Genee zet vraagtekens bij uitspraken Kluivert

ThijsZwagerman, 19-05-2018 om 20:05, 29304 views, Shownieuws |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Voetbal Inside-presentator Wilfred Genee heeft vraagtekens gezet bij een aantal uitspraken die Justin Kluivert de afgelopen maanden in de media heeft gedaan. Genee denkt dat de buitenspeler zijn eigen straatje schoon probeert te vegen.

'Niet zo lang geleden, ik zeg februari van dit jaar, zei Justin nog: "Ik wil graag nog drie tot vier jaar bij Ajax blijven. Dan wil ik voor veel geld weg, misschien wel 160 miljoen euro, en heeft de club er ook nog wat aan. Dan kan ik verder groeien."' 

Dat Kluivert amper drie maanden later te kennen geeft dat Ajax hem onder druk zet, vindt Genee dan ook ongeloofwaardig: 'Als je dan nu opeens zegt dat de club je zo slecht behandelt, dan ik: "ja, het is ook wat je moet zeggen (als Kluivert zijnde, red.)."'

Kluivert staat nu nog tot medio 2019 onder contract bij Ajax. Als de Amsterdammers nog iets aan de buitenspeler willen verdienen, is de aankomende transferperiode het ideale moment om hem te verkopen. Europese topclubs als Liverpool, AS Roma en Manchester United zijn geïnteresseerd. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Het gaat net zoals met Tete, Riola praktijken.
Hoopte dat zijn vader in greep, en met een andere zakenwaarnemer kwam.
0 0
de-Ajacied
Doodzonde als Kluivert bij Ajax vertrekt
1 0
GoodLuck
Klopt, maar hij moet van Raiola
0 0
Ajax The Best
Geef hem gewoon een paar opties waar hij uit mag kiezen en onderhandel niet verder:
1) Nog een jaar blijven en trainen met Jong Ajax, tijdens wedstrijden vaste tribuneplaats
2) Transfer naar China, de zandbak of Rusland
3) Geef hem een verlaagde (!) aanbieding om bij te tekenen en dan mag hij gewoon bij de A-selectie blijven en krijgt hij ook de kans zich te bewijzen (laat ze maar zien dat als zo'n vies spel spelen het aanbod vanuit Ajax wordt verminderd i.p.v verhoogd).

Ben benieuwd waar hij voor gaat. Ik gok optie 2; heeft hij zijn centjes (en Ajax een mooi transferbedrag en zijn wij supporters van hem verlost). Wat denken jullie?
3 -1
b.hulshof
Minstens 20 miljoen en anders gewoon lekker een jaartje meetrainen met jong ajax. We hebben Bande en Labyad al als vervangers. Grotere zorg vindt ik dat we voor de rechtsbackpositie alleen Neres hebben. Jahanbakhsh zou toch een prettige versterking zijn.
0 0
Danivr
Rechtsbuiten
1 0
RoodWit
Ik hoef Justin Kluivert in ieder geval niet meer in onze prachtige shirt te zien, doodzonde eigenlijk.
5 -1
Dennis_Gijs12
Die wordt over 3 seizoenen voor een half jaartje verhuurd aan PEC Zwolle door Middlesbrough.
Dag vervelende draak.
4 0
behangdelul
Bel Brands maar met zijn beperkte scoutingsnetwerk, misschien wil ie Klaassen wel ruilen voor deze verveel met een veel te grote bek.
5 -1
Ar
Veel fnuikender vind ik Kluivertje z'n uitspraken over de trainers.
Hij komt er openlijk voor uit dat de spelers weinig vertrouwen en daarmee weinig geloof in progressie hebben onder een onzekere niet stabiele coach.
Dan kan je als directie twee dingen doen: zeggen dat je het volste vertrouwen hebt in de trainer en dat ie een heel seizoen de tijd krijgt, wat je als het gaat stormen niet waar kunt maken, of in het ergste geval je nog dieper de drek in trekt.
Of een andere stevige trainer aanstellen.

De diterctie lijkt te kiezen voor het eerste, wetende dat het eigen lot daar ook enigzins aan verbonden is. Het heeft dus een heel groot risico genomen. En als het dan blijft lullen over voor ons onzichtbare progressie onder Ten Hag dan voelt dat onjuist omdat wij als supporters juist progressie zagen onder Keizer en regressie onder Ten Hag.
Wel lijkt het erop dat Ten Hag mogelijk wel een behoorlijke selectie krijgt om het seizoen mee aan te vangen. Marcel Keizer kreeg een uitgekleede selectie: van de kern van 16 gingen er 5 en hadden er twee een (optioneel) aflopend contract. De basiskern werd daarmee te smal. Er werden ook onlogische keuzes gemaakt. Logischer zou zijn geweest om Viergever een mooie transfer te gunnen en verder te gaan met Riedewald. Logischer zou zijn geweest om Younes te verkopen en verder te gaan met Kluivert.
De kern waarmee Keizer het seizoen in moest was behoorlijk smal.
Onana, Veltman, De Ligt, Viergever, Van de Beek, Schöne, De Jong, Ziyech, Neres, Kluivert, Younes, Dolberg, Huntelaar en Siem de Jong.
Te smal om blessures op te vangen.
Waar iedereen het dan ook vandaan haalt dat wij de beste selectie hadden is mij een raadsel. Het mist balans en concurrentie op veel posities.
En heel erg hoopgevend richting volgend seizoen is het nog niet.
We hebben geen behoorlijke rechtsback. Maz deed het leuk tegen Excelsior, maar dat is maar Excelsior. Van Rhijn was al beter dan, en die hebben we doorgeslecteerd.
We hebben geen behoorlijke concurrentie op linksback. Tagliafico kan slecht spelen en is dan nog beter dan het jeugdexponent erachter. Te hopen is dat Sinkgraven weer terug komt.
We hebben weinig concurrentie op het middenveld. Al is er wel weer wat aanvulling vanuit de jeugd, maar ja dat is wel gewoon nog jeugd.
We hebben geen concurrentie voor Neres en Kluivert.
Alleen in de spits is het dringen met Dolberg, Huntelaar en ook nog Sierhuis en Cassiera.
0 -9
Web
Onzin over de trainers.
0 0
Genant
Denk jij nu echt serieus dat Justin van de trainers baalt en daarom weg wil? Kom op joh.
0 0
w86
Man wat een verhaal, maar laten we vooral niet ons beleid af laten hangen van de uitspraken van een puber die nog niks bijzonders heeft gepresteerd.

Dat Ten Hag mogelijk niet goed genoeg is, zal moeten blijken. Ook ik ben niet overtuigd. Maar voor Kluivertje is dit geen reden om weg te gaan, maar een excuus om te gaan cashen.
0 0
ETM
Ja een politiek poppenkast spel waarin die jongen een pop is. Maar ergens in die pop moet toch ook de mens Kluivert zitten. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om als tiener duizenden negatieve uitlatingen over je persoon te lezen. (Lijkt me dat hij zich niet geheel van dat al af kan sluiten) Dat je dom bent, product van een criminele familie, je moeder een geldhoer, je vader ook al een domme sukkel etc ect. En als hij zich er wel van af kan sluiten dan is hij daadwerkelijk een soort pop.
Ik denk dat we met een, in zoveel opzichten, totaal onderontwikkelt kind te maken hebben, die in de kern ook veel te weinig oprechte liefde heeft gekregen. Ik wil het allemaal wel keihard veroordelen maar kan het toch niet echt.

