'Sinkgraven staat op de nominatie om te vertrekken bij Bayer Leverkusen'

door Jesse ter Haar 215

Bron Kicker

'Sinkgraven staat op de nominatie om te vertrekken bij Bayer Leverkusen'

door Jesse ter Haar 215

Bron Kicker

Laatst geüpdatet

Daley Sinkgraven staat op de nominatie om te vertrekken bij Bayer Leverkusen, zo schrijft Kicker donderdag. De linksback annex middenvelder loopt over een jaar uit zijn contract en zodoende kan de Bundesliga-club nu nog een kleine transfersom vragen voor zijn speler.

Het bedrag dat Bayer Leverkusen voor de 26-jarige linkspoot wil hebben, staat vast op drie miljoen euro. Er zou al voorzichtig zijn geïnformeerd door verschillende clubs, maar om welke clubs dat gaat, is niet bekend. Overigens gingen de toenaderingen nog niet verder dan vragen naar de situatie van Sinkgraven.

De oud-Ajacied heeft bij Bayer Leverkusen met forse concurrentie te maken. Hij moet landgenoot Mitchel Bakker voor zich dulden, terwijl Ecuadoriaan Piero Hincapié ook als linksback uit de voeten kan. Tijdens het voorbije seizoen kwam Sinkgraven tijdens slechts twaalf Bundesliga-wedstrijden in actie. In drie gevallen verscheen hij ook aan de aftrap, maar in geen van die gevallen speelde hij de wedstrijd uit.

De lichtvoetige voetballer kwam in 2019 bij Bayer Leverkusen terecht. Hij had daarvoor een periode van ruim vier jaar bij Ajax achter de rug en leverde de club een transfersom van vijf miljoen euro op. Eerder had Ajax hem voor zeven miljoen euro opgepikt bij sc Heerenveen. Aanvankelijk was Sinkgraven een technisch vaardige middenvelder, maar bij Ajax werd hij omgeturnd tot linksback.

Poll: Zou Daley Sinkgraven iets voor Ajax kunnen betekenen?
0%
0%
0%
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties