Zevende speelronde Premier League uitgesteld wegens overlijden Koningin Elizabeth

door Justin Fokkens 247

Zevende speelronde Premier League uitgesteld wegens overlijden Koningin Elizabeth

door Justin Fokkens 247

Laatst geüpdatet

Dit weekend zal er niet in de Engelse Premier League worden gevoetbald. Daarnaast worden ook de lagere competities in het land stilgelegd. Wegens het overlijden van koningin Elizabeth heeft de Engelse voetbalbond FA besloten alle duels uit te stellen.

Daarmee komen een aantal interessante affiches te vervallen. Zo zou Manchester City het in eigen huis opnemen tegen Tottenham Hotspur. Ook het Manchester United van onder andere Erik ten Hag, Lisandro Martínez en Antony komt niet in actie. Zij zouden zondagmiddag op bezoek gaan bij Crystal Palace.

Het is nog onduidelijk wat dit betekent voor de Europese duels van de Engelse clubs. Volgende week staat in dit kader voor meerdere ploegen een wedstrijd op het programma. Zo verkeert ook Ajax nog in de onzekerheid over het treffen met Liverpool, dat voor dinsdag op de agenda staat. Hierover dient nog uitsluitsel te worden gegeven.

Bestel nu het nieuwe derde Ajax-tenue in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.