Rienstra baalt van leugens Ajax om contract

door SJvanveen 15

Rienstra baalt van leugens Ajax om contract

door SJvanveen 15

Laatst geüpdatet

Ben Rienstra is na zijn interview met Voetbal International op FOX Sports nog eens ingegaan op zijn vertrek bij Ajax. Aan de Tafel van Kees praat de middenvelder van Willem II over het inleveren van zijn spullen tijdens zijn tijd bij de Ajax-jeugd.

'Ik speelde in Onder-17', begint Rienstra. 'Het ging op een gegeven moment om een contract, geld. Dat werd niet nagekomen. Ik was toen puber en ben opgegroeid in Akersloot. Daar heb je woord is woord, maar dan krijg je ineens daarmee te maken. Ja, toen was ik er klaar mee', aldus de ex-speler van onder meer Heracles Almelo en AZ.

'Ik heb mijn tas gepakt en alles ingeleverd. Ik dacht: zoek het maar uit', vervolgt Rienstra, die besluit over wat hem bij Ajax het meest dwars zat. 'Het liegen over contractafspraken. Ik zat in allemaal lichtingen, werd doorgeschoven en dan weer teruggezet. Het was een groot zooitje, vond ik. Ik wilde alleen voetballen en daar mijn plezier in leggen.'

Heb je de biografie van Stefan Petterson al besteld?

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.