Weet Bergwijn tegen sc Heerenveen zijn doelpuntenreeks voort te zetten? (Ad)

door Ajax Showtime 14

Ajax vervolgt zaterdag zijn Eredivisieseizoen. Na een 4-0 zege tegen Rangers zal het vertrouwen groot zijn om ook van sc Heerenveen te winnen. De Friezen zijn op zaterdag de tegenstander in de Johan Cruijff ArenA en daarbij gelden de Amsterdammers als .

Je krijgt immers terug wanneer Ajax wint. Amper de moeite waard dus en enkel als opvulling interessant. Het wordt interessant wanneer we kijken naar de manier waarop de zege tot stand kan komen. Weet Ajax bij rust al voor te staan en is dat na negentig minuten voetbal nog altijd zo? Dan kun je terugverdienen. Staat het bij rust gelijk en wint Ajax alsnog? Dan . Wint Ajax zelfs na een achterstand bij rust? Dan .

Verder kun je ook inzetten op het totaal aantal doelpunten dat er wordt gescoord. Weten Ajax en sc Heerenveen samen meer dan 2,5 doelpunten (drie of meer dus) te scoren, dan gaat . Blijft het onder de 2,5 goals? Dan geldt er . Overigens is het ook mogelijk in te zetten op een winstpartij voor Ajax waarbij beide teams scoren. Ben je nieuwgierig geraakt? Het levert je op.

Tot slot kijken we naar de potentiële doelpuntenmakers, waarbij we ditmaal Brian Brobbey, Dusan Tadic en Steven Bergwijn nemen. Weet Brobbey het net te vinden, kun je immers terugverdienen. Scoort hij de eerste of de laatste van de wedstrijd? Dan staat er zelfs voor. Dusan Tadic krijgt , terwijl een doelpunt op een onbepaald moment . Een goal van Bergwijn is nog lucratiever. Er staat voor een eerste of laatste goal van de wedstrijd, terwijl je voor een goal op een willekeurig moment in de wedstrijd.