Weet Bergwijn tegen sc Heerenveen zijn doelpuntenreeks voort te zetten? (Ad)

door Ajax Showtime 15

Bron AS

Weet Bergwijn tegen sc Heerenveen zijn doelpuntenreeks voort te zetten? (Ad)

door Ajax Showtime 15

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax vervolgt zaterdag zijn Eredivisieseizoen. Na een 4-0 zege tegen Rangers zal het vertrouwen groot zijn om ook van sc Heerenveen te winnen. De Friezen zijn op zaterdag de tegenstander in de Johan Cruijff ArenA en daarbij gelden de Amsterdammers als de torenhoge favoriet.

Je krijgt immers 1,18 keer je inzet terug wanneer Ajax wint. Amper de moeite waard dus en enkel als opvulling interessant. Het wordt interessant wanneer we kijken naar de manier waarop de zege tot stand kan komen. Weet Ajax bij rust al voor te staan en is dat na negentig minuten voetbal nog altijd zo? Dan kun je 1,61 keer je inzet terugverdienen. Staat het bij rust gelijk en wint Ajax alsnog? Dan stijgt het naar 4,00. Wint Ajax zelfs na een achterstand bij rust? Dan stijgt de quotering zelfs naar 15,00.

Verder kun je ook inzetten op het totaal aantal doelpunten dat er wordt gescoord. Weten Ajax en sc Heerenveen samen meer dan 2,5 doelpunten (drie of meer dus) te scoren, dan gaat je inzet keer 1,28. Blijft het onder de 2,5 goals? Dan geldt er een quotering van 3,60. Overigens is het ook mogelijk in te zetten op een winstpartij voor Ajax waarbij beide teams scoren. Ben je nieuwgierig geraakt? Het levert je 2,30 keer je inzet op.

Tot slot kijken we naar de potentiële doelpuntenmakers, waarbij we ditmaal Brian Brobbey, Dusan Tadic en Steven Bergwijn nemen. Weet Brobbey het net te vinden, kun je immers 1,61 keer je inzet terugverdienen. Scoort hij de eerste of de laatste van de wedstrijd? Dan staat er zelfs een quotering van 3,75 voor. Dusan Tadic krijgt 4,50 voor een eerste of laatste goal, terwijl een doelpunt op een onbepaald moment 1,80 oplevert. Een goal van Bergwijn is nog lucratiever. Er staat een quotering van 6,00 voor een eerste of laatste goal van de wedstrijd, terwijl je 2,25 krijgt voor een goal op een willekeurig moment in de wedstrijd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.