Traoré krijgt steun uit voetballerij na zware knieblessure (video)

door Bart Veenstra 10

Bron Forza Sports Group

Traoré krijgt steun uit voetballerij na zware knieblessure (video)

door Bart Veenstra 10

Bron Forza Sports Group

Laatst geüpdatet

Lassina Traoré weet zich gesteund door veel mensen uit de voetballerij. De oud-spits van Ajax, die nu onder contract staat bij Shakhtar Donetsk, kampt met een zware knieblessure en zal zodoende dit seizoen niet meer in actie komen.

In een video, verspreid door zaakwaarnemersbureau Forza Sports Group, zijn meerdere mensen uit de voetballerij te zien die met Traoré samenwerken of hebben samengewerkt. Zo zien we zaakwaarnemer Revien Kanhai, terwijl ook Jurriën Timber, Dusan Tadic, Lasse Schöne, Erik ten Hag en Edwin van der Sar hun zegje doen.

In de video komen ook spelers en andere werknemers van Shakhtar Donetsk aan het woord. Bovendien zien we Bertrand Traoré, de neef van Lassina Traoré, terug in het filmpje.

Dumfries uit zijn steun

Traoré kwam begin oktober in het Champions League-duel met Internazionale in botsing met Denzel Dumfries. De Burkinees liep daarbij een zware knieblessure op en moet zes tot negen maanden herstellen. Dumfries uit in het filmpje eveneens zijn steun aan het adres van Traoré.

Bij Shakhtar Donetsk was Traoré uitstekend aan het seizoen begonnen. De spits wist in zeven competitiewedstrijden al zes keer te scoren, terwijl hij in de strijd om de Oekraïense Supercup ook tweemaal scoorde tegen Dinamo Kiev (3-0).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties