Oud-Ajacied Idrissi op huurbasis naar Feyenoord

door Bart Veenstra 154

Bron Feyenoord.nl

Oud-Ajacied Idrissi op huurbasis naar Feyenoord

door Bart Veenstra 154

Bron Feyenoord.nl

Laatst geüpdatet

Oussama Idrissi speelt het komende seizoen op huurbasis bij Feyenoord. Dat meldt de Rotterdamse club woensdagmiddag via de officiële kanalen. In het seizoen 2020/2021 speelde de buitenspeler de tweede seizoenshelft nog voor Ajax.

Idrissi wordt het komende seizoen gehuurd van het Spaanse Sevilla FC. Daar staat hij sinds oktober 2020 onder contract. Eerder speelde Idrissi al in de jeugdopleiding van Feyenoord en dus voelt het voor hem als thuiskomen.

'De jaren hier in de jeugdopleiding hebben mij veel gebracht, als voetballer en als mens,’ zegt Idrissi. 'Ik heb daar hele warme en mooie herinneringen aan en wil er hier graag meer aan toevoegen. Als speler van Feyenoord in De Kuip spelen is altijd een droom geweest. Ik ben enorm vereerd dat dat er nu van gaat komen.’

Idrissi speelde na zijn jeugdjaren bij Feyenoord voor FC Groningen en AZ, waarna hij in oktober 2020 naar Sevilla verkaste. Die club verhuurde hem niet veel later aan Ajax, waarna hij in het vorige seizoen werd verhuurd aan Cadiz CF. In Amsterdam kwam Idrissi in veertien duels binnen de lijnen. Hij maakte daarin slechts 285 minuten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties