Idrissi voor de rest van het seizoen verhuurd aan Cádiz CF

door Bart Veenstra 6

Bron Cádiz CF

Idrissi voor de rest van het seizoen verhuurd aan Cádiz CF

door Bart Veenstra 6

Bron Cádiz CF

Laatst geüpdatet

Oussama Idrissi voetbalt voor de rest van het seizoen bij Cádiz CF. Zijn officiële werkgever Sevilla FC heeft bekendgemaakt dat de aanvaller, die vorig seizoen nog op huurbasis bij Ajax speelde, verhuurd wordt aan de competitiegenoot.

Idrissi speelde vorig seizoen nog een halfjaar op huurbasis voor Ajax. In Amsterdam was hij de vervanger van Quincy Promes. Bij Ajax speelde hij in veertien wedstrijden mee, al waren dit wel vooral korte invalbeurten. Slechts één keer begon Idrissi bij Ajax in de basis.

Ook bij Sevilla FC komt Idrissi nauwelijks in actie. In de eerste seizoenshelft kwam de aanvaller, die eerder furore maakte bij AZ, tot slechts 245 speelminuten. Een tijdelijk vertrek naar Cádic CF moet Idrissi dan ook meer mogelijkheden tot het maken van minuten geven.

Van spelen om de titel naar spelen tegen degradatie

Waar Sevilla FC dit seizoen bovenin La Liga meedoet - de club maakt zelfs nog kans op de titel - zal Cádiz CF er alles aan moeten doen om degradatie te voorkomen. De club staat negentiende, terwijl de achterstand op nummer zeventien Real Mallorca - de eerste veilige plaats - vijf punten bedraagt. Bovendien heeft Real Mallorca een duel minder gespeeld.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties