Naar verluidt: 'Kristensen in het vizier van Borussia Dortmund als defensieve versterking'

door Jesse ter Haar 78

Bron AS

Naar verluidt: 'Kristensen in het vizier van Borussia Dortmund als defensieve versterking'

door Jesse ter Haar 78

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 6 mei

'Kristensen in het vizier van Borussia Dortmund als defensieve versterking'

Rasmus Kristensen kan rekenen op belangstelling van Borussia Dortmund, zo schrijft BILD vrijdag. De club uit de Bundesliga wil zich defensief versterken, omdat er dit seizoen té veel tegengoals worden geïncasseerd. Met Niklas Süle en Nico Schlotterbeck werden er al centrale verdediger aangetrokken en nu gaat het vizier op backs, waarbij Kristensen voor de rechterflank in beeld is.

'Suárez wil inleveren voor terugkeer bij FC Barcelona'

Luis Suárez keert mogelijk terug bij FC Barelona. De oud-Ajacied komt bij Atlético Madrid niet altijd aan spelen toe en volgens journalist José Álvarez van het programma El Chiringuito zou Suárez nu zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer in Camp Nou. De Uruguayaan zou zelfs bereid zijn om een deel van zijn salaris in te leveren. FC Barcelona op zijn beurt heeft Suárez in de wachtkamer gezet. De aanvaller is na dit seizoen transfervrij.

Donderdag 5 mei

'Sevilla ziet Schreuder als interessante optie bij eventueel vertrek Lopetegui'

Alfred Schreuder staat er niet alleen bij Ajax goed op, zo weet ESTADIO Deportivo te melden. De oefenmeester maakt indruk bij Club Brugge en dat ontgaat ook de clubleiding van Sevilla niet. De Spaanse club heeft Jules Lopetegui momenteel nog aan het roer, maar op zijn functioneren komt steeds meer kritiek. De interesse in Schreuder is nog niet concreet, maar hij wordt in Zuid-Europa gezien als één van de meest interessante opties om Lopetegui op te volgen bij een eventueel vertrek van de hoofdtrainer.

Woensdag 4 mei

'Newcastle gaat voor nieuwe poging om Bakker binnen te halen'

Newcastle United wil in de zomer een nieuwe poging wagen om Mitchel Bakker binnen te halen. Dat meldt het Duitse BILD. In de winter was de oud-Ajacied ook al in beeld bij de Engelse club, maar Bayer Leverkusen ging toen niet mee in het bod van twintig miljoen euro. Met Bayer Leverkusen stevent Bakker op dit moment af op een Champions League-ticket en zodoende is het afwachten of Bakker een transfer ziet zitten.

Onlangs ging Bakker in op de interesse van Newcastle United. 'Ze waren niet echt concreet. Ze hebben gebeld met mijn zaakwaarnemer, maar het bleef een beetje vaag. Het was niet duidelijk of ze me op dat moment echt wilden hebben', zei Bakker tegenover Voetbal International. 'Of ik ervoor openstond? Eigenlijk niet. Ik wilde nog niet weg. Ik was pas een half jaar in Duitsland en bezig aan een goede reeks. Wel is het knap wat ze bij Newcastle hebben gedaan. Ze hebben een paar spelers aangetrokken en staan er inmiddels veel beter voor dan in de winter.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.