Naar verluidt: 'Bakker kan Leverkusen na halfjaar al inruilen voor Newcastle'

door Terrence Riepma 61

Bron AS

Naar verluidt: 'Bakker kan Leverkusen na halfjaar al inruilen voor Newcastle'

door Terrence Riepma 61

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels weer geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax flink toenemen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Woensdag 19 januari

'Bakker kan Leverkusen na halfjaar al inruilen voor Newcastle'

Mitchel Bakker kan Bayer Leverkusen deze winter nog inruilen voor Newcastle United, zo meldt The Daily Mail. De oud-linksback van Ajax verruilde Paris Saint-Germain afgelopen zomer nog voor Die Werkself voor een bedrag van 7 miljoen euro, maar zou een halfjaar na zijn komst in de Bundesliga al naar de Premier League kunnen gaan. De Britse krant meldt dat de gesprekken tussen de speler en de club al zijn begonnen. Bakker zou de derde winteraanwinst kunnen zijn van Newcastle United, na Kieran Tripper en Chris Wood. Ook Sevilla FC-verdediger Diego Carlos lijkt richting The Magpies te gaan.

'Gerrard wil stunten met komst van Suárez bij Aston Villa'

Steven Gerrard heeft voor zijn Aston Villa al oud-Liverpool FC-teamgenoot Philippe Coutinho binnengehaald, maar daar wil de trainer het niet bij laten. Ook Luis Suárez moet naar Villa Park komen, zo weet de doorgaans betrouwbare journalist Gerard Romero. De oud-spits van onder meer Ajax, Liverpool en FC Barcelona staat nog een halfjaar onder contract bij Atlético Madrid en lijkt af te stevenen op een vertrek. Ook een tussentijdse transfer is een mogelijkheid en Suárez zou een overstap naar Aston Villa 'serieus overwegen', nadat hij opties uit onder anderen Brazilië en het Midden-Oosten heeft afgeslagen.

Maandag 17 januari

'Brentford in gesprek met oud-Ajacied Eriksen'

Brentford zou met Christian Eriksen in gesprek zijn over een terugkeer van de middenvelder in de Premier League. De Deen, die in Engeland eerder uitkwam voor Tottenham Hotspur, is op dit moment clubloos. The Athletic meldt nu dat Brenford Eriksen een contract voor zes maanden heeft aangeboden met daarbij de optie om het contract met een jaar te verlengen. Zondag werd al geschreven dat Eriksen voor een terugkeer naar de Premier League zou staan, al was toen nog niet bekend om welke club het zou gaan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties