'Club Brugge wil Marin komende zomer kopen'

ThijsZwagerman, 15-03-2020 om 15:50, 13996 views, Stiripesurse |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Razvan Marin kan naar verluidt komende zomer een transfer naar Club Brugge maken. Volgens het Roemeense Stiripesurse heeft de koploper van België vijftien miljoen euro voor Marin over. De middenvelder speelt sinds afgelopen zomer voor Ajax.

De Amsterdammers betaalden 12,5 miljoen euro aan Standard Luik om Marin over te nemen, maar het lukte de Roemeen vervolgens niet om tot een vaste basisspeler uit te groeien. Marin begon het seizoen aanvankelijk nog wel als basisspeler, maar verloor deze plek al snel. Inmiddels lijkt hij in de pikorde voorbijgestreefd door jeugdexponenten Carel Eiting en Ryan Gravenberch, terwijl Marin verder sowieso al spelers Donny van de Beek en Lisandro Martínez voor zich moet dulden op het middenveld.

Een vertrek is komende zomer dan ook een aannemelijke optie. Club Brugge voert volgens Stiripesurse zelfs al gesprekken met het management van Marin. De Belgen probeerden de Ajax-middenvelder afgelopen winter nog te huren, maar hier stemde Ajax toen niet mee in. Nu Club Brugge echter bereid lijkt te zijn om aan het prijskaartje van vijftien miljoen euro te voldoen, is het vertrek van Marin een stuk realistischer. De middenvelder maakte in België eerder veel indruk bij Standard Luik en voornamelijk daarom lijkt Club Brugge vijftien miljoen euro voor Marin over te hebben.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
donpedroh
15 miljoen is prima, nog winst ook. Goed gedaan Overmars zeg ik dan.
1 0
Woodenshoe1
Is natuurlijk niet waar, wie betaalt er 15 miljoen voor een speler die hopeloos gefaald heeft en nooit speelt?
0 0
Woodenshoe1
Tegen elk aannemelijk bod!
0 -1
Bounce77
Wij van wc-eend adviseren wc-eend, denk een stukje onvervalste Oostblok propaganda om hun international in de spotlights te houden
0 -2
Oliveira
Holy shit. Als deze berichtgeving klopt dan komt Ajax er heel goed vanaf. Marin, met alle respect, is geen speler voor het niveau van Ajax. 15 miljoen is een deal die Ajax gewoon moet doen.
1 0
wendoo9
Denk dat deze jongen wel goed genoeg is voor Ajax 1. In een elftal dat zoekende is en die niet mag verliezen debuteren geef ik jou te doen. De ogen zijn gelijk op jou gericht en als je het niet kan brengen ben je gelijk een miskoop. Denk dat deze jongen toch wel potentie heeft. Hij heeft ook de beste trap van de selectie voor een corner of een vrije trap. Sinds Lasse weg is het gewoon een drama. Nooit meer een doelpunt uit vrije trap meer. Corners ook een drama. Dusssssssssssss wat is wijsheid !!!
2 0
PJSM
Direct afronden die deal. Alles tussen de 12,5 en 15 mln is winst. Komt tekort voor (het systeem) van Ajax. De komende weken is het rustig bij Ajax. Heeft Marc mooi de tijd om alles voor komend seizoen te regelen.

Lees hieronder ook nog de naam Lang in combinatie met Ajax. Helaas is lang ook niet goed genoeg. Spelers die goed genoeg zijn worden niet verhuurd.
2 -2
Juhaz02
Vertonghen, Blind, Dijks, Eyong Enoh, Sergio Padt en Jan Arie van der Heijden.

Oké ik ben het met je eens dat het geen indrukwekkende lijst is en dat dit misschien maar 5 procent betreft van alle huurlingen.
Maar het is dus niet onmogelijk om als huurling weer goed eruit te komen.
0 0
DrD3k
Ik zeg houden.
Lijkt me een prima opvolger voor Donny op 10 volgend jaar, Neres op links, Tadic spits en Antony op rechts.
5 -2
DrFootball
Als zelfs Tem Hag Marin bekritiseert vanwege zijn handelingssnelheid lijkt me het beter dat hij verkast naar een andere club. En als je er dan nog het aankoopbedrag of meer voor terug zou kunnen krijgen, lijkt me dat een mooie deal.
1 -3
Bky
Wtf
2 -2
Ajax68
Laat gaan, laat gaan, en dan zijn er nog wel enkele van die miskopen van Overmars !!!
1 -8
de-Ajacied
Meteen doen
2 -2
Ajaxxxisdebeste
Doen als je er zoveel voor kan krijgen.
1 0
Bjorn
Voor Marin krijg je nooit 2,5 miljoen meer dan dat je ervoor betaald hebt. Eerder 8 of 9.
5 -3
Woodenshoe1
Alles wat je nog krijgt is mooi meegenomen.
0 -1
bollejan1
Zijn er hier werkelijk mensen die geloven dat Brugge 15 mil wil betalen Marin?
6 -2
7172AFCA7395
Terechte vraagstelling. Gaan ze niet betalen denk ik.
1 -1
Vierendertigste
Doen!!!!
2 -1
De Stift
Lijkt me voor alle partijen beter als Marin vertrekt. Het zit er simpelweg niet in.
3 0
JordanAFCA
Meteen wegdoen voor 15 miljoen, past totaal niet bij Ajax
4 -1
7172AFCA7395
Economisch gezien is er dan winst gemaakt ja.
Maar toch even een andere invalshoek in tegenstelling tot de meeste
posts hier. Waarom zou Club 2,5 miljoen meer voor Marin willen betalen?
Zijn ze daar gek of wordt hij bij Ajax niet goed gebruikt ?
Of is het een mentaal probleem. We hebben het iig over een Roemeens
international die het bij Standard goed deed.
2 0
Caelintroy
Ik denk dat hij verkeerd gebruikt wordt, als hij meer aanvallender wordt ingezet komt hij meer tot zijn recht denk ik.
6 0
ajaxdordtt
Zou me niet verbazen als het daar een prima speler wordt. Zonder vertrouwen is het heel lastig voetballen.
4 -2
Benleiden
Het is maar wat je ambitie is. In het tijdperk de Boer had hij iedere wedstrijd gespeeld. Nu hebben we een nieuwe norm, maar helaas weet Overmars deze norm niet iedere keer aan te tikken. Hierdoor ben je uit de CL en wordt je ook geen kampioen. Het corona-virus is een geluk bij een ongeluk.
0 -4
ajaxdordtt
Wie heeft die nieuwe norm bewerkstelligd?
0 0
Benleiden
Weet ik niet. Je wekt de suggestie dat het Overmars is, maar niemand doet het alleen.
0 0
eros
Zou bij een vertrek van vdBeek, Klaassen terug te halen zijn? Staan op degraderen in Duitsland. Zelfde type spelers.

Gravenberch doet het leuk op het middenveld.
Eiting heeft klasse, maar komt wat te kort.
Ekkelenkamp zal aankomend seizoen definitief gaan aansluiten.

Je hebt dus Gravenberch en Martinez. Daar mogen zeker 1 a 2 aankopen bij.
3 -4
trodat4030
Ze zijn echt niet dezelfde types hoor.. Hoe kunnen mensen die alle wedstrijden kijken dat nou vinden vraag ik me af, zijn jullie stekeblind of hebben jullie totaal geen verstand van voetbal? Klaassen is een type Ekkelenkamp (of andersom), lopen en afmaken, Donny is in nagenoeg alles 3 klasses beter.
0 0
Matzet
Je hebt helemaal gelijk. Alleen moet je niet direct dezelfde types al vervanger willen hebben. Het gaat erom dat de spelers elkaar aanvullen. Zo’n Marin is best een goede speler, maar wel in een bepaald systeem. In 4-4-2 als rechter middenvelder of rechts centraal.

Dat geldt ook als van de Beek vertrekt. Je hoeft niet perse een vergelijkbare speler, maar je moet kijken wat voor spel je wil spelen en welke spelers je daarvoor nodig hebt.
0 0
Ajaxamsterdam0485
Is dat nog het niveau waar wij naar moeten streven?
2 0
Dennis129
Voor dat bedrag gelijk doen.
Waar de aanvallende 4 posities voor volgend seizoen al goed dubbel bezet lijken met Anthony, Lang, Promes, Neres, Giovanni, Tadic, Traore en als laatste een jong talent wat afwisselend Brobbey, Unuvar en Hansen kunnen zijn. Dan ga ik uit dat vd Beek zal vertrekken
Is er voor de controleurspositie een hoop werk te doen voor Overmars.
Martinez doet het aardig maar is denk ik niet het niveau dat we moeten nastreven op het middenveld. Gravenberch is ook nog niet stabiel genoeg voor een vaste basisplaats en Eiting komt simpelweg tekort en zou ik net als Marin verkopen. Zullen er dus 2 middenvelders gekocht moeten worden.
1 0
Cruijffthebest
Lang is niet goed genoeg.
Giovanni is een aanvallende middenvelder.
Verder heb je met Antony, Neres en Promes maar 3 buitenspelers, daar zal ook wat bij moeten komen, een speler als Carrascal bijvoorbeeld.
0 -3
Dennis129
Ik weet dat Giovanni een aanvallende middenvelder is. En ik denk dat de 7 spelers die ik genoemd heb voldoende moeten zijn. Als Lang dan niet goed genoeg is heb je nog steeds 6 spelers voor 4 posities met 3 echt toptalenten erachter. lijkt me meer dan genoeg. Er moet ook perspectief zijn voor die 3 jonkies op een doorbraak.
0 -1
preme
Dan mag je echt in je handjes knijpen als dat zo is. Ik denk wel dat alle clubs eerst afwachten hoeveel centen deze Corona staking ze gaat kosten.
0 0
Freddy
Flink investeren in het middenveld komende zomer. Eiting, Marin laten gaan. Taylor doorschuiven. Geen Martinez en Alvarez meer op het middenveld.
2 -1
Dennis129
Taylor heeft echt nog een jaartje in Jong nodig. Heb speciaal op hem gelet in de YouTube league tegen Atletico en die jongen is daar echt nog niet klaar voor. Voor de rest ben ik het helemaal met je eens. Al kan je Martinez nog als back up gebruiken. Middenveld moet inderdaad de prioriteit liggen voor Overmars
0 0
S_020
Strik omheen plus een doos mondkapjes en toiletpapier erbij.
1 -2
RuffRhythim
Daar is moeilijker aan te komen dan aan Marin....
0 0
RuffRhythim
Sja...doen natuurlijk
0 0
AjaxAmsterdam
Dan lijdt je in principe geen verlies op Marin. 2.5 miljoen winst aan transfers en daar gaat dan nog salaris vanaf. Mooie deal, mocht het doorgaan.
2 0
Ansjo
Strik eromheen.
1 0
NotForSale
Voor 15 miljoen gelijk doen
1 0