Rangnick lovend over invalbeurt Van de Beek: 'Toen begonnen we te controleren'

door Terrence Riepma 21

Bron Voetbal International

Rangnick lovend over invalbeurt Van de Beek: 'Toen begonnen we te controleren'

door Terrence Riepma 21

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Donny van de Beek heeft een goede indruk gemaakt op Ralf Rangnick. De middenvelder viel maandagavond twintig minuten voor tijd in namens Manchester United en bleek in een controlerende rol goed voor de dag te komen.

Manchester United won met 1-0 van Aston Villa, waar Anwar El Ghazi eveneens mocht invallen. Door de nipte zege bekert de Engelse topclub verder in de FA Cup. Aston Villa zorgde bijna de hele wedstrijd voor dreiging en zag twee doelpunten afgekeurd worden voor de invalbeurt van Van de Beek. 'We hadden tot dat moment met drie centrale middenvelders moeite om het centrum te controleren', aldus Rangnick.

De storm van Aston Villa kwam echter te liggen toen Van de Beek het veld opkwam en in een controlerende rol fungeerde. 'Toen Donny erin kwam en we voor een ruit opteerden, begonnen we de wedstrijd te controleren en kregen we kansen via counters', citeert Voetbal International de interim-trainer, die blij is met het optreden van de oud-Ajacied.

Van de Beek ook onder Rangnick bankzitter

Van de Beek maakte zijn laatste opwachting voor Manchester United tijdens het competitieduel met Norwich City op 11 december vorig jaar. Zo is de middenvelder ook onder Rangnick bankzitter, nadat hij dit ook al was onder Ole Gunnar Solskjaer. Aankomende zaterdag nemen The Red Devils het opnieuw op tegen Aston Villa, maar dan tijdens een uitwedstrijd in de Premier League.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties