Sinkgraven heeft weer last van zelfde knie

SJvanveen, 14-07-2017 om 17:40, 10792 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Sinkgraven heeft weer last van zijn knie en is naar verluidt sowieso een á twee weken niet beschikbaar. Daarnaast is Davinson Sanchez weer op de weg terug en hetzelfde geldt voor Benjamin van Leer. Dit vertelde coach Marcel Keizer vrijdag in gesprek met Ajax TV

'Het goede nieuws is dat Davinson gewoon getraind heeft. Daley heeft weer last van zijn knie, wat hij vorig jaar ook had. Dat is niet helemaal goed. Daar moet naar gekeken worden. Dat kan wel langer dan een week of twee gaan duren', begint Keizer. 'Benjamin gaat de goede kant op. Hij staat weer op het veld.' 

Naast de terugkeer van het defensieve duo op het trainingsveld, keerde Amin Younes ook eerder terug naar Amsterdam. Dit in verband met de situatie omtrent Abdelhak Nouri. De selectie is zeer emotioneel en de buitenspeler wilde bij zijn teamgenoten zijn. Keizer: 'Amin heeft van de week gebeld en gezegd dat hij terug wilde komen. We begrijpen dat hij rust moet hebben, maar hij vond dat hij in deze tijd geen vakantie kon vieren. 'Amin is een vrolijke jongen in de groep. Uiteraard is hij dat nu niet, maar hij is wel basisspeler geweest de laatste jaren en hij is een echte prof met een Ajax-hart. Wij willen iedereen erbij hebben.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Balen voor Sinky. Ajax doet er beter aan om zeker een aankoop voor die positie te gaan doen gezien zijn blessuregevoeligheid
0 0
Bil
Mag hopen dat ze voor de voorrondes CL een aantal verdedigers kopen.
1 0
Hup
Goede kerel, Younes. In dit soort tijden waarin loyaliteit van spelers naar een club en teamgenoten vaak ver te zoeken lijkt, laat Amin zijn hart spreken. Een volwaardig lid van onze Ajaxfamilie.
1 0
Sampaoli
Sinkgraven is echt altijd geblesseerd, ongelofelijk. Hoe wil je ooit op zo iemand bouwen?
3 -1
ajax500
Viergever-De Ligt-Sanchez-Veltman is een waardige basisverdediging, maar haal aub z.s.m een linksback en een centrale verdediger als waardige wisselspelers.
3 0
Piejotter
Maak je geen zorgen, daar wordt aan gewerkt. (nu misschien even niet)
1 -1
Van Reenen
Don't panic. Marc is natuurlijk al lang bezig om de twee verdedigers binnen te halen. Alleen wordt hij gehinderd door de nare situatie rondom Abdelhak Nouri. Deze week is het op transfergebied erg rustig omdat alle aandacht en energie zeer terecht naar Appie ging en gaat.
Ik ben ervan overtuigd dat vanaf volgende week de transfercarrousel weer gaat draaien en er tenminste één maar wellicht twee spelers gehaald worden. Echter, of dit volgende week al is?
Marc is helaas ook afhankelijk van een RvC bij Ajax die, krijg ik vaak de indruk, het soms beter denken te weten dan het technische hart! Marc is uiteraard niet de enige verantwoordelijke binnen de organisatie, dus geduld is ook nu weer een schone zaak.
2 -1
mdeV
transferdeadline al voorbij?
0 -1
@Maar7en
Dit is niet zo mooi. We hebben Dijks echter nog. Maar spoeling achterin wordt erg dun. Hopelijk snel wat verdedigende versterkingen erbij.
0 -1
mickey2602
Owja,Dijks is er ook nog. Maar voor hoelang? Die was toch ook in onderhandeling met een club?
0 -1
Jippeltje
Eens goed laten onderzoeken en met de uitkomst een beslissing nemen stoppen of door gaan met voetballen is voor beide partijen het beste.
0 0
Duif63
En Overmars maar denken dat 4 verdedigers genoeg is voor een heel seizoen. Tsja.
0 -1
Multi
Hoe stom het ook klinkt, maar Overmars zal nu weer over moeten schakelen naar de normale gang van zaken. Guilherme Arana maar halen als linksback en als centrale verdediger is Léo Santos ook nog wel een leuk talent om binnen te hengelen.

Hopelijk dat er in ieder geval een linksback zo snel mogelijk binnen komt.
2 0
Rogrando
Wie gaat er linksback staan als viergever ook geblesseerd is en riedewald bij frank zit?
1 0
mickey2602
Jong Ajax zal toch wel een linksback hebben? Dan moet die doorgeschoven worden zolang er geen alternatief is.
1 0
Suarez16_
Tja. Wordt tijd dat Marc actief gaat worden.
1 0
Panama
Is net zo sterk als hij eruit ziet. Slappe vaatdoek
5 -1
Ajax#1900
Kansloze comment dit. Die jongen heeft enorm veel pech met blessures en ipv hem te steunen kom je hier mee aanzetten. Ga je schamen. Alsof hij er iets aan kan doen dat hij problemen met z'n knie heeft. Iedereen heeft het over het steunen van deze hechte groep. Zo moeilijk is dat niet.
2 -1
Dexy
Zitten wel erg krap in de verdedigers nu, hoor. Ik kom op het volgende plaatje uit:

RB: Veltman/Zeefuik
RCV: Sanchez/???
LCV: De Ligt/???
LB: Viergever/Sinkgraven

Maar door de naam van Sinkgraven kan alweer een streep, wat betekent dat je de komende weken met 1 linksback speelt. Eigenlijk is dus alleen RB dubbel bezet op dit moment.

Beter koopt Ajax de komende weken in ieder geval: 1 centrale verdediger en 1 linksback en schuiven ze Bergsma door naar het eerste. Dan heb je er weer een extra optie voor CV bij. Hoe dan ook is de huidige defensieve bezetting wel erg magertjes.
1 0
ajax500
Wordt niks meer met dat ventje, zal niet verder meer komen dan de bank.
0 -3
Professor
Een reden te meer om iig 2 verdedigers te kopen met in het achterhoofd de gedachte dat Riedewald ook weggaat en Viergever in de belangstelling staat. Tevens om de selectie helemaal op peil te houden zou het wenselijk zijn om een buitenspeler en een middenvelder aan de selectie toe te voegen.
5 0
Minsc
En het liefst niet pas als de competitie al een tijdje bezig is, maar nu. Kom op nou.
4 0
Babangida83
Weet niet hoor, maar we zijn het seizoen nog niet eens begonnen of we zitten al met 3 blessures. Ben benieuwd naar de komende weken.

Verder had Cruijff toentertijd geholpen bij Klaassen om hem naar een specialist te sturen voor z'n buikwand, dat ook maar doorging. Sindsdien nooit meer een probleem geweest.
Ik krijg het idee dat ze bij Sinkgraven ook niet voldoende knowhow hebben intern om die knie te fixen. Zou goed zijn te horen dat die ook een specialist er naar laat kijken die met dit soort dingen vaker te maken heeft gehad.
1 0
Dexy
Valt me wel op dat Sinkgraven vaak geblesseerd is. Sinds hij hier in 2015 is gekomen, is hij zelden langer dan twee maanden achtereen blessureloos.
4 0
Rsv
Nog een blessure erbij in de verdediging en je bent de lul.
4 0
R.F.
Verkopen. Schiet niet op.
1 -1
Suarez16_
Man man man. Riedewald, Heiko en Kenny weg. Wie hebben wie nu voor achterin dan? Veltman-Zeefuik-Sanchez-De Ligt-Vierger? Marc mag wel is haast gaan maken. Middenveld ook al veel te dun bezet nu met Schone-De Jong-Van de Beek-Ziyech. Hoop nog wel dat we snel 4 transfers gezien, want de selectie is veel te dun. Goed dat Marc de matige speler er uit heeft gesaneerd, maar het wordt nu wel tijd om in actie te komen.
3 0
gi0vanni
Zo te zien zijn Sinkgraven en Sanchez niet geheel zonder blessures. Dan hebben we dus Velrman, de Ligt en Zeefuik over.
1 0
Suarez16_
En Viergever.
0 0
Suarez16_
Gezien=zien.
0 0
Patrick78
Ook Sinkgraven....Pfffff. Kom op Marc!!! Vier versterkingen of wij zijn kansloos dit jaar.
3 0
AjaxIsrael
Was alweer te verwachten.
0 0
WyZynDeBeste
Man van glas. Al twee jaar op rij.
8 -1