'Feyenoord denkt aan nog een oud-Ajacied: Sinkgraven moet Malacia vervangen'

door Bart Veenstra 156

Bron Voetbal International

'Feyenoord denkt aan nog een oud-Ajacied: Sinkgraven moet Malacia vervangen'

door Bart Veenstra 156

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Feyenoord ziet in Daley Sinkgraven mogelijk de opvolger van de waarschijnlijk vertrekkende Tyrell Malacia. Laatstgenoemde is de vaste linksback van Feyenoord, maar kan rekenen op buitenlandse interesse van onder meer Manchester United en Olympique Lyon.

Voetbal International schrijft woensdagmiddag dat Feyenoord al bezig is met de opvolging van Malacia. 'Prominent op de scoutingslijst staat Daley Sinkgraven. Ook Ian Maatsen is kandidaat', schrijft het medium.

Sinkgraven staat op dit moment nog onder contract bij Bayer Leverkusen, al kwam al eerder in het nieuws dat de oud-speler van Ajax bij een goed bod mag vertrekken. De linkspoot kan als linksback uit de voeten, terwijl hij ook als middenvelder kan spelen. Bovendien heeft hij ook de ervaring waar Feyenoord naar op zoek is.

Een andere optie voor Feyenoord is Ian Maatsen. De twintigjarige linksback speelde eerder in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, maar werd toen weggestuurd. Via Sparta Rotterdam kwam hij vervolgens bij PSV terecht. In 2018 vertrok hij naar Chelsea. In de afgelopen jaren werd hij verhuurd aan Charlton Athletic en Coventry City.

Feyenoord aast ook op Ekkelenkamp

Eerder op woensdag schreef Voetbal International al dat Feyenoord aast op Jurgen Ekkelenkamp. De oud-Ajacied speelt nu bij Hertha BSC. Feyenoord ziet in Ekkelenkamp mogelijk de opvolger van Guus Til. Til werd in het afgelopen seizoen gehuurd van Spartak Moskou en vooralsnog lijkt er geen vervolg aan zijn Rotterdamse periode te komen.

Voor volgend seizoen wist Feyenoord zich bovendien al te versterken met een speler die overkomt van Ajax. Danilo Pereira komt transfervrij over vanuit Amsterdam en moet de voorhoede van Feyenoord van nieuwe impulsen voorzien.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties