'Als het moet betaal ik zelf voor Becker'

sv, 13-08-2016 om 22:25, 7349 views, Fox Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Zejko Petrovic, trainer van ADO Den Haag, heeft Sheraldo Becker nog niet uit zijn hoofd gezet. Echter, het geld is nog steeds een probleem. Ajax wil de aanvaller alleen verkopen.

Petrovic zegt dat hij desnoods zelf zijn portemonnee trekt. 'Als het moet dan ga ik zelf betalen, waarom niet? Twee, drie, vier ton. Het maakt me niets uit. Het gaat hier niet om geld, maar om zakelijke principes. Ik ben Jan Pipo de clown niet', laat hij aan Fox Sports weten.

'Ik heb aan Becker beloofd dat hij komt. Ik heb met hem gezeten, met Becker gegeten, met Becker drieduizend keer gesmst. Ik zou het verschrikkelijk vinden als hij niet komt', baalt de trainer over de situatie. Eigenaar Wang moet toch echt met knaken over de brug komen om de aanvaller los te weken bij Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OntlastendeMiddenvelder
Een wonderlijke zin: 'Het gaat hier niet om geld, maar om zakelijke principes.' Voor alle duidelijkheid zegt Petrovic erachteraan dat hij Jan Pipo de Clown niet is.
1 0
WyZynDeBeste
Mooie woorden, haha. We moeten wel doorverkooppercentage afdwingen.
0 0
AFCA0492
deze man is geweldig maar dit soort dingen hoor je niet te zeggen in de media. gooi er maar 2 ton extra bij als het hem toch niet uitmaakt. 2 ton voor becker is echt een koopje ik denk zelfs dat becker een zeer goede wisselspeler kan zijn voor ajax, maarja we hebben al te veel RB's
1 0
Aeter
Nu Muric weg kan ie zijn plek innemen op zich. Begrijp ook totaal niet dat hij verhuurd is, echt dom, hij is gewoon beter el Ghazastrook die het maar met flarden laat zien. Maar nee El Grazer moet en zal spelen hoe star hij ook is.
0 -3
AFCAMM
Ik moest je complimenteren van mijn buurjochie. Die woorspelingen op El Ghazi's naam zijn precies waar hij als 4-jarige van houdt. Chapeau.
0 0
Ajax#1900
Bizar dat ze moeilijk doen over 2 ton. Becker heeft het bij Zwolle prima gedaan en is normaal gesproken rond 1 miljoen waard. Een Vitesse zou dat toch moeten kunnen betalen. bijvoorbeeld. Is een prima speler voor de subtop.
0 0
daniajax1
Dat is dan geregeld. Doe maar 4 ton dan ipv van 2 aangezien het je toch niet uitmaakt.

Maar even serieus: Mis ik hier iets, wat is het probleem? Becker is echt een hele prima speler voor ADO en 2 ton is niets voor een speler als Becker. Wat lopen ze moeilijk te doen. En het geld maakt hem dus niet uit, maar zakelijke principes? Gewoon 2 ton en anders rotten ze maar op.
0 0
Ajacied1978
Dat is tegenwoordig ado he. Voor een dubbeltje op de eerste Wang.
3 0
RusselWestbrook
Haha jezus nog één

Ja, nu lachtte ik :p
0 0
Raydo
Hahaha
0 0
mistermiyagi
Qua talent is hij zeker 0.5 miljoen waard + 20% Doorverkoop.

Dus waarom niet wachten, dan maar naar Fc Utrecht ofzo.
0 0
ambtenaar
Doe dan
0 0
talent020
Voor een schappelijke 2 ton mag je hem hebben Petrovic, een meer dan marktconform bedrag, dus niet zeiken en gewoon je portemonnee trekken
0 0
Bennyben
Wat een clown die ga je toch niet zelf kopen.
0 0
Hillie99
Jan pipo de clown dan...
0 0
Ajacied1978
Wangbetaler.
4 0
RusselWestbrook
Moest gniffelen
0 0
Ajacied1978
Niet eens een kleine glimlach? Damn.
0 0
IboAFCA
ADO moet niet zo moeilijk doen om twee ton. Voor die Chinees zijn dat centjes die je tussen de bank vindt.
2 0
Redrum
Is die gozer echt zo gestoord of heb ik iets gemist? Wat denkt dat slappe kut clubje wel niet? Zakelijke principes? Zijn wij opeens moreel verplicht om overbodige spelers cadeau te doen aan de eerste de beste armoedzaaier die zich meldt?
0 0
grunnjood
principes van de leiding van ADO lijkt me.
0 0
Mokum31
Doe je dat lekket
0 -1
Zeljko
Zijn naam is Zeljko ipv Zeljko;)
0 0
Zeljko
zejko staat er, autocorrectie doet het bij mij om de een of andere reden wel goed ;)
0 0