Als hij uitgroeid tot een internationale topspeler dan heeft hij mij echt verrast. Ik zie een zeer rappe speler met een goed schot, en prima aannames die op inuitie af en toe iets heel moois doet. Maar er schort eigenlijk ook zoveel aan zn spel. Heeft moeite in de kleine ruimte, maakt zoveel foutieve beslissingen en ik vraag me af wat er overblijft als tegenover een echt snelle back staat. Uiteindelijk komt de echte dreiging van Kluivert vlak achter de spits, maar vindt daar maar de ruimte als het niveau omhooggaat. Hij heeft nog zoveel stappen te zetten.
En bij sommige talenten heb je het vermoeden dat ze zich snel aanpassen aan een hoger niveau, maar bij Kluivert heb ik veel meer het idee dat hij meteen verzuipt. Het is nog zo ontzettend ruw allemaal.
Zie je papa Kluivert en Kluivert samen hebben ze nog wel iets aandoenlijks, maar deze hele soap is gewoon niet menselijk. Zo jammer dat ze niet gewoon om de tafel kunnen met een realistisch plan.
3 0
Ajax412
Heeft niet in de gaten wat hij kapot gemaakt heeft voor zichzelf. Ik hoef hem niet meer te zien.
6 0
AFCA0492
doeiiii
1 -1
Bocarra
Met een rioolrat weet je wat je in huis haalt. Als er dan ook geen stabiele thuissituatie is dan zijn de wegen van het puberbrein ondoorgrondelijk.
5 0
MosesD
Spijker op de kop. Kluivertje speelt op aanraden van Raiola gewoon een smerig spelletje. Gewoon zo snel mogelijk verkopen. De hoofdprijs met nog een contract van een jaar zal niet lukken, maar dan een zeer hoog doorverkoop percentage bedingen.
10 0
amthree
Kluivert word gewoon gehersenspoelt door rioolrat en zijn moeder.
9 -1
Sampaoli
Aan Liverpool verkopen voor 30 miljoen, het beste voor hem en voor ons.
4 0
jorgcoumans
Het beste voor ons maar niet voor hem. Hij heeft z'n beste opties al laten vergaan
4 0
Joseph
Hij speelt alleen voor het geld, dus ook voor hem de beste optie.
0 0
insectenverdelg
Dat was al de duidelijk. Maar blij dat Genee t nog de in de media hethaalt. Het is een geheel vooraf in gestudeerd media spelletje zoals Raiola t al jaren speelt.
13 0
Diemenaar
Tja, van een 19-jarige met niet al teveel brains en opgegroeid in een showbizzgezin hoef je geen slimme interviews/beslissingen te verwachten. Compleet verknipt wereld-/zelfbeeld. Het is alleen jammer dat zijn omgeving hem niet niet beschermd (i.e. Geen interviews laten geven of iig daar geen "lekker eerlijke" dingen laten zeggen), zelfs als ie nu nog zou bijtekenen kotst 99% van de supporters hem uit. Er zijn eigenlijk nog maar 2 realistische scenario's: 1) weg voor miljoentje of 15 2) bijtekenen, breken met Raiola en samen met Overmars/Ten Hag een aflevering van het spijt me opnemen en iig de komende maanden je bek houden in de media/instragram etc en gewoon presteren.
25 -1
arie h
Optie 3: jaartje op de tribune en transfervrij naar Crystal Palace of zo.
7 0
Harrie Nak
Criminele ouders, dan krijg je dat.
4 -6
Ajaxvooraltijd
Kluivert senior heeft juist gezegd dat hij beter kon blijven.
3 0
OuweDibbes
Ja 1 jaar, loopt hij net als Sr gratis de deur uit.
2 0
Joseph
Senior weet ook dat dat geen optie is bij Ajax..
0 0
DonAdam
Het is zijn wereld, dus het is zijn waarheid. Pa Kluivert heeft het met hem geprobeerd, maar het is niet gelukt. Snap ik ook wel, als puber ga je niet naar pa luisteren(deed ik ook niet ), vooral niet als je pa je moeder verlaten heeft.

Overigens sluit ik hem bij wijze van spreken zo weer in mijn armen, mocht hij bijtekenen en excuses maken, dus spreek aub niet over mij. Hij is zogezegd een puber, dus nog een kind, en hij weet derhalve niet beter. Die Rioolrat en zijn moeder zouden wel beter moeten weten, maar die denken alleen aan hun eigen portemonnee. Die moeder is me er ook eentje, zoek maar eens naar Angela van H.
2 0
rogerbandit
Sorry. Dikke vingers! Een absolute plus!!!!
1 0
Mikes
Woow een tv persoonlijkheid neemt het een keer op voor Ajax, het lijkt wel een wonder.
6 -4
DonAdam
Hier, neem een tissue.
1 -3