als een dolle bij PSV.
4 0
Markopantelic007
Toch ook complimenten aan de Ajaxleiding hoor. Die zagen zijn beperkingen en gingen terecht niet mee in zijn waarschijnlijk absurde salariseisen. Was een leuk talent, maar niet zo groot als wat hij zelf dacht.
2 0
JariJari
Waarom kocht Roma hem voor 17 miljoen? Of denken ze hem voor meer door te kunnen verkopen?
2 0
Boer Gijs
Omdat ze nog in Raiola geloofden
1 0
SilverHaze
Omdat beleid in het voetbal soms heel ver te zoeken is.
3 0
Cello
Geen medelijden met hem. Heeft uit vrije wil zijn beslissing genomen. Hij heeft immers toch wat hij wilde?. Zijn bankrekening heeft van Roma meer ontvangen dan hij bij Ajax kon ontvangen.
En kwa speeltijd kwam ie ook niet bedrogen uit, want dat moet hem wel duidelijk geweest zijn dat hij daar moeilijker aan speeltijd zou gaan toekomen dan bij Ajax. Dus kan onmogelijk een verrassing zijn!.

Tenzij hem beloftes zijn gedaan door Roma, waarvan je al vooraf kon uittekenen dat het beloftes zouden zijn die men nooit zou kunnen nakomen. Maar ja....dan ben je dom en te goedgelovig.
Dus ik houd het maar op het eerste: geld. En dan kan ie niet ontevreden zijn. Dan is zijn doel bereikt. Voor nu. Gaat ie verkassen, na afloop van zijn contract, is het goed mogelijk dat zijn inkomsten ook zullen dalen en vanaf dat moment is ie in het nadeel, omdat bij een gedegen carriere-opbouw normaal gesproken je toekomstige contract meer zou moeten opleveren dan het voorgaande.
1 0
stefanwillem
Het nieuws voor Kluivert kan me niet slecht genoeg zijn (op sportief gebied)
Maar goed, de buit is binnen zullen ze wel denken waarschijnlijk.
4 -1
RusselWestbrook
Zijn kans op speeltijd is nog meer geslonken?

Moet ie dan tot een half uur na de wedstrijd op de tribune blijven zitten ofzo?
3 0
JariJari
Op zn Sulejmani's trappen op- en af- sprinten!
1 0
Ajax27
Die gaat gewoon nog minder tot niet meer gebruikt worden. Aan het einde van het seizoen wil ie vertrekken... dan wordt ie verhuurd aan een club in Spanje, daar haalt ie het ook niet, dan wordt ie verhuurd aan een club in Turkije, daar haalt ie het ook niet, en dan komt ie terug naar NL om daar op te leven bij PSV. En vervolgens vertrekt ie op z'n 27e om nog een paar jaar uit te blinken.

Jammer van het talent...
1 0
Joseph
Toch weer een mooi voorbeeld voor de jongens uit onze jeugdopleiding. Wie zouden ze liever zijn? Matthijs of Kluivert..
0 0
Bazenvan95
Denk dat ze Bazoer willen zijn, of Kishna
0 0
Mario65
Hij moest en zou voor het grote geld gaan met moeders en Raiola als "raadgevers" ?
Dat wordt nu bank zitten of in de verhuur.
Justin zal nog vaak aan Ajax terugdenken, zeker na Real Madrid.
Tja.. anderen zijn geduldig ( zie Frenkie ) en zie hoe het zich uitbetaalt maar daar had Justin geen tijd voor...
Maar ma en Raiola zijn blij en het zal ze boeien.
1 0
Just74
Belangrijkste lijkt mij dat je een overtuigend verhaal aan je eigen talenten kunt vertellen dat bij Ajax blijven kan lonen. Wederom worden de risico’s van vertrek heel duidelijk gemaakt. Lees je even mee Naci Ünüvar?
1 0
Leviathan
Ik hoop van harte dat hij het uiteindelijk wel gaat maken, maar dat ie wel toegeeft de verkeerde keuze had gemaakt om zo vroeg weg te gaan. Hij heeft talent genoeg en alleen al omdat het de zoon van Pat is uiteindelijk kunnen we in Oranje wel wat talent gebruiken voorin...
2 -1
Ferd
Hem een aanbod doen, de helft van zijn vorige contract. Niet meer.
1 -5
JariJari
Voor jong Ajax bedoel je? Of als voorlichter van de jeugd hoe niet je carriere te plannen?
0 0
Marcao
Groot talent, enorme ezel. Maar zelfs Justin zal nu snappen dat hij verkeerd heeft gegokt en te vroeg is vertrokken. De kans dat hij de top bereikt is nu zeer klein geworden.
0 0
Ajax114
Nee hoor want het geld is goed. Is echt het enige wat hem interesseert.
1 0
Bazenvan95
Het gaat hem niet om geld denk ik, die is geboren met geld. In zijn geval echt niet nodig. Zijn pa heeft hem gewaarschuwd. Die bleef zelf nog 2 jaar en kwam pas goed terug bij Barca na een moeilijke periode bij AC.
1 0
Middenweg401
Het blijft een bizarre keuze.
19 jaar pas en fysiek ook niet de meest indrukwekkende. Maar netjes doorgebroken in het eerste, prima salaris, zicht op ruim speeltijd en ook Europees voetbal in het verschiet.
Ik kan er nog steeds met m'n kop niet bij waarom dat mannetje de tijd rijp vond voor een volgende stap, terwijl zelfs Patrick het afraadde.
7 0
Aspers73
Betere 'reclame' om gewoon bij Ajax te blijven is er niet. Je hoeft niet eens met geld te wapperen, je moet wapperen met de tientallen die Ajax heel vroeg hebben verlaten en waar allemaal maar weinig van terecht kwam.
3 0
JariJari
Ja daarom vind ik het mooi dat hij faalt, als voorbeeld. Anders zou het mij weinig interresserren 17 miljoen was schitterend voor hem (en wij hoeven hem niet meer op te stellen gelukkig).
0 0
Raoul14
Zal volgend jaar wel gestald worden in Eindhoven...
5 0
Robeerke
In de media brengen dat Ajax aast op een buitenspeler van AS Roma, vervolgens vol achter die Cengiz Ünder aan gaan.
2 0
Stroeve
Ik kijk nu al uit naar het interview waarin Kluivert jr. terugblikt op z’n mislukte carrière. Over hoe hij werd misleid door een gierige zaakwaarnemer en waarin het waarschijnlijk ontbreekt aan iedere vorm van zelfkritiek. Zin. In.
2 -1
PuurGeluk
Ik ken hem absoluut niet maar zou wel lachen zijn als Overmars er alles aan doet om Ünder naar Ajax te halen. Gewoon omdat het kan.
3 0
Redrum
Ach ja, hij krijgt wat hij verdient. Terug naar Ajax is geen optie meer. Oh wat zal hij spijt krijgen.
0 0
voorkennis
Lekker dan die Kluivert, hoop bravour naar As Roma, speelt amper, wat iedereen behalve Kluivert zag aankomen.
En dan kijkt hij naar zn cluppie en ziet de landstitel in zicht, bekerfinale en kwart finale CL.
Goed gedaan jochie :)
1 0
Rdk1983
Komt ie zo met hangende pootjes terug, ja sorry van mn contract scam. Bedoelde t niet zo.
0 0
GvanderK
Kluivertje zien we over een paar jaar bij Willem II
3 0
Restored
Tjah als ik met iemand geen medelijden heb...
1 0
Ajaxxxisdebeste
Oeps...foutje bedankt
0 0
3*stars*3
Misschien wat rancuneus maar hier kan ik toch wel om lachen.
Niet alleen omdat hij zo snel vertrok want dat is zijn vrije keuze.
Maar vooral dat vieze interview van hem in de Volkskrant destijds (‘Ajax wil alleen aan mij verdienen’), op insta ff uitdagen met vingertje voor zijn mond en bij aankomst in Rome doodleuk dat logo kussen.
Laat zien dat Justin gewoon een weekdier is.

Wens Ranieri veel succes daar met zijn 442 opstelling.
11 0
Stroeve
Erg rancuneus, maar het leedvermaak om deze blaaskaak is ook hier erg groot.
2 0
3*stars*3
Ik was juist een fan van deze jongen hoor.
Financieel is hij binnen maar sportief geen enkele stap vooruit gemaakt in zijn ontwikkelingen is hij links en rechts ingehaald door Bergwijn, Dandjuma, Dilrosun etc, die 1 voor 1 oranje hebben gehaald.
3 0
JariJari
Echt? Grossierde altijd in balverlies en fysiek nog gewoon te zwak. Qua niveau heb ik liever Younes dan Kluivert.
0 -1
PJK54
Die gaat eerst naar een laagvlieger in Italië vervolgens richting een club in Turkije en beland dan uiteindelijk bij een club in China of de KK-divisie. Lekkere keuze gemaakt omdat je jezelf hoger inschatte als de club Ajax.
5 0
De Stift
Kluivert heeft een fout gemaakt. Toen ik 19 was, maakte ik aan de lopende band fouten en overschatte mezelf. Als Kluivert in de spiegel durft te kijken, toegeven dat de stap te snel kwam, hoop ik dat Ajax hem terugkoopt. Niet dat hij zomaar een basisplaats bij ons heeft, maar een groot talent is hij nog steeds!
3 -6
Afc22
Het gaat ook om de manier waarop kluivert is weggegaan. Hij heeft het gewoon vies gespeeld. Ten opzichte van de club, maar ook ten opzichte van de fans door te provoceren op bijvoorbeeld instagram. Wanneer Fosuh Mensa zou terugkomen, zou ik daar bijvoorbeeld veel minder problemen mee hebben. Kluivert hoef ik nooit meer te zien in het Ajax shirt.
4 -1
Tinus
Zo is het. Die jongen is idd gewoon hartstikke jong. Je mag geen fouten maken tegenwoordig. Het is natuurlijk begonnen met de fout om raiola aan te stellen als zaakwaarnemer. De keuzes daarna zijn een gevolg daarvan. Ik zou Kluivert ook best graag terug willen zien bij Ajax. Het is en blijft een geweldig talent.
2 -1
Deepblue
Je mag best fouten maken, maar dan moet je ook op de blaren zitten.
1 0
Tinus
En dat doet hij ook momenteel, op die blaren zitten. Maar in veel reacties op het forum lees je dat mensen zijn bloed wel kunnen drinken en hem vooral ellende gunnen. Wie heeft daar dan wat aan? Persoonlijk hoop ik vooral dat hij heeft geleerd van zn fouten en dat hij alsnog het juiste carrièrepad vindt. Het is heus geen kwaaie jongen.
1 -1
Ajax-4-ever
Misschien dat haat overdreven is maar het hele verhaal rond zijn vetrek kweekt natuurlijk weinig goodwill vanuit de supporters. Hij heeft het gewoon erg smerig gedaan en hoeft dus niet te verwachten dat we staan te springen om hem terug te halen.
1 0
LouisVonGoal
Patrick Kluivert. Het zou je vader maar zijn.
2 -3
chloorbestendig
Zo dat is stap 1, de route richting psv, met wat tussenstops bij Girona, Krabsnjelskispør en Liguria FC o.i.d.
7 -1
Mike4wheelz
Hahahahaha!
2 0
insectenverdelg
Zou ook zomaar PEC kunnen worden hoor. De beste jongen zat zelfs een blauwe maandag bij Oranje. Door eigen keuzes geheel uit beeld geraakt.
2 -1
Salamis
Haha mooi. Goeie keus voor deze meneer die bij Ajax wel was uitgeleerd. Arrogante praatjesmaker.
2 0
Babayaka
Die speelt straks bij pu es vu let maar op.
0 0
Djabber
PSV

Zie je? Zo moeilijk is dat niet om te typen.
1 -1
Marcao
Of: FC Lampegat. Of FC Gemeentegeld.
1 0
insectenverdelg
Altijd goed voor je ontwikkeling om als buitenspeler bij een 4-4-2 ploeg te spelen.

kwartfinale CL Justin!
0 0
DannTheDon020
Maar volgens Kluivertje was Roma de beste stap ever
0 0