Naar verluidt: 'Eriksen staat voor terugkeer in Premier League'

door Gino Haverkamp 85

Bron AS

Naar verluidt: 'Eriksen staat voor terugkeer in Premier League'

door Gino Haverkamp 85

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels weer geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax flink toenemen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 16 januari

'Eriksen staat voor terugkeer in Premier League'

Christian Eriksen keert volgens The Times terug in de Premier League. De Deen heeft sinds hij tijdens het EK-duel tussen Denemarken en Finland in juni 2021 een hartstilstand opliep geen minuut meer gespeeld en is op het moment ook clubloos. Bij zijn vorige werkgever Internazionale mocht de oud-Ajacied niet meer spelen, omdat in Italië voetballen met een inwendige defibrillator verboden is. Nu weet The Times dat Eriksen terugkeert in de Premier League, al is niet bekend voor welke club hij tekent. Eerder werd zijn oude werkgever Tottenham Hotspur genoemd, maar omdat geld geen issue zou zijn, is de Deen betaalbaar voor erg veel clubs.

Zaterdag 15 januari

'Lille verlangt 55 miljoen euro voor Botman door schulden'

Sven Botman mag Lille OSC niet verlaten voor minder dan 55 miljoen euro, zo weet The Telegraph. De verdediger wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer naar Newcastle United en de Premier League-club weet nu wat zij moeten neertellen voor de oud-Ajacied. De reden dat Lille 55 miljoen euro verlangt, komt volgens The Chronicle door de hoge schuld van de Ligue 1-ploeg. Die zou zo'n 100 miljoen euro bedragen en een transfer van Botman zou de schuld meer dan halveren.

Donderdag 13 januari

'Manchester United biedt Van de Beek aan bij Dortmund en Newcastle'

Manchester United heeft Donny van de Beek volgens The Manchester Evening News aangeboden bij zowel Borussia Dortmund als Newcastle United. De middenvelder komt nauwelijks aan bod bij de The Red Devils en lijkt richting de uitgang van Old Trafford te gaan. Borussia Dortmund en het steenrijke Newcastle United lijken een mogelijkheid te kunnen bieden op meer speeltijd voor de oud-speler van Ajax.

'Van de Beek in beeld als huuroptie voor Newcastle United'

Donny van de Beek zou door de leiding van Newcastle United worden besproken als optie om te huren, zo vertelt Luke Edwards, journalist van The Telegraph. Hij zou hebben vernomen dat zowel de oud-Ajacied als Georginio Wijnaldum intern besproken worden, al lijkt de komst van (één van) beide middenvelders volgens hem een lastig verhaal. Ondanks het feit dat Van de Beek bij Manchester United in een lastige situatie zit, lijkt de club niet van plan hem zomaar te laten gaan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties