'Ajax wil ook Ziyech langer aan zich binden'

FinnDekker, 07-08-2019 om 23:15, 20328 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Na de contractverlenging van David Neres is Ajax ook in de weer met de verbintenis van Hakim Ziyech. Ook dit contract wil de Amsterdamse directie opwaarderen. Dit meldt het Algemeen Dagblad woensdagavond. De aanvaller ligt momenteel nog vast tot en met de zomer van 2021.

'Ajax hoopt binnenkort ook Ziyech langer aan zich te binden. De 26-jarige Marokkaanse technicus moet dit seizoen de vormgever blijven van het Amsterdamse aanvalsspel', schrijft de krant over de mogelijk aanstaande verlenging van de sterkhouder. Eerder werden - naast Neres - ook onder meer Nico Tagliafico, André Onana, Dusan Tadic en Noussair Mazraoui langer vastgelegd.

'De aanvaller kon deze zomer naar Sevilla FC, maar legde de Spaanse interesse naast zich neer. De Marokkaan heeft altijd gezegd alleen Ajax te verlaten als het complete plaatje klopt', vervolgt Freek Jansen, de Ajax-watcher van het AD. Bayern München zou echter ook interesse hebben in Ziyech.

'Een eerste oriënterend gesprek heeft al plaatsgehad tussen de leiding van Ajax en Ziyechs zaakwaarnemer Mustapha Nakhli. De speler denkt nu na over het aanbod', voegt De Telegraaf toe. Ziyech zou door de verwachte verhoging van zijn salaris de bestbetaalde speler van de Eredivisie blijven.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
Zou prachtig zijn. Frenkie en Ziyech waren de enige in de selectie die uit het niets een hele verdediging open kunnen splijten met 1 pass. Nu hebben we iemand als Hakim nog meer nodig.
0 0
noahdepoah
Zou echt fantastisch zijn als Hakim blijft. Veruit onze beste speler en als persoon ook geweldig.
1 0
Ajax2018
Mensen begrijpen echt niet hoe grote speler dit is.. hij zegt gewoon (heel mischien) Sevilla af voor Ajax he.. dat doen Frenkie (barca) de ligt (juve) en donnie (real) hem niet na... dit is echt een mister Ajax! Slaat alle topclubs (ja echt! Bijv Sevilla!) van hem af! @ overmars: 7 miljoen salaris en geen cent minder! Anders tekent die bij een topclub zoals uhmmm ja bijvoorbeeld Sevilla! #inhakimwetrust7miljoen
2 -5
geDaante
Ziyech overschat zichzelf en kent zijn kwaliteiten en minpunten niet goed genoeg, denkt ook naar Madrid te kunnen, maar er zal nooit interesse komen als ie dingen blijft doen in het veld die hij niet kan.
2 -1
Cupmetgroteoren
Hij heeft nooit gezegd alleen naar de grote clubs te willen. Dat maken jij en de media ervan.
0 0
Web
Ziyech denkt helemaal niet naar Madrid te kunnen, dat maak jij er van
Ziyech heeft gezegd dat hij een goed gevoel moet hebben, anders blijft hij liever bij Ajax, waar hij het naar zijn zin heeft.
2 0
Lazell
Ga fietsen man.
0 -1
AlexIbarra
Met 'mensen' bedoel je jezelf waarschijnlijk?
0 0
jeppas
Hakim een onvervalste Ajax legende als dit doorgaat.

Dit is mijn dreamteam:

Neres---------Tadic------------Hakim
------------------VDB---------------------
--------Martinez---Marin-------------
Nico-----Blind-----Alvarez-----Nous
--------------Onanaaaa-----------------
1 -1
Ajax2018
Deze legend is ongekend inderdaad, slaat iedereen de afgelopen drie jaar uhmm ja zoals bijv Sevilla van hem af!
0 -2
geDaante
Voor iedereen die mijn standpunt over Ziyech niet begrijpt; ik ben misschien wel de grootste voorstander van creativiteit, risico en individuele vrijheid. Een creatieve speler moet risico blijven nemen en op intuïtie spelen. Maar achter diens acties en keuzes moet wel een idee zitten, wat dan ook aangeeft dat die speler weet wat ie doet. Ziyech doet maar wat, dat blijkt uit zo veel. Door tegenstanders heen passen kan niet, toch blijft ie het doen, door drie tegenstanders blijven proberen te dribbelen heeft geen zin als je dat niet kan, toch blijft ie het doen, van afstand schieten terwijl dat 9 van de 10 keer totaal kansloos in en alleen maar ballerlei en grote kansen voor het team kost slaat helemaal nergens op, toch blijft ie het doen.
Dan heb je te maken met een vrij domme speler die zijn zwaktes ook niet kent, en een dusdanige bewijsdrang heeft dat dat ten koste gaat van het teambelang.
Acties, dribbels en solo's die mislukken, prima, niks mis mee, als er maar een idee achter zit, het wel een kans van slagen had. Ziyecht probeert gewoon zoveel, dat het weleent goed gaat, en soms geniaal, en dat blijft hangen bij de meesten, en zien niet wat ie allemaal verprutst, en dat op zo'n onnodige en domme manier.

@Ozymandias: wat een gelul over Cruyff, en dat zeg jij, degene die alles dat bij Ajax de laatste jaren gebeurt tegen het zere been van Cruyff in, goed praat.
7 -6
DeMeervanweleer
Eens dat het soms irritatie oproept al die net-niet acties, maar zijn stats spreken onmiskenbaar in zijn voordeel. Uiteindelijk gaat voetbal daar om: meer goals maken dan je tegenstander, met Hakim aan boord is de kans daarop veel groter. Daarnaast voetbalt hij ook omwille van de schoonheid van het spel en daar is het mij als Ajax-fan wel om te doen. Ergo: lekker blijven proberen Hakim!
2 -1
Web
Juist, wij zien allemaal dat hij onnodig balverlies heeft, maar daar staan geniale dingen tegen over, bij heel veel goals betrokken. Zijn crosspas is zelfs heel bijzonder, mooie wreef trap, vaak zo uit de lucht genomen
Nee het is geen huis en tuin voetballer, maar die zijn er genoeg
0 0
geDaante
Meer scoren dan de tegenstander inderdaad, helemaal voor, fuck de nul houden, maar je moet eens opletten Hoe vaak Ziyech totaal kansloos schiet terwijl een steekpassje tot een 100% kans leidt. Hij verprutst uiteindelijk meer dan hij creëert, dan heb je dus uiteindelijk een negatief rendement voor het team.

Ik vind het aan schoonheid verliezen als mooie combinaties bij hem stokken omdat ie per se weer kansloos moet schieten, of Door drie man heen wil dribbelen.
2 -1
Web
Zijn statistieken zijn bijzonder hoog heel veel assist dat is waarheid?
Jij zoekt, kom eens met voorbeelden waar een tegenstander uit gescoord heeft bij balverlies van Ziyech?
Als jij zijn schoonheid niet wil zien, maar alleen minpunten houd alles op. Want dat is het. Lees werkelijk niets goeds over hem
Dito met Blind, tot aan de grond afgebrand door jouw.
Maar o wee als er wat van Eiting gezegd word.
Nou die kan het echt niet ( nog ) aan, maar ik denk dat hij tekort komt
0 0
Lazell
Je hebt wel gelijk, hoor. Ziyech is geniaal, maar ook wat dommig af en toe. Vergelijk hem altijd met Tadic, die iets minder geniaal is maar ook minder dommig. Zo lang je het risico kunt opvangen, is het een zeer belangrijke speler. Dat wij spelers hebben die het verschil kunnen maken tegen de absolute wereldtop, maar daarbij af en toe dom de bal verspelen, is een luxe die we een tijd (sinds De Boer ofzo) niet meer hebben gehad.
0 0
Spuit11
Je hebt gelijk.

Dan maar liever die Moisander die risicoloos een balletje breed, met een gedachte erachter om de bal niet verliezen, naar Alderweireld speelt.

Heerlijke tijden waren dat. Oeverloos gebrij, elke bal zat een gedachte erachter.

Geloof je het zelf ook? Denk je dat Cruijff, iemand die jij hoog hebt zitten, vooraf dacht/wist wat hij deed? Nee. Echt niet. Cruijff speelde op intuitie, dat kon hij het allerbeste van zijn generaties. Cruijff beschikte daarnaast over een goede tong, hij kon zijn acties goedpraten.

Ziyech is niet Cruijff, zal hij ook niet worden, maar Ziyech speelt wel op zijn gevoel. Inderdaad, hij doet maar wat, godzijdank, iemand die nog wat doet en probeert om die tegenstanders kapot te spelen.
6 -6
geDaante
Je begrijpt me echt totaal niet, laat maar
1 -1
stopperspil
Hoorde dat Ziyech dit jaar al 4 miljoen verdiende, is dat waar?
0 0
Spuit11
Ik verdien ook 4 miljoen, maar krijg het niet :(
1 0
Cruijffthebest
Zou fantastich zijn als Ziyech ook blijft, geweldige speler, zo goed, gewoon de beste in Nederland als hij in vorm is.
Hoop dat Donny zich bedenkt en ook nog 1 jaar blijft, denk dat hij bij Real veel op de bank gaat zitten en dan is ook het EK heel ver weg!!!
2 0
JanTa
Ajax betalld nu salarissen waarbij een speler nu denkt van, ik weet wat ik heb en moet bij een andere club dat maar zien te krijgen. Heel stiekem hoop ik nog op een stunt van Marc, door b.v. Depay aan te trekken.
0 -3
El Salvador
Depay... Die kwal!!! en nog een Pisveeer ook!! Hopelijk Nooit!!!!
1 0
Cupmetgroteoren
Vertrek Ziyech is waarschijnlijk een van de redenen dat Anthony nog komt.
0 0
gusanito
Anthony is tot nu toe niet meer dan een geruchtje als je realistisch bent. Tot nu door één journalist direct aan AS gemeld en verder nog door geen een betrouwbare bron overgenomen.
0 0
MosesD
Transfer Sane gaat niet door. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.....
1 0
mickey2602
Tsja,nu is het dus afwachten wat Hakim beslist. Want Dat staat hierboven,de speler denkt erover na. Ik hoop dat hij voor het weekend beslist en nieteens voor de supporters omdat die duidelijkheid willen hebben maar kan je je voorstellen hoe het komend weekend met de intervieuws gaat...
Hoi Hakim,we hebben deze week kunnen lezen dat je een aanbod kreeg van Ajax en dat je die nu overweegt,ben je er al uit?
En daar blijven ze dan maar over doorgaan en waarschijnlijk ook nog een tekst erbij dat ie toch beter naar het buitenland kan gaan...
1 -1
Web
Gedaante wil hem niet in de basis, en kreeg er nog steun ik ook, bizar.
Ik erger mij ook wel eens aan zijn onnodig balverlies, maar Ziyech brengt zoveel creativiteit, vorig seizoen als hij niet speelde merkte je dat gelijk. Hij kan uit niets iemand geniaal voor de keeper zetten, en werkt keihard, deels natuurlijk door zijn dom balverlies. Maar hoe kom je er op hem op de bank te zetten. Als hij ook nog eens gaat verlengen, ziet het er allemaal rooskleurig uit

Ten Hag heeft voor de voorste 4 aanvallers zekerheid ingebouwd, zodat zij risico in het spel kunnen leggen, met name Ziyech heeft dat nodig. Daarom speelt hij met dubbele controleurs, het is het ene of andere, die controleurs waren goede voetballers Frenkie en Lasse, dus het ging zeker niet ten koste van het amusement, over het resultaat maar te zwijgen, nu afwachten wie dit worden, ik zou Martinez daar graag eens zien, nu iets te wild omdat hij zo graag wil, en zich wil laten zien, hij komt uit een totaal ander voetbal in Argentinië, waar veel meer toegelaten word, waar je er zelfs mee opgegroeid word. Tagliafico net zo, vaak onnodige kaarten, maar ze brengen buiten goed voetbal ook rendement
Ajax heeft tijd nodig, laat ingestroomde spelers, vorig jaar was het om deze tijd niets beter dan nu, en toen nog wel met Frenkie en De Ligt. Geef Ten Hag de tijd, gisteren legde hij haar fijn uit waarom Marin niet speelde, ook die heeft tijd nodig, maar kan verschrikkelijk goed voetballen, dat kun je gelijk zien, moet nog leren dat niet zijn man uit zijn rug loopt, bij Luik was hij de man, nu een van de velen

Die discussie over een een 6 is leuk en aardig, maar de realiteit is dat Ajax het beste voetbal heeft gespeeld van de laatste 20 jaar, met een enorm rendement, wat niet ten koste ging van amusement, over het resultaat maar te zwijgen, want wat hebben wij genoten van Ajax

Onder Bosz was het alles of niets, Schalke wel een heel goed voorbeeld, thuis compleet weggespeeld, en uit niet om aan te gluren, de hele wedstrijd met de billen dicht geknepen gezeten.
Bizar die goal van Viergever, paste precies in de wedstrijd.
5 -2
Spuit11
Er zitten op dit forum een paar mensen die wat Ajax ook doet, nooit goed is onder het mom van "vroeger was alles beter". Ze hebben een boek gelezen en interpreteren dat naar hun eigen mening. Knap toch?
1 0
jarenfan
Prima speler verdient het,hij is inderdaad niet de beste speler van
de laatste 15 jaar,maar moet dat dan de norm zijn ?
Iemand die niet de kantjes ervan af loopt.
Bij sommige spelersvheb ik de indruk dat nog redelijk fit de kleedkamer
weer ingaan.
2 -1
Barra
Waarom alweer een verbeterd contract, heeft vorig seizoen al een nieuw contract gekregen en dat was ook al een hele verbetering plus het feit dat Ajax hem voor een relatief laag bedrag wil laten gaan. Ziyech wordt imo groter gemaakt dan dat hij is. Ja hij heeft goede statistieken, maar mag het ook even als je een vrijbrief hebt om 30x per wedstrijd balverlies te lijden. Over zijn werkethiek niks dan lof, maar daarin is hij ook niet de enige. Ik snap die verheerlijking niet zo, ja het is een prima speler maar echt niet het beste wat we de afgelopen 15 jaar hebben gehad.
3 -5
AjaciedRK
Omdat hij vorig jaar niet verlengd heeft en zijn contract tot en met volgend jaar loopt. Ze willen nu dus verbeteren én verlengen omdat ze in hem een steunpilaar voor de komende jaren zien. Dat is het verschil. Hij kan dan neem ik aan ook niet meer voor een relatief laag bedrag weg.
1 0
Web
Wie zegt dan het beste van de laatste 15 jaar?
Hij heeft niet verlengd vorig jaar volgens mij, alleen opwaardeert
Word er nu verlengd, zullen er weer andere voorwaarden zijn waarschijnlijk?
Geen gelimiteerd bedrag of hoger?
Zijn creativiteit tijd kun je bij deze selectie niet missen, dat hebben wij gezien als hij niet speelt, dat onnodige balverlies zou er uit mogen, mee eens
1 -1
Barra
Ik verbaas me soms gewoon dat hij zo verafgood wordt, natuurlijk doet hij hele goede dingen en verzet hij heel veel werk. Toch vind ik niet dat je dat vele balverlies maar moet accepteren onder het mom van ja maar hij doet ook geniale dingen, terwijl we andere spelers vervloeken als ze ook maar een verkeerde pass geven.
0 0
trooop
Perceptie en werkelijkheid rond ziyech lopen om onduidelijke redenen al heel lang heel ver uiteen. En het verandert maar niet. Misschien snakken we wel gewoon heel erg naar een ster met een beetje persoonlijkheid, met een rafelrandje, na al die jaren waarin vooral brave denen, belgen en nederlanders de dienst uitmaakten. Iets beters kan ik niet verzinnen. Mensen zijn hoe dan ook al heel lang gestopt met daadwerkelijk goed kijken wat ziyech nou eigenlijk doet met al die balcontacten.

Eergisteren ook weer. Commentator in de 45e minuut, na een verschrikkelijke helft voetbal van ziyech: 'Ziyech. Speelt eennn sterke wedstrijd.'
Na rust werd het nog erger, ging hij richting het niveau van die pot tegen ado waarin hij 47 keer de bal verloor. Fotmob (grote voetbalapp) na de wedstrijd, desalniettemin: 'Man of the match: Hakim Ziyech'.

Zeg het maar. Ik snap het serieus niet meer.
5 -3
Web
Hoe zou dat dan komen, zeggen ze niet van eenheid worsten toch?
Jij ziet toch ook zijn geniale dingen wel, de manier waar hij iemand voor de keeper zet, die ken ik verder niet in deze selectie?
Toch wel heel belangrijk, hoeveel goals heeft zijn balverlies gekost?
Ik denk niet veel, maar zijn assist heeft heel veel opgeleverd
Het is niet zwart en niet wit.
1 -1
31xAjax
De internationale tegendoelpunten worden vaak ingeleid door onnodig balverlies van Ziyech......
3 -3
Web
Welke, ben benieuwd?
Ik ken ze niet?
Ga het na kijken.
0 0
EricAjax1
Ik las ergens 4 miljoen per jaar. Dat zou toch wat zijn. Zulke bedragen voor salarissen konden we ons 3 jaar geleden niet eens voorstellen. Vind wel dat hij het verdiend heeft en als we de CL halen en punten pakken in de poule is het ook verantwoord toch? of denk ik dan te makkelijk
0 -1
ST
Ik zou Ziyech juist weleens vanaf links willen zien. Dan gaat ie minder vanaf afstand schieten en moet hij de bal meer afgeven of voorgeven.
1 -1
Huntelaar020
Haha krijg een twitter melding van Ajax: another one for the future ik blij jeee Ziyech.

Klik ik er op ekkelenkamp haha valt toch tegen dan haha
0 -1
Caparzo
Sané ligt er waarschijnlijk tot de winter uit wegens kruisband/operatie, die gaat dus niet naar Bayern (los van de absurde vraagprijs waaraan ze niet willen voldoen), en de PL markt sluit vandaag. Benieuwd wat ze in Zuid Duitsland gaat doen, want zeker is dat ze íets moeten, anders zie ik Dortmund kampioen worden (wat ook wel eens leuk zou zou zijn). Als ze echt concreet worden voor Ziyech is hij vertrokken.
4 -1
Puurvoetbal
Doe maar rustig aan met verlenging en salarisverbetering. De top van Europa staat niet te springen voor Hakim hoor.
2 -3
RedFeather
Shit
Sane geblesseerd
Als ze maar niet doorschakelen in Munchen
0 -1
ajax4ever01

Marc gooit gewoon de hoorn erop
0 0
geDaante
Ik vind het oprecht mooi voor jullie dat hij waarschijnlijk blijft, van mij had hij die transfer mogen maken, ben hem al een tijdje zat, en er zijn betere opties. Als het waar is dat hij de bestbetaalde speler van Ajax gaat worden, vind ik dat echt belachelijk.

Hij is vooral van waarde door zijn defensieve arbeid en inzet. Aan de bal gaat er weleens wat goed, soms heel goed, maar dat mag ook wel als je continue probeert, ook wanneer er tegenstanders voor je staan. Hij probeert daar gewoon kansloos doorheen te schieten, te passen, te dribbelen, en dat gaat dan ook altijd fout logischerwijs, en tóch blijft ie het maar doen. Ook totaal kansloze schoten op doel die altijd slap zijn of richting missen, toch blijft ie het doen, uit alle standen en hoeken, en laat vele, vele mogelijkheden om anderen 1-op-1 te zetten met de keeper zo onbenut. Één simpel steekpassje en het is een 100% kans, maar nee, hij moet weer zelf kansloos van afstand schieten.

Hij verprutst veel meer dan hij creëert, en dat vaak op belachelijke wijze. Ik ben daar klaar mee, dat irriteert me.

Neres is veel beter vanaf rechts. Geen kansloze schoten, geen kansloze acties/dribbels, minder hoge voorzetten (op goed geluk), geen totaal kansloze acties midden op het middenveld, geen gepass door tegenstanders heen.

Neres speelt tegenstanders uit, haalt of de achterlijn of combineert de 16 in, en dan wordt het meteen gevaarlijk. Is minder egoïstisch, legt af als anderen er beter voor staan. Kent zijn zwaktes en krachten meer.

Er is niet voor niets zo weinig interesse voor Ziyech. Velen laten zich verblinden door zijn arbeid en die keren dat een actie wél lukt, wat ook weleens geniaal kan zijn.

En iedereen roepen dat Overmars zo goed bezig is met dit soort verlengingen.
Dat is gewoon met geld smijten, dan blijven ze wel, als er ook geen echte interesse is verder. Dat is dus niet zo moeilijk.
5 -14
Web
Droefenis ten top, zo zwart wit weer.
1 -2
geDaante
Niks zwart wit, ik geef ook aan dat hij soms geniale dingen doet, al in dat niet zo gek als je veel op goed geluk doet, en van waarde is Door zijn inzet.
0 0
31xAjax
Daan, zolang het niet over Cruijff en/of Jonk gaat ben ik het regelmatig met je eens. Maar zolang Ziyech clubs als Roma en Sevilla blijft afwijzen blijven we met hem opgescheept.....
0 -1
Web
Jij geniet niet van zijn geniale acties?
Lekker alleen zijn min punten komen
Zo makkelijk weer
Zorg dan dat onze jongens als De Ligt niet al op 19 jaar opstappen?
Zeg jij maar hoe Ajax beleid moet maken?
Staan de toppers ( beter dan Ziyech in de rij? ) NEE

Unuvar speelt over een jaartje in Ajax, en is weer binnen twee jaar gevlogen
De mindere talenten tekenen bij Ekkelenkamp maar de besten zeggen dag Ajax.
Het roept maar wat, zit maar eens op de stoel van Overmars
1 -1
31xAjax
Geniaal is het zeker niet want het is meestal op geluk gebaseerd. Als hij geniaal zou zijn zou h8j niet zo vaak aan onbezonnen acties beginnen zonder te weten waar het eindigt. Of zou hij wel eens wat vaker een fatsoenlijke corner of vrije trap nemen. En je verhaal over de Ligt c.s. doet hier helemaal niet ter zake....
2 -3
Web
spelers die op intuïtie spelen, zijn vaak de mooiste spelers
Verhaal jeugd niet een er uit pikken, begrijp je niet?
Cashen op jonge leeftijd, niet loyaal naar je club?
Tadic en Ziyech zijn meer Ajacied dan Frenkie
Die spelen niet een jaar bij Ajax
2 -1
BrandjeXL
Mensen die niet genieten van Ziyech genieten snappen er niks van. Ja hij heeft regelmatig knullig balverlies maar is tegen PAOK bij beiden goals heel belangrijk. Zet daar zijn arbeid bij en je hebt een geweldig speler.
4 -2
Web
Onbegrijpelijk, ze lullen maar wat
1 -1
Rentokill
Hele korte reactie op heel veel tekst: Check stats!
5 -1
Caparzo
Heb je niet het idee dat ze hier je bekende- en 1000x herhaalde- riedeltje inmiddels niet kennen, en dat je 1001e keer niet zo bar veel meer toevoegt?
4 -2
Ozymandias
Elke keer dat een Ajax fan met zo'n bericht komt draait Cruijff zich om in zijn graf.
4 -4
31xAjax
Laat Cruijff er ff buiten Ozy, want die had op zeker Ziech laten vertrekken, gezien zijn adagium, als jij de bal hebt hebben zij hem niet. Met Ziyech in je team, krijgen zij heel vaak de bal.....
1 -3
Web
Wil jij stoppen met Cruijff te noemen
Als je geen geschiedenis van Johan weet, bek houden
Het lult maar aan
1 -1
BrandjeXL
Ga je even schamen wil je! JC zorgde er juist voor dat anderen in dienst van de creatieve spelers gingen spelen. Kijk eens hoe vaak Romario bijvoorbeeld balverlies had. Hoe vaak een Stoichkov zich vast liep maar JC bleef juist pushen om de acties te blijven maken. Nogmaals, ga je schamen!
1 -1
31xAjax
Ga jij je schamen vanwege het feit dat je Ziyech in 1 adem noemt met Romario en Stoichkov.......
2 -2
Web
Romario verdedigde geen meter mee, mocht zelfs te laat terug komen van vakantie van Johan, stond er gelijk in.
Dat was Johan.

Stoichkov dito het zelfde, Johan zette een man in zijn rug, hij mocht zijn gang gaan

En dat Ziyech minder is heeft er niets mee te maken, de enge die creatief is in dit Ajax buiten Tadic om, maar dat zie jij niet. Hoe vaak heeft Frenkie er een voor de keeper gezet? niet komen dat hij te veel na achteren stond, want dat is gelul, passen is anders dan lopen met de bal, wat hij deed. De crossbal van Ziyech is heel bijzonder.

Sterker nog Johan bij Feyenoord zette een verdediger linksbuiten zodat hij niets in verdedigend opzicht moest doen

Jij kent Johan helemaal niet, is mijn generatie genoot
Veel zien trainen, en training zien geven
Het lult maar aan
0 0
31xAjax
waarom grijp jij de hele tijd terug op De Ligt of de Jong om jouw argumenten pro Ziyech kracht bij te zetten? En zeg mij niet dat ik Johan niet ken want die ken ik beter dan jij. Ik heb nl heel ducht bij de voetballer en trainer Cruijff gestaan....
1 -1
Web
Kom eens met voorbeeld dat je dicht bij Cruijff staat
Heb je hem training zien geven? Ik wel
Heb je hem zien voetballen in zijn eerste periode bj Ajax? Ik wel, en nog heel veel ook
Heb je trainingen zien geven? Ik wel
Misschien heb je zelfs zijn tweede periode bij Ajax niet gezien, kijk ik niet van op
0 0
31xAjax
Zijn eerste periode heb ik hem niet live gezien, daar was ik te jong voor. Zijn tweede periode heb ik echter van heel heel heel ducht bij meegemaakt. Heb jij hem toen gezien, dan heb je hem niet alleen gezien.....
0 0
Web
Ooit gezien, alles gezien
Alle wedstrijden de cup met de grote oren.
Jaren in de Meer, met alle spelers uit die tijd, van Hulshof, Keizer, tot aan Swart en Rep
Europa cup in uit en thuiswedstrijden
Zijn trainers periode, werkelijk alles
0 0
31xAjax
Lees mijn laatste zin nu eens opnieuw en heel langzaam.....
0 0
Web
Nou dat blijkt nergens uit. Want Johan zijn geschiedenis ken jij niet, kom maar eens dan
Jij snapt niet dat het een met het ander te maken heeft? Als De Ligt, Frenkie en Donny niet blijven, moet je zorgen dat de rest die kwaliteit heeft blijft, anders krijg je helemaal een leegloop
Want in de jeugd staan ze toch klaar?
En iedere goede speler zit te wachten op Ajax?
Echt jij begrijpt er niets van
0 0
31xAjax
Het enige wat ik beweer, volgend op de post van geDaante, is dat ik het niet erg zou vinden als Ziyech zou vertrekken. Dit omdat ik zijn goede (soms geniale) dingen, die ik ook wel zie maar veelal onder de noemer geluk of toeval schaar, bij lange na niet op vind wegen tegen zijn domme ondoordachte acties en zijn massale balverlies. Dat mag kennelijk niet van jou want jij windt je er zo over op dat je het ene na het andere onsamenhangende verhaal hier spuit. Dat mag jij van mij maar ik kan er geen wijs uit en kan dus ook niet inhoudelijk reageren.....
0 0
31xAjax
Oh noem jij dat intuitie? Ik noem dat je eigen tekortkomingen niet kennen. En Tadic en Ziyech zijn allebei al een keer of 3-4 getransfereerd dus zo loyaal zijn ze nou ook weer niet.... En de loyaliteit van Ziyech is er alleen maar omdat hij zichzelf heeft wijsgemaakt dat alleen de absolute Europese top goed genoeg voor hem is.....
1 -1
Web
Niet waar
Hij wil alleen weg als hij er een goed gevoel bij heeft, kom maar waar staat Europese top
Ga jij maar lekker maar naar tikkie breed kijken, huis en tuin voetballers, want dat is risicoloos, man je snapt er niets van, wat is jouw niveaue als voetballer geweest. ook twee keer amateur voetballer van Nederland geweest?
Denk het niet, je zal wel struikelen over een bal, moest haast wel, anders was je wel wijzer
0 0
Lazell
Nee, hij heeft zichzelf niet wijsgemaakt dat hij goed genoeg is voor de Europese top. Hij wil Ajax alleen inleveren voor de Europese top, dat is héél wat anders. Geen Roma zoals Kluivertje.
0 0
Web
Dan begrijp jij het dus niet, als je niet ziet dat Ziyech alles uit intuïtie doet. Werkelijk alles
Maar voor je te hopen dat hij vertrekt, dan creëert je helemaal niets meer, man praat eens over zijn sterke punten ipv zijn mindere. Als je bij Ajax goed zit, ga je niet naar de subtop, Ajax is subtop
Heel verstandig van hem, hij kent zijn plek.
Heeft hij gezegd dat de Europese top? LEUGEN
Hij heeft gezegd ik moet een GOED gevoel er bij hebben. Wat word de volgende leugen?
O dat Je Johan kent, ik heb hem zelfs zien voetballen in de Meer en Olympisch stadion, alle Europa cup wedstrijden, zelfs de beruchte Liverpool wedstrijd ( mist ) , ik loop iets langer mee dan jou
0 0
afc020
Dat is geen ajax fan.
Waarschijnlijk pisvee of kakerlakkies.
2 -4
roodwit007
En ik ben zat van supporters die altijd met de wind mee waaien en vooral die denken het beter te weten , er geld voor de supporter slechts een ding niemand is groter dan de club en er zijn ook voetballers die gewoon niet voor een andere club willen uitkomen en die NIET kiezen voor het grote geld en wat de telegraaf zegt over geld is ook maar slechts gissen dit weet alleen de speler en Ajax
0 0
Minsc
Geld voor de supporter? Hoeveel krijgen we?
0 0
Ajaxbrl
Geef 'm ook een contract tot 2026..
0 0
Ajaxbrl
Geef Donny en Hakim lekker 5M salaris en hou ze op die manier nog minimaal een jaartje..
0 0
roodwit007
Donny zijn we al kwijt , die speelde met toestemming van real deze 2 wedstrijden ,immers er is al overeen stemming tussen real en ajax en donny en dit met veel pijn in me hart
0 0
Cupmetgroteoren
Waarom wordt trouwens het salaris van Ziyech zomaar op straat gegooid door De Telegraaf. Ik vind het een beetje een onbeschofte streek.
2 0
Redrum
Omdat Telegraaf.
2 0
suske
Als je de Telegraaf altijd moet geloven dan hadden De Ligt en De Jong nu bij PSG Gespeeld . Kun je nagaan hoe betrouwbaar zij zijn in hun berichtgeving. Valentijn en Mike weten volgens hun zeggen alles van Ajax. Maar de praktijd zegt ons iets anders. Ze zijn weinig geloofwaardig.
0 0
RaynoFischer
Telegraaf kennende gaan ze dat dus ook gebruiken als Ziyech een paar wedstrijden slecht speelt...
1 0
ajax4perez
Serieus? Dus dit is wel onbeschoft maar bij elke transfer waarbij dit gemeld wordt is het “normaal”

Off- topic: ik verwacht dat Blind, Tadic en Neres ook wel goed zijn voor 3a4 miljoen per persoon
0 0
Cupmetgroteoren
Er wordt haast nooit melding gemaakt van het salaris, wel van de transfersom.
0 0
mvdk
Er is idd een privacywet.
0 -1
Hagmag
Ook hij verdiend een verbeterd contract te krijgen.
Verlengen met minimaal 2 jaar.
Hij mag toch ook zelf van het financiële succes profiteren.
0 0
niquedegraaff
Ziyech is nog niet klaar bij Ajax. Als je ziet hoe erg hij is teruggevallen met ballen blind inleveren. Daar kan hij nog wel aan werken.

Van de Beek ook graag. Die kan nog wel wat aan z'n afwerking verbeteren. Alletwee nog een jaartje Ajax.
0 -1
PDF
Geen enkele grote club wil Ziyech hebben doordat hij zoveel balverlies lijdt, tuurlijk kan hij als enige soms spelers vrij zetten voor de keeper wat niemand anders kan maar verleng liever met Donny en maak hem de best betaalde speler van Ajax
1 -1
ram
Tegen PAOK was het echt bizar. Zó slecht. Logisch dat topclubs hem niet willen. Maar voor ons natuurlijk wel een topspeler (als ie niet zo gek doet..).
1 0
Frank1978
Ziyech speelt al bij een grote club.
2 0
Ajax2018
We moeten zorgen dat hij blijft! Een echte rasajacied! De ligt zei ja tegen het nietige Juve en liet ons in de steek, Frenkie zei ja tegen een clubje als Barca en liet ons in de steek.. Donny twijfelt over een simpele club als Real.... maar Ziyech die wordt begeert door de gehele top zoals bijvoorbeeld Roma.... waar die over twijfelde maar uiteindelijk niet ging en die zelfs het oppermachtige Sevilla afwijst terwijl de toch heeeul vaak het goed doen in de EL die blijft gewoon bij Ajax!! Waar zie je dat tegenwoordig nog!
0 0
ram
Supergrappig.
1 0
MarcOndertwix
Neem je pillen.
2 0
Frank1978
Vrees dat die bij hem/haar/het niet meer helpen...
1 0
Ajax2018
Zo snel mogelijk een verhoging geven deze jongen verdient een salaris te krijgen van 5 miljoen euro! Als we dat niet doen dan gaat misschien wel naar Sevilla of..uhm... ja... ja Sevilla koopt hem dan misschien wel hoor...!! En anders andere clubs! Zoals bijvoorbeeld uhmmm Sevilla!
1 -2
SilverHaze
De plaatselijke Albert Heijn wil jou nog niet hebben. Een beetje meer respect is wel op z’n plaats.
0 0
Truth
Wat zou het toch mooi zijn als Ziyech ook besluit te blijven en Donny daarom denkt "Hey, fuck it, waarom niet!?" En dan vervolgens in de CL al die geïnteresseerde clubs er weer uit spelen... (Dromen mag, toch?)
1 0
Nosky
Echt hoor.. Er zijn zoveel positieve ontwikkelingen in en rondom Ajax. Sportief, financieel..
Dat je na een seizoen als vorig, zoals het er nu naar uitziet, géén leegloop hebt en zels meerdere toppers uit je basiselftal - waar brede belangstelling voor is met dito waarde - niet alleen kunt behouden maar zelfs verlengen..
Dat zegt echt een heleboel over de stappen die Ajax maakt.
Finale EL, halve finale CL, als 'we' zo doorgaan, zullen dit geen incidenten blijken. De toekomst lacht ons toe.
1 0
MaximilianRosse
Dit is geweldig nieuws. Vraag me alleen af waarom Promes dan gehaald is. Met een beetje pech houdt Ten Hag vast aan Dolberg in de spits en zitten er straks 2 buitenspelers op de bank (Neres en Promes). Dat zou pas kapitaalvernietiging zijn.
0 -2
ETM
Promes is gehaald anticiperend op het vertrek van aanvallers.
0 0
MarcelvTol1971
Ten Hag kan onmogelijk vast blijven houden aan Dolberg zolang hij in deze vorm blijft steken.
De fluitconcerten zullen binnenkort ook wel starten bij de zoveelste verknalde kans.
Ik zie een spoedig verhuur van Dolberg aan weet ik wie als enige oplossing want zo doorgaan is echt geen optie meer.
4 -1
Cello
Calciomercato meldde het al heel veel eerder vandaag.... en er was zelfs iemand hier op het forum, dat het al wist te melden aan het begin van de avond.

En dan komt het AD, de Telegraaf en Verwey er achteraan sukkelen met breaking news, dat allang niet meer breaking was omdat het reeds bekend was...... zucht!. En dan noemen die gasten die daar werken zich ajax-watchers alsof ze er bovenop zitten.... not!. Met Neres zaten ze er ook al flink naast. Met al hun verwrongen verhaaltjes over vertrek, het niet kunnen opschieten met Ten Hag en wat al niet meer zij.....en dan tekent ie bij en meld ie persoonlijk dat ie blijft. Dan ga je wel af als media.....zoals wel vaker!.
1 -2
Frankkie
Dit is allemaal wel heel kort door de bocht!
9 van de 10 verhalen die je leest worden overgenomen uit buitenlandse media.
De Ajax Watchers als Freek Jansen en Mike Verweij focussen zich elke dag, elke minuut op Ajax, maar je kunt niet verwachten dat zij dan alles als eerste te horen krijgen.
Als hun focus s’middags bij Vd Beek ligt, dan kun je niet verwachten dat ze Neres volgen.

En neem daarbij dat deze mannen niet bij de Arena en De Toekomst leven.
Mike zit ergens in Amsterdam, Freek in Den Haag.

Luister anders voor de grap eens naar de Pantelic Podcast.
Dan heb je een beetje een idee wat Freek Jansen allemaal doet omtrent Ajax
2 -1
JOHANisGOD
Onana ✍️
Mazraoui ✍️
Tagliafico ✍️
Tadic ✍️
Neres ✍️
Ziyech ....?
0 -1
Godenzoon24
Mazroui in dat lijstje?? Ik neem lig aan dat je sterkhouders bedoeld aangezien je er anders meer mist.
0 -2
AlexIbarra
Is een lijstje met basisspelers, zonder specificatie van 'sterkhouders.'

5 bijgetekend, 3 vertrokken, Daley blijft, Donny ws niet en Hakim onzeker.
Wie mist er nog dan?
0 0
mvdk
Mazraoui was erg belangrijk in de Champions League.
1 0
AFCA1510
Als Overmars dit kan flikken, dikke pluim! En ja Ziyech maakt zich dan helemaal onsterfelijk. fingers crossed.
1 0
3sterrenAjax1
verweij. wat een breaking nieuws not. halvegare.
0 -3
Ajaxtrouw
Uhh Freek Jansen toch
0 -3
Ajax95Duivendrecht
Mike is echt een smerig aandachtstrekkertje. Wil continu in de spotlights staan, denkt dat ie heel wat is in het wereldje van de sportjournalistiek. Om vervolgens met allerlei zogenaamd 'breaking news' te komen...

Alleen is het nieuws dat eigenlijk iedereen al wist.
4 -3
mvdk
Gewoon allemaal Verweij ontvolgen of blokkeren. Weg met die aandachtstrekker.
8 -3
ajaxminimax
Typisch Mike Verweij dit... valt me nog mee dat hij er niet pas om kwart voor 1 mee kwam.
6 0
rsvh88
Mike is echt een nicht. Vies ventje
4 -8
behangdelul
Grappig, dan gaat Lozona waarschijnlijk niet naar Napoli want Napoli heeft doogeschakeld. Sneue Verweij....
1 -1
PetrusKeizer
is dat n italiaan, die Lozona? je bedoelt waarschijnlijk Lasagna?
1 0
Soccerskins
Wie gaat daar nou 40 miljoen voor betalen.
0 0
behangdelul
Was even bang Napoli....maar mag aannemen niemand.
0 0
JOHANisGOD
Hahaha, die gekke Mike.

Met zijn BREAKING
6 0
3*stars*3
Ik was toch nieuwsgierig geworden en moest toch weer ff loeren.
Maar dit is typisch weer Mike, die elk window loopt te geilen op alle aandacht.
Hij kwam ook een keer met aankondiging voor een breaking en toen was het dat Dijks weer bij selectie werd gehaald.

Welterusten heren.
7 0
JOHANisGOD
Oh ja, dat weet ik nog.

Wat een dwaas.
En hij schaamt zich niet eens.
0 0
Labrador
Breaking 2 is dat Ajax een bod van 50 miljoen van tafel heeft geveegd en daarna Neres heeft verleid om langer te blijven. Wat een nieuws...
3 0
JOHANisGOD
Mike Verweij
@MikeVerweij
·

BREAKING 2: #Ajax countert Napoli. Bod van meer dan 50 miljoen euro van Italianen op David Neres resoluut van de hand gewezen. Braziliaan daarna verleid tot tekenen nieuwe, verbeterde verbintenis tot medio 2023.
2 0
JOHANisGOD
Ziyech verdient 4 miljoen BRUTO.

Bron : Mike Verweij
2 0
ajaxxcied4life
Wel gek dat Carel Eiting Feyenoord volgt. Enkel reden voor speculatie.
2 0
Wout1988
hij volgt ze niet meer
0 0
3*stars*3
Lijkt me dan duidelijk dat hij dan vertrekt naar die gasten.
Stam was destijds volgens mij ook trainer van hem bij jong.
Hij heeft nog wel een 3-jarig contract.
Maar weer duidelijk dat onze rivalen, vol bewondering en afgunst naar Ajax kijken maar graag wisselspelers overnemen.
Vermeer en Viergever gingen hem al voor...
1 0
mvdk
Of ze huren hem. Zou wel bijzonder zijn...
1 0
3*stars*3
Zou erg bijzonder zijn maar denk niet dat Ajax mee akkoord gaat.
Heerenveen heeft Rienstra verkocht.
Dat is wel een goede club om hem een jaartje te verhuren.
0 0
JariJari
Feyenoord huurt veel tegenwoordig en Eiting kopen hebben ze niet genoeg centjes voor.
0 0
AFCAjax
zouden die schuimbekkende cokesnuivers daar wel mee overweg kunnen?
0 0
de_pitbull
dus als ik een keer op fr12 ga kijken mag dat ook niet?
0 0
mvdk
FR12 bekijken is als de Donald Duck lezen.
2 0
Wieno
Mannen rustig rustig! Fernando Redondo heeft toch duidelijk gezegd dat hij al getekend heeft. Dus laat Mike maar lekker Netflixen. ;-)
1 -1
Ajax4xbestevaneuropa
Zeg maar eens nee als Bayern je wil en je daar in je eerste seizoen 5 kan krijgen en dan 6 en 7 en 8.
Of hij denkt Ik wil nog 1 jaar vlammen bij Ajax. Ik denk dat hij bij Ajax niet heel veel beter meer gaat worden. We hebben hem nu zo vaak zien spelen en als de nood aan de man was of er moest wat gebeuren dan stond hij soms wel op, maar nooit echt als een grote meneer door de hele ploeg op sleeptouw te nemen. Natuurlijk belangrijke goals en assists in de CL. Maar als Ajax het eenkeer tegen een middenmoter lastig had dan stond hij niet vaak op met bijvoorbeeld beslissende acties en schoten.Te weinig voor iemand met zijn kwaliteiten. Van iemand van zijn kaliber verwacht je soms meer geniale dingen ipv lullig balverlies. Zolang dat er niet helemaal uitgaat denk ik ook dat hij het nooit echt zal redden bij een echte topclub in het buitenland en onbetwiste basis speler gaat worden. James is ook niet de minste en was volgens mij ook niet onomstreden daar en moest vaak banken.Je kan daar niet in 1 helft 10 ballen inleveren en 3 keer hoog over schieten.Doe je dat 2 of 3 wedstrijden dan moet je je weer extra bewijzen.
Gewoon blijven en samen met Tadic voor mooie dingen gaan zorgen.
1 0
pieke
Breaking 2: Ajax heeft geshopt bij Genoa en daar een Deense voetballer gestrikt. Het gaat om Lasse Schøne.
3 -2
BrandjeXL
off: Hulpdiensten massaal uitgerukt naar Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Volgens geruchten gaat het om Ebola.
1 -2
Dolberg25
Is al 72 keer eerder gebeurd in Nederland, iemand met de verschijnselen van ebola. 72 keer niks aan de hand. Maar zou wel wat zijn als het straks wel zo is, en het uitbreekt in Nederland. We wachten het maar af. Heb gister nog bloed laten prikken en er was niks aan de hand dus als ik gewoon binnen blijf ben ik veilig :)
0 0
PuurGeluk
En er bestaat iets als een bierkoerier dus geen reden je huis uit te moeten
1 0
Dolberg25
Precies. Jij snapt het.
1 0
Dolberg25
Zie nu dat het twee Congolezen zijn die daar ff het ziekenhuis ingelopen zijn. Das lekker. Komen er ff twee vluchtelingen een dodelijke ziekte brengen naar Nederland.
0 -2
Toon meer reacties